Свържете се с нас

България

Хороскоп за декември от Анджела Пърл-Водолей успех и финансово благополучие, Козирог добра финансова печалба

Зимата се промъква към нас през последния месец от годината. Какъв ще бъде и какво ще ни донесе? До голяма степен всичко зависи от нас, но тогава, дори без влиянието на звездите, не можем да направим това, което искаме. За да разберем всички подробности, използвахме помощта на любимия ни астролог – Анджела Пърл, който всеки месец ни прави щастливи с най-точните и верни прогнози.

Споделяме с вас хороскопа от Анджела Пърл за декември 2018 г. И нека да е зима навън, но от предсказанията на астролога, душата да е слънчева и топла.

Хороскоп за декември от Анджела Пърл

 

Овен

Традиционно започваме с прогнозата за Овен. Този месец Венера ще има специално влияние върху този знак на зодиака. След 3 декември планетата влиза в осми финансов дом на Овен, който обещава добра парична печалба. Можете да получите бонус или да върнете дълг, които не сте очаквали. По принцип Венера е приятна планета, което означава, че тя ще донесе добри новини.

Също така, осми дом е дом на интимността, а самата Венера е планета на любовта, което обещава на Овен нова любов. Венера ще бъде в осми дом през декември, което означава, че целият месец ще бъде изпълнен с положителни емоции и приятни изненади. В навечерието на празниците е двойно приятен.

През последните три седмици на ноември можеше да има закъснения в работата поради ретроградност, но след 6 декември ситуацията ще се подобри и нещата ще се движат, така че не бива да се притеснявате и да прибързвате нещата. През декември Овен ще иска да пътува и не се лишава от това. Най-вероятно обстоятелствата ще бъдат в полза на пътуването.

Има шансове за нови срещи, които ще донесат много емоции и впечатления. Декември също допринася за придобиването на нови знания, така че, ако имате намерение да научите нещо ново, тогава е време да го направите. Животът ще осигури интересни възможности. След 8 декември е най-доброто време да съживите всичките си идеи и планове.

 

Телец
Венера царува за Телец през декември и ще донесе само положителни промени. Планетата ще бъде особено засегната от сегмента на взаимоотношенията. През декември Телец има голям шанс да посрещне любовта си или да подобри отношенията си с партньора. Това е подходящо време за изграждане на взаимоотношения. Не е необходимо обаче да бързате и да действате неравномерно.

Също през декември Телците ще могат да правят успешни сделки и да решават всички въпроси. Венера ще донесе пари, но не и на Телец, а на неговите партньори. Може би вашият съпруг ще получи желаната работа, ще дадете на партньора си необходимата подкрепа.

Всички планети обещават на Телец нови запознанства, неочаквани срещи и бурни романи. Нека новите емоции, хора и събития дойдат в живота ви, няма да съжалявате. До 6 декември обаче астрологът не съветва да не предприемате важни стъпки и не трябва да влизате във важни сделки, но след 6-ти нещата ще се развият добре.

 

Близнаци

Ретроградната Венера, която дълго време възпрепятстваше развитието ви, но сега се разгръща и ще тръгне от третия си дом. Това означава, че животът бавно ще започне да се подобрява. Всяко объркване и проблеми ще бъдат решени и животът ще се върне към нормалното.

Близнаците трябва да обърнат внимание на работата. Ако полагате усилия, можете да получите добра печалба или увеличение. Ако търсите дълго време работа, то ще се намери през декември. Всички забавени заплати и бонуси ще бъдат платени, но само след третия ден. Декември е добър месец за разрешаване на конфликти, всичко ще бъде решено.

Близнаците трябва да направят своето здраве и да очистят тялото. Това е причина да отидете на лекар или да направите други уелнес процедури. Целият месец ще бъде богат и затова се нуждаете от добро здраве.

 

Рак

Декември може да бъде много творчески месец за вас. Ако имате някаква идея от дълго време, сега е времето да я въплътите. Има шанс за почивка, както и бурна романтика. Раковете трябва да очакват добри новини и някакво попълване в семейството: това може да бъде новина за бременност и факта, че някой ще се ожени.

Месецът ще бъде важен във всичко, което засяга работата. Добри новини могат да ви очакват, както и успех в бизнеса. Има вероятност за някаква глобална промяна. Може би решите да се откажете от работата си и да започнете свой собствен бизнес. Всички предприятия ще бъдат короновани с успех.

Раковете трябва да мислят за промяна на навиците. Ако, например, искате да се откажете от пушенето, сега е най-доброто време за това. Декември е добър момент да се грижи за вашето здраве, да отслабнете и да изчистите тялото. През декември всичко ще бъде лесно за вас, така че не се страхувайте да действате!

 

Лъв
Скъпи Лъвове, през декември ще откриете нещо прекрасно и радостно. Нещо добро ще се случи в къщата на Лъвовете, може би ще имате шумна семейна почивка, както и големи и приятни покупки също са възможни. Този месец Лъвовете трябва да се посветят на семейството и дома си. Това е подходящо време за помирение и обединение със семейството. Не пропускайте шанса си!

Има вероятност да вземете заем, големи разходи са възможни, но за закупуване на нещо полезно за къщата или дори недвижими имоти. Ако ще се премествате, сега е подходящо време за това. Уверете се, че отивате на по-добро място и там ще имате добър живот.

След интензивна комуникация със семейството, трябва да отделите време за себе си. За този перфектен край на декември. Има шанс да продължите дълго пътуване. За Лъв е време да разбере живота си и да възстанови реда. Починете, за да спечелите сила преди празниците.

 

Дева

Венера ще донесе много комуникация и нови познати. Има възможност да се срещнете с нови приятели, да правите полезни връзки и дори да намерите любовта си. Дева я чакат добри новини, свързани с членове на семейството, може би дори за попълнение в семейството.

Добър този месец и за обучение. Можете да отидете на курсове, които отдавна са планирали да отидат. Може би ще започнете да учите. Има място в този месец и творческа атмосфера, особено добре е да започнете всичко свързано с изразяване на мисли – да започнете да пишете книга или дневник. Можете да изчакате успеха.

Този месец обещава да бъде добър. Звездите казват, че Дева ще отиде на почивка някъде в края на месеца. Използвайте това време продуктивно и реализирайте своя творчески потенциал. Дева се нуждаят от търпение, защото най-вероятно този месец ще бъде доста активен за половинките си и ще трябва да осигури много подкрепа. Конфликтите са възможни и вие сте тези, които ще трябва да ги избягвате и уреждате.

 

Везни
Декември ще донесе на Везни много добър и скъп подарък. Този месец ще бъде много успешен, добре е да започнете нов бизнес, той със сигурност ще донесе пари. Везните ще получат голяма печалба, ако започнат нов бизнес и ще се справят много добре. Финансово това е един много благоприятен месец. Венера ще ви даде сила и вяра в себе си. Да – и всичко ще се осъществи!

За Везни, декември обещава приятни срещи. Има огромен шанс да се срещнете с нова любов и да намерите щастие. Също така ще има възможност да получават приятни и радостни новини от брат или сестра, някои промени ще се случат в семейството. Може би няма да ви харесат тези промени, но всичко ще бъде за по-добро.

В края на месеца се очакват приятни новини за работата. Ще получите повишение или добра награда за работата си. Ако всички проекти и бизнес дела се приключат навреме, това ще има положителен ефект върху кариерното и финансовото благосъстояние. Везни ще променят социалния си статут този месец: това би могло да бъде нова позиция, брак или бременност. Този месец със сигурност ще бъдете готови!

 

Скорпион

Венера също ще има ефект върху Скорпионите: с пари и любов този месец те ще имат всичко в перфектен ред. Скорпиос през декември ще бъде неподражаем и красив. Много е хубаво да правите различни козметични процедури и да се грижите за красотата му. Затова се регистрирайте в козметика сега, но не назначете процедурата преди седмия.

Ако през периода на ретроградна Венера се разделихте с партньора си или паднахте, завръщането на планетата в правилната посока ще постави всичко на свое място. Ще разберете какво наистина чувствате и ако това е облекчение, тогава решението е било правилно. Тези взаимоотношения вече не трябва да се връщат.

За Скорпион, които са женени, това е време на хармония. Вие и вашият партньор ще разрешите всички конфликти и ще имате мир. Хармонията ви очаква в отношенията с бизнес партньорите: преговорите ще бъдат короновани с успех. Важно е само да прехвърлите всички важни въпроси до средата на месеца след 7 декември.

 

Стрелец

Стрелец през декември се нуждае от почивка. Венера ви обещава пътуване, което ще ви помогне да се отпуснете. Ако планирате ваканция, изберете красиво място за пътуване с изгледи, които заслужават окото. Правете нещо за себе си, това ще ви помогне да презаредите нови сили и вдъхновение.

Звездите обещават пътуване със Стрелец, пътуване или дългоочаквана среща. Венера може да ви помогне да намерите любов или добър приятел, така че погледнете по-отблизо хората. Този месец обещава да бъде много успешен за ново начало. Също така, той ще бъде проспериращ от гледна точка на финансите, има възможност да спечели повече печалба отвън, а не от работа.

През декември можете да подобрите себе си: диети, нови тренировки, козметични процедури и операции. Този месец ще бъде много благоприятен, но само след 7 декември.

 

Козирог

Този месец Козирозите могат да реализират добра финансова печалба от своя бизнес или втора професия. Ако нямате собствен бизнес, но искате да започнете, след 7 декември трябва да го направите. Мечтите и плановете могат да се реализират през декември.

Ретроградният Меркурий може да развали плановете в началото на месеца, така че планирането е по-добро след 6 декември, тогава всичко ще бъде наред. Добре е да се отървете от зависимостите и болестите през декември. Този месец ще бъде по-лесно да го направите, затова откажете пушенето и яденето на сладкиши. Може да се наложи да се подложите на медицински преглед и тест този месец.

През втората половина на месеца след 13 декември е възможно пътуване. Може би ще получите някои документи или резултати от тестове, някой проблем ще бъде решен. Декември също е месецът на любовта и партньорството за Козирозите, е време да изградим взаимоотношения или да срещнем един духовен партньор.

 

Водолей

Венера обещава за Водолей успех и финансово благополучие. Имате шанс да получите нова длъжност или да промените социалния статус, като се изкачите по стълбата на кариерата. По принцип ще спечелите победа, ще постигнете успех и ще получите подходяща награда, както и универсално признание. Водолей ще са на гребена на славата, затова се старайте да не пропускате този момент.

След 13 декември животът ви ще се преобърне и ще жънете победа след победа. През декември можете да започнете свой собствен бизнес, най-важното е да не се страхувате и да действате активно, енергично. Много Водолеи ще намерят нова работа и ще се погрижат за здравето си. Този месец е добър за всичко.

Има шанс, че ще имате нов социален кръг, не се страхувайте да се запознавате, може да са полезни връзките ви. Този месец ще бъде много продуктивен, ще трябва да работите много, понякога дори и за чужбина. Но в края на месеца се планира голяма покупка.

Радвайте се, всичко ще се осъществи!

 

Риби

Риби през декември обещава дълги пътувания, те ще бъдат много положителни и радостни. Ще имате възможност да се срещнете с близки, да се срещнете и с любов в чужбина. Венера ще придружава всичко, свързано с пътуване до други държави. Бъдете внимателни от 1 декември до 6 декември, защото Меркурий все още ще е ретрограден.

През декември Рибите ще имат късмет в кариерата си, най-вероятно ще получат нова длъжност или работа. Може би това малко постижение ще бъде стъпка към глобална цел. Те ще трябва да опитат, но всичко ще свърши.

Рибите могат да чакат промени, които не харесват, но не се разстройвайте предварително, всичко може да се обърне във ваша полза. Всичко ще се оправи, просто трябва да повярвате!

Хороскопът за декември за всички знаци обещава добри промени, парична печалба и интересни новини. Така че се чувствайте свободни да се справите с всеки бизнес и да прекарате продуктивно и активно през последния месец от годината. Благодарение на съветите на невероятната и удивителна Aджела Пърл можете да извлечете максимума от този месец за себе си. Основното нещо е да действате и да вземете съдбата в собствените си ръце!

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com