Свържете се с нас

България

Шок за Юксел Кадриев: Почина последната му любов! (изпратиха я в бял ковчег – СНИМКИ)

Юксел Кадриев беше влюбен в красавицата Диди през последните три години!

Истински шок сполетя новинаря Юксел Кадриев след тежката загуба на последната му любима. Преди дни и в адски мъки си отиде 52-годишната Диди Янкова. Русокосата красавица беше един от първите и най-известни модели у нас, както и организатор на конкурса “Мис Варна”.

Една от най-известните и успели бизнесдами у нас, Янкова бе собственичка на шест фирми. Повечето свързани с красотата и козметичните услуги. Връзката й с Юксел Кардиев беше истинска и подплатена със силни чувства.

Двамата бяха заедно три години, след което обаче внезапно се разделиха без много шум. Близките около тях се възхищаваха на цивилизованите им отношения след раздялата. И на факта, че нито веднъж не си позволиха да се обидят или скарат публично.

За огромно нещастие Диди Янкова си отиде от коварната болест рак на дебелото черво. Очевидно тя е била хваната в последен стадий, а от няколко месеца насам бизнесдамата е била просто неузнаваема, стигнала до фаталните 37 килограма.

“Той е мой любим мъж”, радваше се обичаната от всички красавица, визирайки Юксел Кадриев. Каква е била причината за раздялата им не е ясно, но мнозина останаха учудени и дори огорчени от липсата на Кадриев на погребението й.

Стотици хора се стекоха да изпратят Диди Янкова в последния й път, но новинарят на Би Ти Ви не беше сред тях. В същия ден той е бил на работа, но въпреки това мнозина са категорични, че можеше да си вземе отпуск, за да отдаде почит и уважение на жената, която е обичал.

Не е ясно дали в момента Кадриев има нова жена до себе си, тъй като упорито крие личния си живот и го пази в тайна. Всъщност Янкова беше последната жена, с която се показваше публично и много се гордееше с любовта си. Светло да й е небе!

Юксел Кадриев

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

България

Извънредно: Ново земетресение разлюля България

Кадър БАН

Две земетресения за броени часове са регистрирани в България.

В 14,26 часа е регистрирано земетресение с магнитуд от 2,3 по Рихтер край София.

През нощта в 3,46 часа е регистриран слаб трус от 2,1 по Рихтер край Смолян.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com