Свържете се с нас

Любопитно

Хороскоп за септември 2023 г. от Василиса Володина-Везните най-накрая ще правят това, което обичат

Овен

♈

Овните през септември ще станат пасивни и безинициативни. Ентусиазмът напълно липсва и това ще ви създаде проблеми. Освен това през последния летен месец ще страдате от егоцентризъм и високомерие, инфантилност и детска наивност.

В професионалната област можете да се заемете с нови дела и проекти, но е по-добре да сведете до минимум пътуванията. Бъдете подготвени за факта, че енергията ви ще ви липсва. Както и финанси, между другото. В личния живот цари несигурност. В отношенията рискът от кавги и конфликти, негодувание и раздяла е голям.

Телец

♉

За Телците това ще бъде месец на трудности и колебания. За вас това е време на необмислени действия, вътрешен смут, грешни действия и лъжливи заключения. Не се занимавайте със социална дейност, не вземайте съдбоносни решения. Освен това могат да възникнат здравословни проблеми.

Успех в професионалното поприще очаква тези, които са свързани с общуване, чужди езици, медийни продукти. Особено удоволствие ще донесе работата с информация. Работете внимателно с финансите и се пазете от измамници.

В личния живот всичко е наред. Самотните представители на знака ще се запознаят със своята сродна душа, а в отношенията на семейния Телец царуват мир и спокойствие, любов и взаимно разбирателство.

Близнаци

♊

Близнаците могат да се забавят, страхувайки се от промяна и иновации. Ще има много трудни и любопитни ситуации, интриги и клюки. Емоциите няма да са от най-добрите. Поради неочаквани неприятности ще искате да се откажете и да отстъпите, но не трябва да правите това. Опитайте се да се адаптирате и да действате според обстоятелствата.

В професионалната област можете да надцените собствените си възможности, както и да подходите към въпроса чисто субективно. Опитайте се да се съберете, не спорете с началството. Финансовата страна на живота няма да ви разочарова.

В личния си живот се опитайте да не играете, показвайки, че всичко ви подхожда. По-добре е спокойно да поговорите с партньор за някои проблеми между вас.

Рак

♋

Септември ще зарадва Раците с добро настроение и забавление. Чувствайте се свободни да отидете на събития, да се запознаете, да общувате. Живейте в момента и се наслаждавайте на живота. Самотните представители на знака ще се запознаят със своята сродна душа.

За семейните Раци е по-добре да не дават поводи за ревност. Поставете моралните принципи над всичко.

В професионалната сфера всичко е динамично и активно. Ще трябва да вземате решения бързо, но това не означава, че не трябва внимателно да анализирате всяка своя стъпка. Бъдете готови за изгодни предложения и нови задачи от началството. Бъдете събрани и внимателни.

В последните дни на септември са възможни униние и меланхолия. В този случай се занимавайте със спорт и прекарвайте повече време на чист въздух.

Лъв

♌

Много благоприятен месец за Лъв, особено първите две-три седмици. Все пак бъдете готови да работите упорито, за да укрепите позицията и авторитета си. Възможни са конфликти с околните както в професионалната сфера, така и с приятели, роднини и близки хора.

Някой вкъщи може да ви предизвика откровена агресия. За самотните Лъвове съдбата ще даде дългоочаквана среща. Семейните представители на знака ще бъдат разочаровани.

В професионалната сфера ще се изморите от екипа си, ще искате да се пенсионирате, но едва ли ще успеете. В крайна сметка работата ви е безкрайна. Неблагоприятен месец за кардинални промени, включително за смяна на работа или преместване.

В края на месеца не допускайте необмислени, спонтанни разходи. Погрижете се и за здравето си.

Дева

♍

Девите не са готови за промяна и ще й се противопоставят по всякакъв възможен начин. Освен това ще искате да избягате от работа и важни решения. Не можете да направите това, защото вашите задачи и отговорности няма да отидат никъде. Не отлагайте нещата за по-късно, за да избегнете натрупването им.

В професионалната област ще намерите много обещаващи проекти и уникални идеи. Имате достатъчно сили и възможности, за да ги реализирате успешно. Във финансовия сектор бъдете отговорни и контролирайте всяка стотинка. В личните отношения също трябва да поемете отговорност.

Везни

♎

Везните най-накрая ще правят това, което обичат – да се грижат за себе си. Хармонизирайте вътрешното си състояние, включително мисли и чувства. При изпълнението на работните въпроси и финансовата сфера се ръководете от логиката, интелигентността и опита. Изхвърлете емоциите колкото е възможно повече. Не надценявайте собствените си възможности, в противен случай ще направите грешки и ще допуснете нервни сривове.

В работата ще успеете да вземете правилни важни решения, но в личните отношения всичко ще е неравномерно. Възможно е да има конфликти, моменти на невероятно щастие и хармония. Във всеки случай няма да скучаете. Във финансовия сектор трябва да спестявате. Няма да има здравословни проблеми.

Скорпион

♏

Септември ще тества издръжливостта на Скорпионите. Много е важно да изпълните всички задачи, поставени за този месец и да не ги завлечете през есента. Отговорността ще падне грандиозна върху вас, но ще успеете.

Не започвайте нови дела, но не забравяйте да завършите текущите. Можете да се справите с всички трудности, в резултат на което ще получите отлична награда – както финансова, така и морална.

В личния си живот ще бъдете разочаровани. Втората половина може да ви подведе. Погрижете се за здравето си, не се преуморявайте и не се изнервяйте.

Стрелец

♐

За Стрелците през септември семейните дела ще бъдат особено актуални. Всичко обаче ще върви в положителна посока. Това е време за съвместна работа, ремонт на къщата, придобиване на нов дом, както и пътуване и забавление. Избягвайте конфликтите и не седнете между четири стени.

В работата ще трябва да отстоявате своите позиции и гледна точка. Възможно е да се борите със себе си, с желанията си, например да напуснете всичко и да се приберете по-рано. Съберете се и не се поддавайте на емоции и моментни капризи.

Същото важи и за финансовите въпроси – те трябва да бъдат решени тук и сега, а не да се надяваме, че всичко ще се нареди от само себе си.

Козирог

♑

Козирозите през септември са противопоказни за суетене и празни обещания. Правилно преценявайте своите сили и възможности. В някои ситуации, за да избегнете скандали и други неприятности, ще трябва да се държите различно от обикновено.

В професионалното поприще ще имате нови перспективи и възможности. Възползвайте се максимално от тях. Ще има възможност за смяна на работа или местожителство. Благоприятно време за това, без съмнение.

Трябва да се справим с важни финансови въпроси. Съберете се и изключете емоциите. Погрижете се за собственото си здраве, хранете се правилно и спете достатъчно.

Водолей

♒

Водолеите ще имат глави в облаците. Това ще предизвика неправилна оценка на собствените възможности и сили. Свободните Водолеи ще имат шанс да срещнат съдбата си, а семействата трябва да прекарват повече време със семейството и приятелите си.

В професионалната сфера ще има проблеми и трудности. Трябва да се съберете и да използвате всичките си знания и опит, за да ги разрешите. Освен това неприятни изненади ще ви поднесе финансовият сектор.

Риби

♓

Рибите трябва да намалят активността си през септември и това се отнася за абсолютно всички сфери на живота. Бъдете внимателни с финансите, не допускайте необмислени разходи.

На работа бъдете максимално внимателни и проверявайте всичко по няколко пъти. Не бива да посвещавате никого в своите планове и преживявания.

В последния месец на лятото ще бъдете много уморени. Не трябва да поемате твърде трудни задачи, а също така избягвайте изясняването на отношения със семейството и приятелите.

ko4.bg

---

България

Красавица От Молдова Захвърли Полицейската Униформа, За Да Пасе Овце В Българско Село

Чаровна блондинка, родом от Молдова, пасе овцете в село Скутаре. 31-годишната Наталия пристигнала у нас преди четири години заради съпруга си, разбра 365 Новини.

Любовта между двамата пламнала на киноложка изложба в родината на Наталия. Не след дълго красавицата, която е завършила право и работила като следовател в Кишинев, зарязва професията си и пристига в Скутаре.
При нас всичко започва и свършва с кучетата, разказва съпругът на Наталия Витко Христев. Той и жена му се грижат за близо 20 четириноги от изчезващата порода българско овчарско куче. Идеята за отглеждането на овцете също дошла покрай кучетата.

Мъжът ми каза, че започваме да отглеждаме овце, защото имаме българско овчарско куче, а неговата естествена среда е стадото, спомня си Наталия. Съобщил го по телефона, докато тя била на гости при родителите си в Кишинев. Когато разбрал за намерението на младите, бащата на Наталия се хванал за главата. Новината обаче не притеснила красивата дама. Казах си какво пък толкова. Гледаме 20 кучета, още толкова животинки няма да ни дойдат в повече, разказва тя.

Не крие, че преди да дойде в България, не е виждала овца на живо.

Нямам баба и дядо на село, бях чувала само как овчарите са възрастни хора, които водят огромни стада с животни и цял ден ходят из планините, разказва русата бивша полицайка. У нас тя няма право да работи по професията си и решава да хване гегата. Подари ми я свекъра с думите: „Ти сигурно си най-хубавата овчарка в България”, смее се Наталия. Обяснява, че овцете са като хората, всички имат свой характер. Има и по-буйни, и по-кротки, но ги обича всички.

В началото на стажа като чобанка не липсвали и смешни случки. Докато овладее „езика” на стадото, овцете се пръскали на различни посоки и тя се виждала в чудо как да ги събере.

Не съм губила овца, но най-тежкото е, когато някоя тръгне да се агни на полето. Стадото не чака, а не можеш да оставиш овцата с малкото, защото ще ги изгубиш, разказва Наталия. Обяснява, че харесва това, което прави. Сама го поисках и ми действа зареждащо. Смятам, че животните са по-добри от хората, а овчарските кучета разбират човешката душа, на тях можеш да се довериш и да бъдеш сигурен, че няма да те предадат, споделя Наталия. Така 4 години вече тя броди всеки ден из полетата около Скутаре.

На много хора им се струва странно, като ме видят – млада руса жена пасе стадо овце, а с нея няколко огромни кучета, размишлява Наталия. И допълва, че не съжалява за нищо. Хлопките на овцете, кучетата, всичко това ме кара да се чувствам, че живея, признава тя.

Смята, че на някои им се вижда странно, защото повечето млади момичета не могат да решат какво искат в този живот. Те не могат да се определят.

Аз реших, че искам животни и си ги гледам. Кучета, овце – това е моят избор. Предпочитам да общувам с животни. Цял живот съм с тях. Бях на 4-5 години и постоянно носех вкъщи котенца, кучета, лястовички, паднали от гнездата, врабчета, гълъбчета. Хората тук ни се смеят и ни обясняват, че трябва да отворим зоологическа градина, защото се грижим за 70 овце, 15-20 овчарски кучета, кон, магаре, кокошки, пилета, гълъби.

Когато ходя на гости при родителите ми в Молдова, полудявам от колите, от забързаните хора… А на село усещаш, че има един-естествен и спокоен живот. Цял живот моята мечта бе да имам много кучета, да ги развъждаме и гледаме и тя се сбъдна, казва Наталия. Мъжът от много години се занимава със съхраняването на породата кучета българска овчарка. Той е шефът, а тя отговорник по селекцията. Дори на сватбата им подкумовете били овчарски кучета.

Скоро русата овчарка ще яхне и кон. Наталия вече си го е избрала. Предстои да го обучи и смята да излиза с него, когато повежда стадото на паша.

Не съм яздила никога, ала не ме е страх. Както казваше баща ми, ти си мъжко момиче, и може би затова си избрах и мъжка професия – следовател. Работила съм само с мъже и знам, че винаги трябва да разчиташ само на себе си.

Разбира се, и нищо женско не е чуждо. Успява да намери време и за прическа, маникюр и педикюр, ала си ги прави сама вкъщи и през нощта, когато детето спи. Смята, че всяка истинска жена трябва да се грижи за външния си вид.

---

България

Момчил е победителят на зрителите! Вижте приятелката му – истинска красавица! (СНИМКИ)

Софтуерният инженер Момчил, който е един от най-обещаващите играчи в „Игри на волята“ тази година, се радва на голям интерес от зрителките. Той е силен, издръжлив, а от визитката му разбираме и че е много интелигентен – завършил е бакалавърска степен в Китай, при това трети по успех. А фактът, че редовно спортува и се занимава с жиу-жицу личи във всяка от битките, в които се включва със сърце.

Приятелката на Момчил В личния си живот Момчил също е много успешен, защото от дълго време си има сериозна приятелка, която е изумително красива. Тя се казва Боряна и със сигурност се вълнува за представянето в „Игри на волята“ на своя любим. От снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата обичат да пътуват и да посещават нови места, където да си създават спомени за цял живот. Дали обаче имат сериозни планове за общо бъдеще все още не е ясно.

Вижте снимки на Боряна и се убедете сами, че Момчил е истински късметлия с красавица като нея до себе си.

---

България

Скандал със Сузанита на границата, турците я разкостиха

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция. Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита.

Всичко започва още на границата, пише flagman.bg.

„Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си.

„Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта… Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка.

„Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си.

„Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици“.

По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки.

Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно.

После докато похапвали се появило куче, след него две кози. Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно.

„Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com