Свържете се с нас

България

Шокира стотици: Алекс Сърчаджиева предложи публично брак на… СНИМКИ

Алекс Сърчаджиева направи нещо, което дълго ще се коментира и със сигурност предизвика масова изненада. Чаровната актриса втрещи всички, като отправи неочаквано предложение за брак на сцената на Сатирата.

Наскоро в театъра, в който играе и обичаната актриса, тя отпразнува своя рожден ден. Както може да предположите, купона е бил незабравим – и за да стане още по-незабравим, Сърчаджиева поднесе истинска бомба пред очите на директора Калин Сърменов.

Лично директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов поднесе подаръци на Алекс пред очите на колеги и публика. А тя, на свой ред, освен, че се обърна към всички и им засвидетелства любовта си, отправи и предложение, на което не може да се откаже – пред погледите на стотици хора в залата.

„За теб ще се омъжа!“, стресира тя директора на Сатирата Калин Сърменов, който в първия момент изпадна направо в нокдаун, но бързо се съвзе.

„Явно за плешивите и дебелите има шанс…“, реагира с усмивка той./show.blitz.bg

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Женят се!! Вижте как Николаос Цидиридис предложи брак на Боряна Братоева! (подробности + СНИМКИ)

Уволниха го от работата му в Би Ти Ви, но пък ето, че щастието му се усмихна от друго място – на личния фронт.

Любимата жена на Николаос Цитиридис му каза „ДА“, прие годежния му пръстен и двамата ще се венчаят още това лято. Какво по-голямо доказателство за истинската любов на една жена от това да те вземе и без пари, че дори и без работа…

Актрисата Боряна Братоева явно обича гърка и иска да прекара живота си с него, като при нея това май е било любов от пръв поглед – още като го видяла на екран. Де факто тя е направила първата стъпка към Николаос, тя започнала да го сваля и дори се хванала на бас със своя колежка.

Боряна и другата млада актриса си пиели винце в домашна обстановка и гледали шоуто на гърка. В един момент разбрали, че и двете го харесват, а вече подпийнали, се басирали коя от тях ще успее да му завърти главата първа. Ноо… но без да му пише в мрежатал

Съдбата била на страната на Боряна, защото се случило, че я поканили да гостува в шоуто на Цитиридис, който преди това дори не знаел коя е тя. На второто гостуване двамата се харесали, загаджили се и вече са заедно две години като упорито го криеха от всички.

Е, вече чакаме сватбата им и бъдещото бебе. Боряна е кака на Николаос с 4 години, но това не им пречи изобщо.

---

България

Дойде най-черната новина за издирваните след взрива в Елин Пелин!

Снощи влязохме с бронирани машини, за да може да помогнем, ако има живи. То вече е ясно, че там живи хора няма.

Това заяви в ефира на bTV експертът по взривове и бивш вътрешен министър Валентин Радев.

„Най-вероятно човешка грешка е довела до станалото в Елин Пелин. Почти никога или в изключителни случаи се доказва с точност причината. Нещо не е спазено, нещо не е направено, както са предписани правилата“, смята експертът.

„Министърът преди малко си тръгна. Говорих с него. Нямаше смисъл да се рискува. Вчера можеше, защото се предполагаше, че има живи хора. Сега е добре да се облива с вода и когато е безопасно, тогава да се проникне в складовете“, заяви Радев, добавяйки, че преди минути отново е имало взривове в едно от складовите помещения за пиротехника.

„Тук има много експерти, като мен, всички помагат, за да може да бъдат спасени, ако има живи хора. Няма вече никаква опасност за хората в Елин Пелин и гара Елин Пелин. Най-голямата опасност са пожарите, когато има такова взривяване, даже по-скоро взривно горене. Вчера неслучайно беше тук и началникът на отбраната. Има военни цистерни в цялата област, имаше много пожарникари.

„Снощи влязохме с каски и с бронирани машини, за да може да помогнем, ако има живи. То вече е ясно, че там живи хора няма“, категоричен е бившият вътрешен министър.

„Случайна грешка е довела до инцидента. Човекът, който е загинал е много добър експерт, доколкото чувам. Може статично електричество да е имало. Трудно ще се докаже какво точно е станало. Над 1000 градуса температура вчера замерихме с дрона“, обясни още той.

---

България

11-годишно момиче загуби цялото си семейство в катастрофа

Ужасна трагедия връхлетя живота на 11-годишната Попи Морган-Ролър от Англия. Докато тя гостувала на своя приятелка в дома ѝ, цялото ѝ семество – майка ѝ, баща ѝ и двете ѝ сестри решават да се качат в семейния автомобил и да отидат някъде на разходка.

Самата Ролър е също е била поканена да отиде с тях, но е предпочела да остане в компанията на своята приятелка, което решение впоследствие се оказало съдбоносно.

По обратния път към дома семейният „Форд Фокус“ претърпява пътен инцидент след сблъсък с моторист в северните части на Англия. При удара колата избухнала в пламъци, погубвайки и четирите живота.

Мотористът е бил идентифициран като Кристофър Бартън (56), като той и съпругата му Джанин, която се возела на мотора, също са загинали.

Близък приятел на семейството, Пол Хепъл, вече е подел кампания за набиране на средства за малката Попи Морган-Ролър. Дотук са събрани внушителните над 450 000 евро в помощ на момиченцето.

Конкретните обстоятелства около причините за катастрофата са в процес на изясняване.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com