Свържете се с нас

Любопитно

Няма да спрете да се смеете: Този виц за мутра в ресторант обра всички точки

Мутра отива с приятел в ресторант и поръчва:

– Искам мариновани слонски вежди и за гарнитура краставички.

Келнерът невъзмутимо пита:

– А слонът африкански или индийски да бъде?

– В Африка вече сме били, нека бъде индийски.

 

Келнерът с каменна физиономия записва поръчката и се запътва към кухнята. След малко се връща.

– За съжаление не може да изпълним поръчката ви…

– Защо?

– Нямаме краставички…

---

България

Пребили жестоко една от участничките в Ергена

Красавицата Виктория, която участва в Ергена, разказа за тежък инцидент.

Тя била жестоко пребита в Деня на влюбените от приятеля си.

„Последният ми приятел беше пиян,говорих му навъпреки, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка, синьо око и охлузвания“, сподели Валерия пред Алек.

„Не е побой, защото, ако беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята“- Валерия разкри пред Алек какво е преживяла.

След този инцидент най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията,по-късно тя я оттегля.

„Такива неща никога не трябва да ги пускаш да отминават“, каза Алек и обърна внимание на Валерия, че е допуснала грешка, като е оттеглила жалбата си.

 

---

България

Слави Трифонов и екипът му се завръщат в bTV с ново ТВ предаване

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано тази година.

Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

С „Бягство към победата 2: Съкровището“ bTV ще предложи тази година на зрителите още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на доказана марка за създаване на едни от най-добрите световни и оригинални риалити предавания в българския телевизионен ефир.

„Бягство към победата 2 : Съкровището“ има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“, предава Шоу Блиц.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки.

Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала. Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като „Гласът на България“, „Music Idol“, „Dancing Stars“, “Lord Of the Chefs”, „България търси талант“ и други.

„Бягство към победата 2: Съкровището“ е изпитание за бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура. Дълги преходи без почивка, хубави и лоши метеорологични условия, както и тежестта на собствения багаж са само част от трудностите, с които трябва да се справят участниците.

---

България

Гонзо изрита ергенката „Цър-пър“ от БФС (Снимки)

Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито „Ергенът“ Виктория Асенова е уволнена! Футболната мениджърка вече не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз, научи „България Днес“ от свои източници в централата.

Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-вече върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп ходи на футболни срещи. В миналото мацката е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Харесва й да работи с мъже, защото по думите й те не са интриганти като жените. От известно време обаче Виктория не е част от федерацията.

Виктория вече не работи във футболния съюз

За последно през миналото лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен турнир „Шампионите на София“ – 2023. Този месец пък ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на „Футболист на годината“ в столичен хотел, където се засече с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория дори позира с един от трофеите, но не стана ясно по каква линия е там.

Асенова се появи на „Футболист на годината“

„България Днес“ се свърза с пиарите на „Ергенът“, но от там нито потвърдиха, нито отрекоха информацията: „Ние няма как да коментираме теми от личния живот на участничките. Отговаряме само на въпроси, свързани с предаването“ казаха от шоуто. Самите ергенки нямат право да дават изявления, докато тече предаването. БФС все още няма назначен нов пресаташе, който да изкаже официално становище за своята ексслужителка.

В същото време Виктория продължава да бъде главно действащо лице в излъчваното по bTV риалити.

„Следващия път, в който ми кажеш „Цър-пър“, гледай да не паднеш от масата!“, застрашително се закани тя във вчерашния епизод на „Ергенът“ по повод новия прякор, който й лепнаха останалите.

Ергенката се бори за сърцето на Алек

Около Виктория винаги има скандали в предаването. Именно тя разкри в ефир, че друга от кандидатките за сърцето на ергена Алек – Габриела, има тайна връзка в реалния живот. Това се оказа футболистът на „Лудогорец“ Оливие Вердон. Впоследствие самата Габи първо призна за взаимоотношения с него, но после сама се опроверга.

Софиянката Виктория също е добре известна сред футболните играчи у нас. 30-годишната мома се фука с фланелка на националния отбор с името на нападателя Георги Русев на гърба. Отделно от това друг национал – защитникът Иван Турицов, лично й подарява за рождения ден своя тениска на ЦСКА с разписан автограф. Виктория изобщо не крие, че е луда фенка на „червените“, и често посещава техни мачове. Асенова обаче упорито прикрива дали е имала любовна афера с някой от популярните футболисти до този момент. Самата тя връчи на ергена Алек тениска на националния футболен отбор с неговото име и рождена дата.

В страстна целувка с Алек

Съвсем наскоро новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо обяви, че ще прави сериозна чистка в администрацията на футболния съюз. Той вече освободи двамата вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов. Не е ясно дали голмайстор №1 във вечното дерби „Левски“ – ЦСКА има пръст в уволнението на нашумялата ергенка Виктория.

„Ще направим проверка на всички служители, които са с трудови договори, за да видим кой от тях се е справил през годините. Така ще започнем да изграждаме новата система, която сме предвидили. Някои ще загубят работата си, но трябва да сме внимателни и да не бързаме с назначаването на хора. Първенството е още в разгара си и през юни започваме основното структуриране на футболния съюз. Трябват ни предимно млади хора с нови идеи, които са гладни за успехи. Така само ще постигнем плановете си“, обяви Гонзо.

Георги Иванов-Гонзо развъртя метлата

В момента Виктория продава тениски и кърпи със своя лик в личния си инстаграм профил. Тя приема поръчки, които изпраща в рамките на 1 работен ден. Добавя и своя картичка с автограф и лично послание. „Тениските са за подкрепа на кауза“, пише ергенката, но не уточнява каква конкретно. Казва, че благотворителността ще е за деца и за животни, ако събере достатъчно средства.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com