Свържете се с нас

България

Чудо в България! Вода от известен наш курорт лекува рак и куп болести! (Доказано е)

Чудесата в България не спират, но малко се знае за някои от тях

Чудесата у нас са факт, а тежката болест е излекувана именно с лековитата вода. За това твърди жена, която се е изцерила с чудодейната течност от рак на отделителната система. Лекарите вдигали рамене и туморът продължил да нараства. 65-годишната Стояна научила за тази вода във Велинград съвсем случайно. „След като ми поставиха диагнозата, обиколих къде ли не, който каквото ми каже, за лекари и професори.

Ходих и при билкари и знахари-нищо. Имах тумор на отделителната система, лекувах се, но резултата беше нулев. Оставяше ми само да чакам смъртта, която застрашително приближаваше”, спомня си жената, за която болестта вече е отдавна отминал кошмарен сън.

Тогава съвсем случайно нейна близка й казала за водата, която тече срещу къщата на великия оперен певец Николай Гяуров във Велинград. Тя блика на ул. „Хан Аспарух” в известния наш курорт.

След което жената започнала да пие от водата, въпреки че не вярвала в чудото. Продължила лечението си половин година, после почивала два месеца. След което отишла на лекар, дори се подложила на дълго планирания магнитен резонанс.

Какво било учудването на доктора, след като установил че тумора се бил стопил. Просто изчезнал, спомня си щастливото събитие жената.

Нейния съпруг също излекувал болежки и проблеми с простатата. „Не само аз се излекувах. Има още много случаи, на които лекарите поставили страшната диагноза на различни органи. Те също днес се радват на втори живот и много здраве”, разкрива жената.

Лековитата течност, която тече срещу къщата на именития ни оперен певец е от улични чешми. Чешмите се намират от двете страни на парка. Водата е изследвана и от Министерството на здравеопазването, по сигнал на много хора, които са намерили лек от нея. Това са част от чудесата. Според становището на експертите тя е с висока алкалност и лекува още различни заболявания. topaktualno

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com