Свържете се с нас

България

Бивша на Гришо развали годеж

Една от бившите половинки на Григор Димитров – Виктория Боня, не е много постоянна с мъжете. Рускинята развали годежа с бизнесмена Руслан Гасанов и дори вече се задява с друг.

Моделката получи пръстен от 13 години по-младия си любим през декември. Виктория се похвали, че дори сънувала бижуто, с което бизнесменът от Якутия й предложи брак. Боня се подготвяше за сватба в Коста Рика.

Виктория не тъжи дълго за годеника

Заради хубавицата Гасанов се раздели с първата си съпруга Таисия Василешникова преди две години. Моделката обясняваше, че не го е тласнала към изневяра. Той сам бил решил да напусне семейството си. Разводът се бави дълго. Боня заявяваше пред всички колко е влюбена в бизнесмена и как няма търпение да се омъжи за него. Но изненадващо наскоро сложи край на връзката им. Някои смятат, че причината е, че Руслан така и не може да се разведе официално все още.

Предложението за брак бе на Малдивите през декември

По всичко личи, че Боня не страда дълго за живеещия в Дубай бизнесмен. Тези дни тя се похвали с поредния си обожател.

„Познаваме се само от 4 дни, а той вече ме обсипа с цветя. Днес бях на среща. Как се запознахме? Няма да повярвате, той просто почука на вратата ми. Точно като по филмите. И най-хубавото е, че той няма инстаграм! Утре пак ще ходим на среща“, похвали се рускинята със снимка, на която е обградена от букети.

Боня не разкрива повече за него, но по всичко личи, че отново е руснак. Причината е, че последните месеци Виктория прекарва в Москва. Тя не може да се върне в Монако, където живее от години. Визата й за там е изтекла, а издаването на нова се бави.

„Все още не съм получила виза „D“ и не мога да се върна в Монако (чакам вече 5 месеца)“, обяви моделката.

Боня е известна и с многобройните си връзки с известни мъже, като сред тях попада и Григор Димитров. Двамата бяха заедно за няколко месеца през 2019 година.

Боня и Гришо бяха заедно няколко месеца

Преди време рускинята разкри, че вcичкo мeжду нея и тенисиста e рухнaлo, кoгaтo му e кaзaлa, чe иcкa дa имaт дeтe.

„Cтрувaшe ми ce, чe тoй e идeaлeн. Тoвa бeшe чoвeкът, кoгoтo иcкaх дa прeгръщaм пocтoяннo. Имaшe нeщo мaгнeтичнo привлeкaтeлнo в нeгo. Винaги ce уcмихвaшe. Иcкaх дa пoвярвaм, чe тaзи уcмивкa e иcкрeнa, иcтинcкa. Зaпoчнaх дa му припиcвaм кaчecтвa, кaквитo тoй нямaшe. В eдин мoмeнт му кaзaх, чe иcкaм ceмeйcтвo и дeтe. Нa 41 г. cъм и вce oщe мoгa дa рoдя втoрo дeтe. Тoй кaзa, чe cъщo гo иcкa и e гoтoв. A мeceц пo-къcнo рaзбрaх, чe ce cрeщa c другo мoмичe. Прeживях ужacни мoмeнти, cигурнo и нa нeя ceгa кaзвa, чe я oбичa и e гoтoв нa вcичкo. Зaрaди нeгo eднa чacт oт мeн вeчe нe виждa дoбрoтo, крacoтaтa, нe вярвa в любoвтa. Тoвa бoли, мнoгo бoли“, каза тогава Бoня, която бе заменена със сънародничката си Лолита Османова.

---

България

Натали Трифонова предизвика сърцебиене с тези СНИМКИ от Италия

Натали Трифонова е на почивка в Италия.

Чаровната водеща на прогнозата на времето и предаването CoolT по bTV сподели моменти от отпуската си в Инстаграм.

Кадрите са от Соренто.

Крайбрежен град в южната част на Италия, намиращ се малко под Неапол.

„Животът няма инструкция за използване, но има дървета, залези, усмивки и смях, така че взимайте най-доброто от него„, пише тя под тази снимка.

---

България

Съседка на Ицо Бозавия разкри защо се стигна до фаталното меле с Кирил Петков!

Техническа експертиза ще доказва с каква скорост се е движел автомобилът на НСО, който катастрофира в Аксаково. Припомняме, че в колата пътуваха съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и още трима души.

При сблъсъка загина шофьорът на другата кола, чийто прякор е Ицо Бозавия. Животът на пострадалата 58-годишна жена вече е извън опасност.

Въпреки това обаче състоянието ѝ остава сериозно. Лекарите в болница „Св. Анна“ са извършили няколко тежки операции през изминалата нощ и се надяват състоянието ѝ да продължи да се подобрява през следващите дни.

Съседите на семейството в Аксаково са в шок от случилото се.

„От малък го познавам. Момчето порасна пред очите ми. Трудолюбиви родители, трудолюбиви деца, възпитани. Нямам думи“, споделя през сълзи съседката на семейството Дора Николова пред NOVA.

Местните само предполагат защо се е стигнало до катастрофата.

„Не знам. Момчето не пие, не кусва алкохол. Според мен е станало от невнимание, няма друга причина“, допълва Николова.

---

България

Страшна трагедия с младеж на АМ „Тракия“! СНИМКА

Тежка катастрофа на магистрала „Тракия“. Кола излетя от аутобана и се обърна в полето, научи БЛИЦ.  

Инцидентът е станал около 9:30 часа тази сутрин на 74-ия км в платното в посока Бургас.

Загинал е водачът на автомобила „Фолксваген“ – млад мъж. Той е бил сам във возилото.

Мъжът вероятно е изгубил контрол над него, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало.

Наложило се е аварийно-спасителния екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото на мъжа от силно деформирания автомобил.

На мястото се извършва оглед от дежурна група на РПУ – Септември. Има и екип на Пътна полиция, който регулира движението. Магистралата е отворена за движение.

 

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com