Свържете се с нас

България

Радвайте се, българи! Страхотна новина от последните минути! Току що обявиха, че

Радвайте се, българи! Страхотна новина от последните минути! Радвайте се, българи! Страхотна новина от последните минути! Току що обявиха, че!

 Тервел Пулев записа девета поредна победа в професионалния бокс, след като надви по точки Валерий Брудов на гала вечер в Берлин. Руснакът затрудни доста по-малкия от братята Пулеви, но все пак българинът спечели срещата.

Тервел започна активно с доста удари, а Брудов почти не правеше атаки, като картината не се промени и във втория рунд. В третия рунд руснакът тръгна в атака, но получи няколко тежки удара.

В четвъртия рунд руснакът вече изглеждаше уморен и търсеше клинчове между ударите на Пулев, но въпреки това няколко попадения в тялото на българина. Следващата пета част бе равностойна и двамата си размениха удари, като и Тервел вече влизаше в клинч срещу опитния руснак.

Брудов имаше инициативата в шестия рунд и добре се пазеше от ударите на Пулев, който все пак успя да пласира удар в тялото, последван от прав десен.

В седмия рунд Тервел започна да използва активно и лявата си ръка, с която вкара няколко удара и умело се пазеше.

Осмият рунд започна с удар в главата на руснака, който след това извади от равновесия българина. Двамата изглеждаха доста уморени, а рундът беше за кратко прекъснат. След подновяването Брудов тръгна в атака, но гонгът удари.

В крайна сметка съдиите присъдиха победа на Пулев, който срещна най-сериозния си съперник досега на професионалния ринг.

---

България

Бабина рецепта срещу листни въшки – действа без да навреди на растенията. Спасява ме всяка година

Елиминирайте листните въшки с това домашно средство!

Проблемът с листните въшки е познат на всички, които се занимават с градинарство. Каквото и да правите, те се появяват отново. Има ли ефективно средство, но без химия? Винаги можете да опитате бабините рецепти, от които листната въшка се страхува като огън.

В литър вода разтворете 1 пакетче лют червен пипер (50 г). Кипнете, намалете котлона до минимум и оставете да къкри 20 минути. След това, оставете да престои за една нощ, за да може всичките свойства на пипера да преминат във водата. На следващия ден прецедете и разредете концентрата в 5 литра вода.

Вижте още: Космически великденски яйца

Изсипете получения, вече разреден разтвор в спрей бутилка и напръскайте цялата повърхност на растенията, засегнати от листни въшки. Лютият пипер причинява изгаряния на листните въшки, които са несъвместими с живота, но по никакъв начин не влияе на самите растения.

Елиминирайте листните въшки с естествени средства!

---

България

Изневерявах на мъжа ми с най-добрия му приятел, но получих обаждане, което ме унищожи

Изневярата е все по-често срещана в „модерните“ бракове. Някои хора ще кажат, че това е така, защото моногамията не е за човека, но когато изпитат това на свой гръб, ще видят какво е да си от другата страна …

Историята на една жена, която изневерявала на мъжа си с най-добрия му приятел е доказателство за това

„Не ме питайте какво точно направихме, защото всичко излезе от контрол.

На 15-ти юли срещата ни не беше много по различна от всеки друг път. Изпратих съпруга ми на работа и отидох в мотела да се срещна с най-добрия му приятел. Виждахме се вече шест месеца, но страстта не угасваше.

Всичко ме привличаше у него. Дали защото беше забранена любов, не знам.

Знаех обаче, какво ще си мислят хората за мен, ако се разбере, но докато той ми събличаше дрехите, докато се сливахме заедно в леглото в едно цяло, другото не ме вълнуваше.

С часове правихме див секс, а след това телефонът ми звънна. Огледах се и това беше моя съпруг. Нищо не можеше да ме подготви за това, което ще чуя.

Моят любовник застана на страна и само слушаше моята страна на разговора. „Здравей, Много се радвам, че ми изневеряваш … Наистина. Това е страхотно …. Много се радвам, че така добре си прекарваш … Обичам те. Чао “

Аз бях унищожена. Най-добрият приятел на мъжа ми ме попита какво се е случило, а аз му отговорих, че съпругът ми просто ми се е обадил да ми каже, че той се радва на изневярата с него в момента. “

---

България

Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит

Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков клон, за да се опита да получи заем на негово име.

„Подпишете, за да не ми създавате повече главоболия“, помолила жената трупа, като се държала все едно човекът е жив, съобщават медии.

Банковите служители обаче извикали полиция. Жената, казала, че е племенница на мъртвия и се грижи за него. Води се разследване по случая.

От полицията уточняват, че тя може да е извършила кражба чрез измама или длъжностно присвояване по обстоятелства, които тепърва ще се изясняват, пише Телеграф.

„Тя се опита да се престори, че мъртвият ще подпише, но служителите го помислили за болен и се обадиха за лекар. Той обаче вече бил мъртъв в банката. Тя твърди, че е негов гледач и при всички положения ще отговаря за престъпленията. Ще продължим разследване с други членове на семейството, за да разбере дали е бил жив на датата на теглене на заема”, допълват от полицаят.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com