Свържете се с нас

България

Виктор учеше под улична лампа, защото им бяха спрели тока. Това, което му се случи го има само в приказките! Видео

Видео с момче, което пише домашните си под улична лампа в Перу, трогна милиони хора по целия свят, пише Mirror.

Виктор Мартин Ангуло Кордоба, който е само на 11 години, опитва да си научи уроците под уличното осветление в Перу.

Без електричество в семейния си дом, ученикът седи на тротоара в Моче, за да прочете книгата си.

Видеото скоро беше споделено в социалните медии и е привлякло вниманието на 31-годишния милионер Якоб Юсуф Ахмед Мубарак от Бахрейн.

След като научил за трудния живот на момчето, Мубарак отлетял за Перу.

Милионерът дорил голяма сума пари на семейството на детето и буквално трансформирал живота му. Мубарак помогнал на майката на Виктор да създаде свой собствен бизнес и обещал да подпомогне на местното училище.

Виктор и семейството му изразиха своята огромна благодарност към Мубарак пред местни медии:

„Благодаря ви за помощта, която предлагате, много ви благодаря, че ни помагате да изградим нашето училище. Благодаря  много, че имате такава доброта и отделихте време,за да дойдете в моя смирен дом, защото никой не го прави“, споделя майката на Виктор.

Жената сподели, че синът ѝ е шокиран от всичко, което се е случило. Тя се надява щедростта на милионера да осигури светло бъдеще на нейния усърден младеж.

Beágyazott videó

---

България

Отново извънредна ситуация в „Ергенът“, Алек с категорично решение

Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати престоят в тазседмичните епизоди на „Ергенът“. Тази вечер (27 март) зрителите ще станат свидетели на една изключително емоционална индивидуална среща на Алек с дама, с която той копнее да се уедини от дълго време.

Двамата ще отплават към един от най-удивителните острови в Егейско море – Сими, където ще имат възможността да се насладят един на друг далеч от всички останали. Най-желаният ерген на България ще отведе избраницата си до залива „Свети Георги“, а дамата няма да скрие, че в компанията на Алек се чувства като малко момиченце, което усеща първите трепети на любовта. Освен със специално отношение, Младенов ще изненада дамата и със специален подарък.

Докато Алек и избраницата му акостират на пристанището на екзотичния остров и обикалят из необятните му кътчета, хванати за ръка, останалите момичета в имението ще накарат басейна на имението да ври и кипи… Именно там ще се проведе най-взривоопасното пул парти, на което купонът ще е гарантиран, а балоните далеч няма да са само за украса. Дамите ще бъдат разпределени по двойки една срещу друга, като целта им ще е да спукат балона на опонентката си. Най-бързата ще получи специалната привилегия буквално да „запуши“ нечия чужда уста за цялата вечер, със забрана за комуникация както с останалите момичета, така и с Алек.

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на първото сериозно разцепление в състава на „Малките пантерки“, предизвикано от конфронтация между две от най-изявените лидерки там. Между други две от претендентките за сърцето на Алек, които делят едно общо легло в имението на любовта, също ще се отвори огромна бездна, която ще доведе до неочакван сблъсък очи в очи.

По време на вечерния коктейл предстои да станем свидетели на изключително дързък ход от страна на Теа, която ще удиви както Алек, така и останалите момичета с предизвикателното си поведение. По време на усамотението си с една от дамите „ергенът“ пък ще бъде провокиран да отвърне с неудържим страстен порив, подхождайки не с думи, а с действия, след които щастливката буквално ще се разтрепери. Вечерта ще завърши с поредната Церемония на Розата, след която още една от дамите няма да получи цвете и ще трябва да напусне имението на любовта завинаги. Какво ще провокира отпадналата участничка да откаже какъвто и да е коментар за напускането си, дълбоко разочарована и обляна в сълзи.

В четвъртък (28 март) е време за поредното вълнуващо групово предизвикателство, в което момичетата ще се впуснат в забавна шахматна игра с непредвидени ходове и изненадващи стратегии. Първата „пешка“, която стигне до финала, автоматично ще се превърне в „царица“ и ще си спечели привилегията да вечеря с Алек насаме. Зрителите предстои да станат свидетели и на невиждан до този момент бойкот от страна на всички участнички срещу една от дамите, от която ще се почувстват застрашени дори и за живота си. Запознавайки се със случващото се зад стените на имението, „ергенът“ ще бъде принуден да се намеси, взимайки категорично решение, след което нищо няма да е същото.

---

България

През сълзи родителите на изчезналата 17-г. Ивана обявиха тежка новина ВИДЕО

Родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно преди повече от месец, обявиха гръмка новина. Те заявиха, че дават парична награда за откриването на детето им.

Ивана

Даваме парична награда от 50 хиляди лева за всеки, който я намери и се намира жива и здрава!“, заяви бащата на момичето – Георги.

Той поясни, че нямат никаква информация към момента за изчезването й.

Георги 

„Последното, което знаем е, че е излязла от училището и е засечена на камери в четвъртък вечерта.

Нямаме обаждания от случайни хора! Няма информация да е била при близки!“, поясни още мъжът.

„Решихме да дадем тази награда, защото повече от месец детето ни е в неизвестност.

Полицията работи по всички версии – отвличане или дали се укрива! Предполагам че и това е възможно като версия и заради това предлагаме тази награда“, каза в сутрешния блок на Нова ТВ майката на Ивана – Мария.

Мария

Тя разкри, че в социалните профили на момичето няма „раздвижване“ и все още не се знае кой е сменил снимката й, която бе променена дни след изчезването й.

През сълзи жената каза: „Надяваме се да е жива и здрава и това е единствената надежда, която ни крепи!

Ако тя имаше възможност щеше да се обади. Мисля, че нямаме такава!

Искам да й кажа да знае, че я обичаме и че искаме да се върне! Вече сме на ръба на силите си!

Нека, ако някой знае къде е да я доведе!“.

---

България

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов, стана ясно от публикация на майката Атанаска  Бакалова във Facebook.

„Един баща се отказа от живота, след смъртта на своя единствен син! Вече са заедно за винаги! Почивай в мир Недялко Малинов! Кажи на Митко, че много го обичам!“, написа тя в мрежата.

Това написа преди минути във Фейсбук Атанаска Бакалова – майката на зверски убития Димитър Малинов от Цалапица.

За последното родителите на убития Митко са се видели във вторник, когато майка отишла при него в болницата. Това е станало след делото на на близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в укривателство. Недялко си е отишъл в сряда.

Двамата са разведени, но поддържали добри отношения. Атанаска е женена за друг мъж, но в името на Митко не прекъсна отношенията си с Недялко, пише Телеграф.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com