Свържете се с нас

България

Официално: Голяма промяна за шофьорите и „Гражданска отговорност“

Вече не е необходимо водачите на автомобили да предоставят на хартия задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ при извършване на годишен технически преглед (ГТП) на колата. Това съобщиха от Гаранционния фонд (ГФ).

В резултат на установената връзка за обмен на данни между системите на Гаранционния фонд и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, наличието и валидността на задължителната застраховка се проверява по електронен път в пунктовете за годишен технически преглед.

„Целта ни е да улесним водачите и да намалим ненужната административна тежест“, заяви председателят на Управителния съвет на Гаранционния фонд Максим Колев. Той подчерта, че предоставянето на удобни за гражданите дигитални решения е сред водещите стратегически приоритети на ГФ.

---

България

Славея Сиракова запозна дъщеря си с новия й „татко“ (ФОТО)

Славея Сиракова не си губи времето и вече представи на 4-годишната си дъщеричка новия й „татко“. Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и днес бъдещият й вече е част от семейството.

Тези дни малката Амили имаше рожден ден и годеникът на майка й не са бе гост на партито, но изцяло бе заел родителските си позиции. „Позираше заедно със Славея на всички семейни снимки, сякаш той е таткото на Амили, а не Иван“, цъкат с език гости на празника пред Intrigi.bg.

Славея изцяло се отдръпнала от бащата на дъщеря й и все по-рядко поддържала връзка с него.

Щерката на Наско Сираков много държала Амили да създаде здрава връзка с новия си „татко“ и отношенията помежду им да са като на баща и дъщеря.

Двамата с новия й мъж се сгодиха в средата на февруари по време на почивката си в Бали. Годежът бе изненада за всички, дори за майка й Илиана Раева. „Не е важно аз да го одобрявам, а дъщеря ми! Важното е да са здрави, щастливи и заедно. За сватба още не сме говорили“, сподели пред медиите тогава шефката на родната федерация по художествена гимнастика.

И добави, че кандидат-зет й „уникално момче“ – сякаш говори за някой от танцуващите на паркета в „Денсинг старс“.

---

България

Близък до певицата разкри: Емилия е съсипана, хвана мъжа си на калъп с млада жена в таен апартамент

Разялата на Емилия с милионера с арабски произход Жорж Башур, за която „Уикенд” съобщи пръв още преди няколко месеца, е била провокирана от грозен инцидент, научи наш репортер от сигурен източник. Оказало се, че певицата е заловила мъжа си на калъп с доста по-млада от него любовница, в таен апартамент, обитаван от него, в затворен комплекс в София.

Изпълнителката имала подозрения, че съпруга й кръшка още от миналото лято, когато той започнал често да отсъства от дома им уж поради бизнес задачи. Мнителната Емилия обаче решила да направи собствено разследване и започнала да го следи. Така установила, че Башур има таен телефон, по който общувал с любовницата си. Апаратът бил държан в автомобила му, а притиснат натясно, арабина се заклел, че телефона му служи за „специални бизнес операции” и секретни разговори със съдружници от чужбина.

Емилия обаче вече била наясно, че бащата на второто й дете си има любовница и се заела да го следи.

Така се натъкнала на информация, че той ползва апартамент в затворен комплекс, който Жорж бил купил на една от фирмите си и уж служил за офис.

Една вечер, когато Башур отново обяснил, че няма да го има поради неотложни ангажименти, Емилия отишла в комплекса и цъфнала на вратата на жилището. Там се оказало, че арабина е в обятията на новата си млада изгора. Последвал „цирк „Балкански”, а огорчената певица почти направила гърч от плач и сълзи. Притиснат натясно, Жорж признал, че има отношения с млада брокерка от имотна компания, с която се срещали в последно време.

„Двамата се разделиха около Коледа, а Емилия беше направо сломена. Сега запазиха добрите си отношения в името на детето и поне няма драми между тях. Бизнесменът всеки месец дава пари за дъщеричката си”, разясняват ситуацията източниците на „Уикенд”. Емилия се надявала неверния й съпруг да се насити на любовницата и да се върне при нея, но шансовете за това били сравнително малки.

---

България

Бебето на Валери и Николета стана звезда

Най-известното бебе в България в момента несъмнено е Никол Божинова, „България  Днес“ първи се добра до снимки на новородената дъщеря на Валери Божинов и Николета Лозанова. Все още е трудно да се прецени на кого от известните си родители прилича малката. Никол е с дълга тъмна коса, кафяви очи и тежи 3500 грама.“ Това пише на първа страница на любимия вестник на 17 април 2012 г. И какво по-добро доказателство за това, че съдбата има чувство за хумор, от факта, че и в момента новините около Николета отново са свързани с бебе.

Изкусителната красавица зарадва с дъщеря един от най-добрите приятели на Валери Божинов – вратаря Николай Михайлов. Второто момиче на Николета се казва Борислава. Кръстена е на своя дядо по бащина линия, легендарния страж на националния отбор и бивш президент на БФС Борислав Михайлов.

А каката Никол вече е на 12 години и гледа към тийнейджърската възраст. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в компанията на приятелки, в нощно заведение в Coфия.

Чаровната госпожица покани гостите си на участие на певицата Биляна Лазарова – Биляниш. Снимки, качени в социалните мрежи, показват как хлапетата припяват на един от хитовете на изпълнителката. Предишният рожден ден на Никол, когато тя навърши 11, също беше •незабравим. Освен че пътува до Париж за празника, дъщерята на Валери и Николета получи специален поздрав от футболната суперзвезда Неймар.

„Здравей, Никол. Благодаря, че ме подкрепяш. Целувки, чао“, казва бразилският нападател в специално видео. „Честит рожден ден на мен и много благодаря, Неймар“, написа рожденичката в коментар. Е, който е орисан още от бебе да бъде звезда, явно не може да избяга от съдбата си! „България Днес“ пожелава много здраве и радост на Никол и да радва близките си с успехи!

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com