Свържете се с нас

България

В какво се превърна дъщерята на Анелия и Коко Динев? Ивон не спира да демонстрира колко пари има!

Ивoн нa Aнeлия и Koĸo oбичa дa ce фyĸa, чe e бoгaтa! B ĸpaя нa гoдинaтa Ивoн Динeвa щe нaвъpши 15 г., нo изглeждa и ce дъpжи нa мнoгo пoвeчe. Дъщepятa нa Aнeлия oт бpaĸa й c Koĸo Динeв пocтoяннo дeмoнcтpиpa, чe ceмeйcтвoтo й имa гoлeми финaнcoви възмoжнocти.

Дъщepятa нa Aнeлия oбичa дa ce фyĸa Taĸa нaпpимep дeвoйĸaтa пoĸaзa нoвaтa cи чaнтa, ĸoятo cтpyвa oĸoлo 2 xилядapĸи, пишe в. „Бългapия днec“. Toвa cъвceм нe e пъpвaтa й тaĸaвa пoĸaзнocт. B oбщecтвeнитe cpeди ce нocи oтдaвнa cлyx, чe Ивoн нocи твъpдe cĸъпи зa възpacттa cи дpexи и aĸcecoapи. Toвa, cпopeд мнoзинa, e ниĸoмy нyжнo, тъй ĸaтo вce пaĸ e caмo нa 14 г. oщe. Имeннo пo тaзи пpичинa щepĸaтa нa Aнeлия нямaлa мнoгo пpиятeлĸи в yчилищe. Πoвeчeтo мoмичeтa й зaвиждaли, чe e извecтнa и бoгaтa, a и им идвaлa в пoвeчe цялaтa пoĸaзнocт нa възмoжнocтитe й.

Πeвицaтa нe билa cи пoзвoлилa дa yчи щepĸa cи нa пoдoбнa мepĸaнтилнocт, нo въпpeĸи тoвa тoчнo тaĸa ce пoлyчилo. Caмaтa Aни oбaчe пpeз гoдинитe нe e дaвaлa мнoгo дoбъp пpимep нa щepĸa cи, тъй ĸaтo и тя cи пaдa пo cĸъпитe бижyтa и дpexи. Ивoн oщe пpeди мeceци пpeдизвиĸa мнoгo ĸpитиĸи c външния cи вид. Tя cи cлaгa пpeĸaлeнo мнoгo гpим, ĸoeтo бe cчeтeнo oт мнoзинa ĸaтo пpизнaĸ нa ниcĸa ĸyлтypa.

Източник: www.kliuki.bg

---

България

Милко Калайджиев се обясни в любов на съпругата си, която е с 22 години по-малка от него

Милко Калайджиев се обясни в любов на съпругата си Маргарита по случай нейния рожден ден.

Попфолк певецът публикува тяхна обща снимка в своя фейсбук профил, на която са прегърнати и усмихнати. В поста си Калайджиев написа кратко пожелание за половинката си.

„Честит рожден ден на най-милата съпруга! Обичаме те!“

Маргарита е с 22 години по-млада от Милко и живеят заедно от дълги години. Заедно са родители на двама братя близнаци – Алекс и Антонио, припомня „България Днес“.

---

България

Емрах бесен за отпадането си от Dancing Stars, отказа участие в „Преди обед“

Емрах е приел твърде болезнено отпадането си от Dancing Stars във вторник вечерта, стана ясно в студиото на „Преди обед“.

Водещите изрично подчертаха, че са го очаквали заедно с партньорката му Веси, но синът на Тони Стораро не уважи поканата им. Веси обясни с две думи, че той приема твърде емоционално отпадането и затова двамата са решили само тя да гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев. Зрителите обаче вече 20 часа празнуват махането на нафукания и твърде безцеремонен Емрах и се радват, че напред продължават Валери и Дорина.

„Явно Веси едва го е търпяла дето я задиря и сигурно й създава проблеми в личния живот. Но като се е хванала на хорото геройски си изпълни договора. Прекрасна жена, красива и танцува страхотно. За Емрах не може да се каже същото.

Въпреки че има доста строги родители, особено баща му, явно е доста комплексиран, без особени таланти и залага на пари и известност“, коментира зрителка. „Веси е прекрасна и очарователна млада дама! Жалко, много жалко, че нямаше късмет с партньора си!“, жали партньорката на Емрах друга.

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл – преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като „абонамент за финала“. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на Dancing Stars за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен „От страх да ме загубиш“.

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти, припомня HotNews.

---

България

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

На 19 г. открих любовта с композитора на Алла Пугачова

„През годините съм имала 17 предложения за брак. Хора от различни страни са се влюбвали в мен. Не знам с какво ги впечатлявам, явно съм родена със златна звезда на челото, както казва Азис. А аз си мисля, че съм добра и харизматична.“

Певицата има успешна кариера по целия свят Снимка: Таня КАЛИНОВА
Певицата има успешна кариера по целия свят Снимка: Таня КАЛИНОВА

Това казва в първата част на разговора в рубриката „Интересните“ попфолк легендата Петя Атанасова, по-известна като Петра. Днес тя е на 60 години, а животът й по нейните собствени думи е свързан с „чудо след чудо“.

„60 г. е новото 30, защото преоткривам много неща. Ето станах тик-токър, имам и галерия, в която представям букети от сапуни и мои „живи картини“. Дълго време живях в Русия, там завърших руска филология. Майка ми беше учителка в детска градина там, а баща ми директор на болница“, разказва Петра.

По време на олимпиадата в Москва през 1981 г. тя попада на концерт в центъра на столицата и понеже свири на китара, се промъква на сцената и почва да пее. Стотици скачат на крака и вдъхновени й пригласят. Случката стига до ушите на министъра на културата по това време на Русия и той изпраща автомобил да я вземат и да говори с нея.

„Вие ли бяхте тази, която провали забавата ни?“, пита той. Но се усмихнал и предлага на Петра да започне да пее в най-голямото вариете тип „Мулен руж“ в Русия.

„700 певци имаше там. Нашите нищо не знаеха, а аз и моята приятелка тайно излизахме от къщи вечер да пея. Една вечер бащите ни проследили и с учудване видели, че участваме във въпросното заведение. На откриването ме представиха като българска народна певица, а на майка ми ченето й падна от учудване, като разбра, че това съм аз. А като чу, че получавам 490 рубли заплата, а баща ми като лекар взимаше 450, съвсем се успокои“, смее се Петра. С първата си заплата тя си купува сиамска котка.

Точно по това време и сключва първия си брак с българин, който й прави дете. „За съжаление се разведохме, защото той ме замени за рускиня много бързо. Нашите живееха далеч от Санкт Петербург, а аз исках да преследвам мечтата си да запиша висше руска филология и тръгнах със свито сърце да направя това“, разказва изпълнителката.

В самолета й се случва второто чудо в живота – на място до нея сяда Людмила, дясната ръка на най-големия дизайнер в Русия – Зайцев. „Тя ми помогна много. Заведе ме в петзвездния си хотел, избрах си черна рокля с диаманти и ръкавици. Отгоре ми подари черна лисица и шапка. После каза: „Отиваме в ресторант „Астория“, ще те запозная с елита на Русия. И се случи“, споделя Петра. Тя се влюбва от пръв поглед в композитора на Алла Пугачова, който й подарява най-големите си хитове.

„И после се тръгна с него по участия по цял свят. Когато обаче ми предложи брак с пръстен с диамант, аз отказах. Мама не ми разреши. Но не съжалявам с днешна дата, взех всичко най-хубаво от това време и това място“, споделя Петра.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com