Свържете се с нас

България

ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ! ПРЕДИ МАЛКО ОТКРИХА ТРУПА НА МНОГО ВИСОКОПОСТАВЕН БЪЛГАРИН! НЕ И ТОЙ, ТОВА Е

Пожарникари и полицаи намериха издирвания от 10 дни общински служител Асен Панков, съобщи struma.com.

Той е открит мъртъв в автомобила си в дълбока пропаст близо до връх Конгур.

Колата бе забелязана от ловци и след като спасителите стигнаха до нея, откриха вътре тялото на Панков.

Според експерти, става дума за самоубийство.

Дългогодишният общински служител в Петрич изчезна на 7 ноември около обяд, след като изключи телефоните си.

Според запознати, той е имал заболяване и явно е решил да не се мъчи повече.

---

България

Виктория от „Ергенът“ ще съди БФС, уволнили я защото…

Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа, но просто аз не давам шанс, защото все още си мисля за моментитите, които имах в „Ергенът“. Това признава пред БТВ Виктория, която напусна снощи предаването.

„С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта“, допълни тя пред „Преди обед“.

Виктория понесе много обиди в „Ергенът“, които силно нараниха чувствата й.

„В национален ефир заявявам, че аз не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа. Това, че примерно кожата ми е по-тъмна и ходя на солариум, не означава, че ти си такъв. Да, това ме засегна повече, защото така ти обиждаш много хора от нашата нация“, призна Виктория.

„Официално от понеделник сме с приключени взаимотношения с БФС. Не беше по мое желание. Изцяло е инициирано е от БФС това нещо. Мотивът е участието ми в „Ергенът“. Мотивът е, че уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото аз почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС.“

„Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо“, призна Виктория.

---

България

Алисия с ГНУСНО богат мъж! Окичи я с бижута за 470 000 лева! (А в косата – ГРЪМНАЛ бойлер)

Фолк певицата Алисия се окичи като Тита с пирон на луксозната марка „Cartier“ за $14,200, видя Интриги.бг. Обърнато в лева гривната струва малко над 26 бона – повече дори, отколкото Тита е платила за своето колие от същата линия.

Това обаче далеч не е единственото и най-скъпо бижу, с което се похвали изпълнителката на „Яка е жена ти“. В момента тя е в Дубай, откъдето пусна стори, облечена в анцуг и рипсен потник, но пък накичена с бижута за общо $255 200, или точно 468 593 лева – всичките на „Cartier“.

Ето и разбивката. Втората гривна на ръката на певицата е от серията „Love“ на популярната марка и струва 47 400 долара, показа бърза проверка в официалния сайт на бижутерийния гигант.

На врата й пък блести колие от диамантената им серия на цена от 194 000 долара.

Като ударим чертата, излиза, че Алисия разхожда анцуга си из Дубай с бижута за близо половин милион лева!

Ясно е, че изпълнителката няма как да си позволи подобен харч, независимо колко касови хитове прави. (А тя в последните години дори няма такива.)

Единственият вариант е луксозните украшения да са подарък от някой доброжелател. Според последните светски клюки 41-годишната фурия от Вакарел е любовница на турски бизнесмен, който по всичко личи, че е и гнусно богат.

Лошо няма, да е жива и здрава! Само едно не ни стана ясно от цялата работа – кой пишман коафьор й е измислил тази безумна прическа?!?

---

България

Извънредно: Полицията издирва Динко от Ямбол, извършил е тежко престъпление

Полицията издирва Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Той е обвинен в участие и ръководство на организираната престъпна група, твърди пловдивският сайт trafficnews.bg. 

Групата е действала на територията на Ямбол поне в продължение на три години.

В нея са членували още двама, които също се издирват.

Издадена е заповед за задържането им. Към момента Динко е в неизвестност и се укрива.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com