Свържете се с нас

България

Напитка с канела и лимон гори по 500гр от излишното ви тегло всяка вечер. Сутрин се събуждате по-леки!

В борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията всички начини са добри! За разлика от скептично отношение към изгарянето на мазнини, напитките имат много положителни отзиви от жени, които са ги използвали правилно и получили желаните резултати.

Лекарството, което ще ви предложим днес , не само насърчава изгарянето на мазнините, но също така има слабителен ефект! Това е много важно, особено за тези, които страдат от чест запек, предизвиквайки чувство на тежест и интоксикация . Напитката за отслабване трябва да се пие преди лягане-Това е специалният трик! По време на сън, тялото ни е в състояние да регенерира мускули, но не прави нищо с мазнините. Този еликсир ще даде тласък на метаболизма и изгарянето на мазнините .

Съставки

250 мл вода
половин лимон
няколко стъбла магданоз
щипка канела
1 ч.л. ябълков оцет
1 ч.л. мед

Приготвяне

Във вода при стайна температура, добавят нарязани шайби лимон, нарязан магданоз. Дайте възможност напитката да престои за известно време, най-добре е да се приготви на сутринта и се оставя до вечерта. След това добавете мед, канела и оцет. За ефективна загуба на тегло се пие коктейл преди лягане 2 часа след вечеря. На следващият ден ще почувствате разликата – едно питие е в състояние да ви отърве от излишните килограми като отнема по 500 грама на вечер! Курс на провеждане – 2 седмици, след което трябва да си вземете почивка в продължение на 3 дни и да продължите да използвате напитката до постигане на желаните резултати.

Източник stara-bulgaria.eu

---

България

Силно земетресение удари Северна Турция

Земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер е регистрирано в град Сулусарай в северния турски окръг Токат, съобщи Анадолската агенция, позовавайки се на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД).

Трусът е регистриран в 18.11 ч. с епицентър в град Сулусарай и е бил на дълбочина 5,99 км.

Земетресението е усетено и в съседните окръзи.

По-рано днес в Токат беше регистрирано земетресение с магнитуд 4,7. Трусът в 1.06 ч. през нощта предизвика силна паника, като много хора прекараха нощта навън.

Епицентърът му също беше в град Сулусарай, а дълбочината – 10 км. Час и половина по-късно в Сулусарай беше регистриран вторичен трус със сила 4,1.

---

България

Ето го сина-близнак на Евгени Маестрото! Кристиан е наследил таланта му (СНИМКИ)

На 31 декември 2004 г. студентката Елла Наумова ражда близнаците Кристиан и Александър, а гордият татко Евгени Димитров-Маестрото е на седмото небе от щастие. Радостта на двамата родители обаче скоро е попарена, след като разбират, че малкият Александър е с тежки физически увреждания.

Когато е на годинка и половина го подлагат на сериозна операция, която детенцето не успява да издържи и умира на операционната маса.

Евгени и Елла така и не преживяват тази трагедия и скоро след това се разделят.

За щастие, братчето на Александър – Кристиан, е в отлично здраве. Днес той вече е 20-годишен изключително талантлив и интелигентен мъж. Живее и учи в Берлин и е гордостта на мама. С татко си Евгени почти не поддържа връзка, но затова пък изцяло е наследил таланта му и музикалният му усет. Крис свири на акустична китара и дори има няколко собствени композирани парчета, разкрива сайтът Intrigi.bg.

По професия Елла е рекламист, а от няколко години си има и собствено крафт магазинче за ръчно изработени гривни.

Освен Кристиан, Маестрото има още двама сина – от брака си с певицата Мишел и балерината Нели Желева. В момента Евгени е женен за водещата на новините по бТВ Виктория Готева.

---

България

Закъса го: Биляна Гавазова фалира

Бившата водеща на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова, която заряза изненадващо преди две години синия екран, за да се занимава с частен бизнес, го е закъсала. От няколко месеца нейната фирма за пиар и маркетинг е приключила дейността си. Очарователната брюнетка обаче не показва, че е нещастна – Инстаграм профилът й е пълен с позитивна енергия, раздава усмивки от снимки и видеа, посещава различни дестинации и се радва на добър житейски статус.

Тези, които я познават обаче, се чудят на широките й усмивки и се питат – къде отиде болезнената амбициозност на госпожа „Чети етикета“, както се казваше нейната рубрика по bTV. Тя демонстрираше абсолютна независимост и самочувствие, което понякога дразни тези, които не я познават. Съдружничката на Биляна – Тереза Захариева, още преди месеци е напуснала фирмата, която двете създадоха. Те ползваха услугите на състоятелни бизнесмени които със  сигурност са давали щедра лепта за началото на бизнес начинанието. Освен това агенцията им обслужваше и една от най-големите и най-мощни търговски вериги, за което Гавазова сама се похвали в социалните мрежи. С нея тя проведе голяма дискусия за качеството на храната.

Сега Биби (както я наричат) обича да дава съвети във видеата, които пуска на страницата си, показва нова визия – много по-женствена и пъстра, ту с развети къдрици, ту с изправена коса, което радва последователите й, пише „Галерия“.

Изглежда Биляна е постигнала някаква собствена нирвана или просто е намерила начин да скрие притесненията си от недобрия край на бизнес авантюрата й, на която тя се реши през пролетта на 2022 г., когато изненадващо по собствено желание напусна първата частна телевизия.

В момента журналистката се води единствен собственик на дружеството но на практика то не развива абсолютно никаква дейност.

Вижда се, че и сайтът, през който потенциални клиенти биха могли да се свържат с бившата тв водеща и да се възползват от услугите й, не функционира.

Нейни авери от телевизията подсказват, че бившата им колежка май търси начини да се върне отново на екран. Все пак тогава тя получаваше доста свежи пари – около 6 хиляди лева. С  фирмата си обаче тя за цяла година има дори по-малко оборот от месечната си заплата от bTV.

Сега тя се е отдала на сина си Александър, който през май ще навърши 9 години. Мъжът й Тодор, с когото се познават от доста години преди да станат семейство, е този, които носи парите вкъщи и издържа семейството. Той има шоурум за обзавеждане на бани и кухни на бул. „Черни връх“ в София. Посетили го твърдят, че той е насочен към по-заможни клиенти и засега бизнесът му вървял много добре. Преди да се захване с тази дейност, той се е занимавал с компютри и продажба на вина.

Всъщност мъжът на Гавазова има брат еднояйчен близнак – Хрисим, което понякога предизвиква усмивки сред тези, които не ги познават и ги видят заедно. Иначе Тодор и Биляна се запознават на погребението на свой общ приятел. Семейството им живее в затворен комплекс в „Манастирски ливади“. Наблизо до жилището им беше и апартаментът на костинбродския славей Азис. Биби често е споделяла, че иска второ дете, но засега не е ясно дали 43-годишната журналистка ще се реши на подобна стъпка.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com