Свържете се с нас

България

Хороскоп за септември 2018-3 зодии ще се усмихват та късмета си много повече, отколкото останалите

Септември вече е тук и е време да погледнем с надежда новия хороскоп за месеца с аромат на грозде и нови начинания. Септември обикновено е месец на стартирането на нова работа, нови проекти, нова учебна година …

Хубаво е, когато има развитие и нови пътища пред нас, които крият нови възможности, затова вижте, какви са те за вас по-долу:

Овен
През септември Луната преминава през огнения Овен. Това ви дава много енергия, за да започнете нови неща и да се изразявате творчески. Лошата новина е, че Меркурий е на празен ход във вашия творчески дом и временно разрушава потока на тази енергия.

Въпреки че това няма да трае много дълго, то ще ви даде гледна точка за това как понякога използвате емоциите си. Това е чудесно време да научите повече за споделянето като цяло и да синхронизирате времето на Вселената. Това ще бъде много важен урок, който ще получите в средата на месеца, когато Слънцето и Марс (две мощни планети за Овен) се събират във вашия шести дом на амбиция и посока на живота. Преди този период отделете време да се заредите със страст за това, което искате да се прояви в живота ви.

Телец
Венера е управител на вашия знак “Слънце” и следователно една мощна планета ще бъде на ваша страна през септември. Тъй като месецът започна, тя се намира заедно със Сатурн във вашия трети дом. Това ще е важно време за въпроси, свързани с комуникация, писане и бизнес.

Поставянето на Сатурн тук ни позволява да разгледаме мотивацията в тези области. Какво бихте искали да комуникирате или да мълчите? Къде се задържате в тези области и как можете да промените това? Венера ще влезе в четвъртти дом и ще се грижи за вас, като остане там чак до 4 октомври.

Използвайте този период за домашно подобрение и сближаване със семейството. Обърнете специално внимание на децата. Енергиите на романтиката и творчеството са в разцвет.

Близнаци
Акцентът през септември има върху четвърти дом: домът, семейството и емоционалната ви самостоятелност. Нещата може да се случват малко поразително през първата половина на месеца. Предизвикателствата се появяват на девети септември, когато кармата разкрива Плутон във вашия дом на отношенията с Марс в четвърти дом.

Слънцето и Марс се съчетават в четвърти дом на 14-то число, което дава възможност за пробив или разпадане. Това е времето, в което трябва да се грижиш за себе си, да избираш отношенията си, да избягваш ненужната чувствителност и да бъдеш със семейството. Възможно е да има по-дълбоки и загадъчни въпроси за кариерата и посоката на живот, които са в основата на вашето безсилие.

Какво ви е нужно в това отношение? Време е да бъдете наистина честни със себе си, за да постигнете удовлетворението, което заслужавате.

Рак
Транзитът на вашия знак “Слънце” получава енергичен, творчески отскок от Слънцето, Марс и Юпитер, движещи се през трети дом на комуникация и бизнес. Умът ви е плодороден и активен и може да ви помогне за нови инициативи.

Самоусъвършенстването и напредъкът в отношенията близо до 9-ото число може да ви дадат нови възможности и шансове. Септември предлага страхотни възможности за създаване на нови приятели, популяризиране, рекламиране на бизнеса или създаване на интернет присъствие.

Лъв
Чувствате се творчески плодородни, готови да откриете някой нов свой неподозиран талант. Това е подходящо време да отворите нова врата в работата си, или личния живот. Не позволявайте на тревожността ви да ви попречи да изявите най-доброто от вас в началото на месеца.

Обърнете внимание на нуждите на семейството и дома си, за да получат подходящо внимание. Финансите ви ще са добре, но избягвайте да увеличавате дълговете си. По-добре да спестите повече за по-големи и по-добри неща напред.

Дева
Честит Рожден ден (през септември)! Какъв мощен месец от астрологическа гледна точка! Планетите, които управляват трите огнени знака, преминават през Дева близо до вашето родно Слънце. Също така, Меркурий, владетелят на Дева, влиза в знака ви на 10-и. Най-накрая, Новолуние, благоприятно за ново начало, се провежда на 14-ти, в съчетание с благосклонния, екстензивен Юпитер. Това ще бъде добър тест за вас. Изгаряте с вдъхновение, амбиция и вероятно копнеж за ново усещане за посока.

Време е отново да балансирате тази рационална, аналитична част от вас с вашето чувство, сърце и страст към живота. Просто няма да е достатъчно да планирате нещата по обичайния си методичен начин. Вие ще трябва да почувствате тази енергия на възможността, осезаема с тялото ви.

Това е резонанс, честота на вибрации, която трябва да приемете, да се грижите и да растете. Усетете силата на вашата страст към живота. Вашата страст представлява вашето усещане за Знанието и Истината за това кой сте и защо сте тук. Планът, от който винаги се нуждаете, ще се разкрие. Доверете се на себе си и на Вселената.

Везни
Венера и Сатурн, двамата най-големи планетни съюзници на Везни, започват да се съчетават един с друг в дома на кариера, статута и отговорността. Това показва, че енергиите на промените в тези области – енергиите, пуснати в действие през февруари и март – се движат към разрешаване през следващите шест до осем седмици.

Използвайте това време, за да “облекчите” чувството си за прекалена отговорност. Работете с любов. Направете неща около дома, за да се почувствате по-уютни и специални. Вашите възприятия за себе си и за това, което цените, се променят. Насладете се на пътуването. Финансите могат да покажат подобрение в края на месеца точно навреме, за да си купите подаръка за рождения ден, който наистина заслужавате.

Скорпион
Може да приемете първите дни на септември малко като газене през кал, която е до бедрата. Плутон, владетелят на Скорпион, и Меркурий току-що са преминали от ретроградно към директно движение. Използвайте първата седмица през септември, за да научите и приложите уроците си в дома на Плутон (таланти, самочувствие и това, което цените), които дойдоха през периода от април до август. До 11-ия ден фокусът ви ще се премести в единадесети дом, където ще се събират Слънце, Марс, Меркурий и Юпитер.

Единадесети дом е на приятелите, създаване на връзки, популяризиране на себе си, идеали и идеи, дългосрочни цели и пари, генерирани от кариерата. Има много енергия, така че обърнете специално внимание на тези области от живота си. Добре познайте идеализма и очакванията си, за да не торпирате потенциално мощните резултати. Просто не можете да промените другите хора.

Стрелец
Вашият обичаен оптимизъм може да бъде малко оспорван, когато месецът започне, тъй като Нептун и Уран – всички ретроградни – са подредени във вашата втора, трета и четвърта къщи, които представляват вашите основни ценности, мисли, вярвания и чувства.

Има някои дълбоки проблеми, които се нуждаят от вашето съзнание. Вдъхновението и мотивацията ви обаче ще се развият скоро. На 14-ти има новолуние, което се намира в съвпад с преминаването на Юпитер, който е могъщият владетел на Вашия знак “Слънце”. На 15-то Слънце и Марс са в съвпад.

Козирог
Луната в огнения Овен дава мотивация в началото на месеца и ви изтласква от дезориентиращите ефекти на Меркурий, Уран и Нептун. Много енергия може да се съсредоточи върху възможността за връзка.

Това може да означава шанс за романтика за тези, които активно търсят. За други това означава фокусиране върху съществуващите взаимоотношения и това, което те ви казват. Не пренебрегвайте уроците тук. Ще се справите добре, за да бъдете по-честни за това, от което се нуждаете, и за вашето виждане за половинката ви.

Вашите мисли ще бъдат добре дошли. Възможностите за творческо изразяване са на върха този месец. Нека творческите ви таланти летят.

Водолей
Транзитното преминаване на Сатурн през шести дом ви насочва много понастоящем към вашите цели и посока на живот. Въпреки че последните няколко седмици са направили нещата супер объркани, не се отчайвайте.

14-ти и 15-ти ще кристализират много неща за вас. Разгледайте внимателно възможностите, които са в ход. Вие сте велик катализатор за промяна и реформа, така че не го пазете за себе си.

Риби
Сатурн преминава през по-късните степени на вашата творческа собствена изява. Вашите творчески енергии търсят само правилния път за изразяване. Не бързайте, отделете време, за да намерите това, което ви е удобно. Сатурн ви казва да намерите музата или мотивацията, която ви подхожда. Транзитните Слънце, Марс и Юпитер правят връзката ви плодородна.

Вероятно има някои неща, които са останали висящи, които изискват дискусия. Изяснете с партньора си какво работи за вас и какво не. Вярвайте в себе си.

zajenata.bg

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com