Свържете се с нас

България

Извънредно: Известен български бизнесмен е открит мъртъв в апартамента си!

Бизнecмeнът Xpиcтo Янeв e нaмepeн мъpтъв в aпapтaмeнтa си в  Cвилeнгpaд, днec в paнния cлeдoбeд, пише сайтът е-svilengrad.com.

Той бe cpeд yчpeдитeлитe нa мecтния Poтapи ĸлyб и eдин oт нaй-щeдpитe cпoмoщecтвoвaтeли в гpaдa.

Преди години бе собственик на популярната марка закуски „Чичо Хранко“.

Причините за смъртта не се съобщават.

---

България

Слави Трифонов и екипът му се завръщат в bTV с ново ТВ предаване

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано тази година.

Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

С „Бягство към победата 2: Съкровището“ bTV ще предложи тази година на зрителите още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на доказана марка за създаване на едни от най-добрите световни и оригинални риалити предавания в българския телевизионен ефир.

„Бягство към победата 2 : Съкровището“ има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“, предава Шоу Блиц.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави.

Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като „Гласът на България“, „Music Idol“, „Dancing Stars“, “Lord Of the Chefs”, „България търси талант“ и други.

„Бягство към победата 2 : Съкровището“ е изпитание за бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура. Дълги преходи без почивка, хубави и лоши метеорологични условия, както и тежестта на собствения багаж са само част от трудностите, с които трябва да се справят участниците.

---

България

Какво се случва?! Черна сряда за България много хора загубиха живота си на пътя

Мъж на 62 годни е загинал при тежко пътнотранспортно произшествие, станало в сряда следобед между силистренските села Паисиево и Звенимир. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.

По първоначални данни мъжът се е движел пеша по пътния банкет и е бил ударен от лек автомобил „Мерцедес“, в резултат на което е загинал. Към момента на местопроизшествието се извършват процесуални действия, движението временно е ограничено.

Статистиката от Областната дирекция на МВР показва, че през изминалата година на територията на Силистренска област са станали 266 пътнотранспортни пътешествия, 72 от които – тежки. При инцидентите са загинали осем души, а ранените са 94.

---

България

Щерката на Мартин Чой не понася Натали Трифонова! Била злобна и пресметлива

Злобна и пресметлива. Така дъщерята на Мартин Чой определяла приятелката на баща си – Натали Трифонова. 14-годишната Киара никак не харесвала кандидат-мащехата си и смятала, че синоптичката е с татко й само заради парите. Пред свои дружки тийнейджърката с неприязън коментирала Натали, наричайки я „лицемерна интересчийка“, пише Intrigi.bg.

Още в началото на връзката си с Трифонова, Мартин Чой я запознал с щерка си и опитал да стопи ледовете помежду им. Киара обаче никак не криела антипатиите си към Натали и постоянно отправяла хапливи коментари.

Откакто блондинката участва в „Dancing stars“ пък, дъщерята на мотошампиона тотално взела на подбив Натали. В началото синоптичката се опитвала да й се хареса и дори й взела няколко подаръка, но след хладното отношение на Киара спряла с опитите.

Същевременно връзката между Чой и Натали все повече се задълбочава. Двамата са заедно вече повече от година и състезателят здравата бил хлътнал. Той не се влияел от мнението на дъщеря си, която и без това живее с майка си и рядко прекарват време заедно.

Както стана ясно, Чой и Натали се запознават през февруари миналата година в предаването й COOLt. Дочула, че е доста заможен и влиятелен в спортните среди, Трифонова моментално се влюбва. Според упоритите слухове обаче в последно време Мартин е затънал в сериозни борчове покрай мотоциклетизма.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com