Свържете се с нас

Любопитно

Хороскопът на Павел Глоба за седмицата от 11 до 17 септември 2023 г.-Овен Паричната енергия ще бъде доминираща

Овен

Паричната енергия ще бъде доминираща сега. Овните трябва да насочат енергията си към подобряване на финансовото си състояние. Може би трябва да помислите за търсене на ново жилище, за намиране на нови партньори, приятели и допълнителни източници на доходи. В края на седмицата при необходимост ще можете да отидете в командировки. Сега има бяла ивица в любовните отношения. Овенът има всички шансове да намери нова любов и да укрепи отношенията.

Телец

Няма нужда да концентрирате вниманието си твърде много върху едно нещо. Сега за Телеца е важно да обръща внимание на всичко и малко по малко. Пътят към успеха за Телците може да е трънлив, но това е добре, защото проблемите ще ги научат на нещо ново. Сега си струва да се покажете на другите само от най-добрата страна. Това ще бъде седмица на избор – ще трябва да решите в каква посока да продължите.

Близнаци

Близнаците ще имат нужда от късмет, но не толкова, колкото обикновено. Сега всичките им проблеми могат да бъдат решени чрез подобряване на енергетиката у дома и укрепване на собственото им биополе. Можете да почистите, да пренаредите мебелите, да купите нещо ново, за да създадете комфорт. Астролозите съветват да следвате принципите си. Сериозни промени могат да дойдат в любовта. Сега няма нужда да изисквате твърде много от Вселената.

Рак

Красотата и здравето са най-важни за Раците сега. Тяхната сила е харизмата, привлекателността и лидерските способности. Всичко това ще им е необходимо най-вече в периода от 11 до 17 септември. Най-вероятно Раците ще станат най-популярните хора във всеки екип. Противоположният пол ще е луд по тях, но с това ще дойдат нови отговорности, нови проблеми.

Лъв

Лъвовете по-често да мислят как да се развеселят и да не изгорят в работата и в любовта. Може да преразгледате някои свои принципи и да разрешите проблемите в работата, у дома, в любовта. Лекият флирт ще ви помогне да отклоните мислите си от проблемите и да повишите самочувствието си. Началото на седмицата ще бъде най-успешно. Инициативата на Лъва ще им помогне да преодолеят всякакви неуспехи.

Дева

Девите е по-добре да се концентрират върху решаването само на проблемите си. Може да бъдете малко егоисти по финансови въпроси и в работата. В любовта ще имат нужда от хитрост и предвидливост. Смелите Деви ще могат да станат много по-щастливи. По-добре е да започнете тази трудна седмица с планиране. Освен това от 11-17-ти Девите могат да си направят непланиран подарък, като похарчат малко пари за любимите си хора.

Везни

Везните не трябва да показват на никого истинските си мисли. Недоброжелателите могат значително да навредят на успеха. Астролозите препоръчват да се грижите за себе си и тялото си през тези седем дни. Не трябва да претоварвате тялото си с физически тренировки и да оставате до късно на работа. По-добре е да се отпуснете колкото е възможно повече и да го прекарате с любимите хора. Чистотата и редът около Везните ще създадат вътрешен ред.

Скорпион

Скорпионите нямат нужда да се насилват да противоречат на собствените си принципи. В областта на любовта трябва да отворите сърцето си. Вселената ще даде на Скорпионите много сила и търпение.
Способността за учене на тези хора също ще бъде отлична. Тази седмица можете да вземете изпити и да започнете да учите. Промяната на обстановката също може да бъде от полза сега. Можете да отидете на почивка или в командировка за няколко дни.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат себе си. Не е нужно да седите мирно. Важно е да търсите нови възможности и да променяте картината около вас. Работата ще бъде много ефективна, интелектуалната и физическата активност ще бъдат еднакво полезни. Астролозите препоръчват на Стрелците да не бягат от съветите на по-старите поколения. Трябва да мислите за бъдещето, но да живеете в настоящето.

Козирог

Козирозите може да се отегчат тази седмица и да изпитат пристъп на тъга, което ще се отрази много зле на любовната и бизнес сферата на живота. Семейният живот през тази седмица може да бъде изключително нестабилен и проблематичен. Всичко ще зависи от общите дела. Козирозите не трябва да омаловажават важността на семейните проекти. Физическото и психическото благосъстояние може да се подобри значително с наближаването на уикенда.

Водолей

Водолеите вероятно ще почувстват известна лекота. Понякога това ще им попречи да оценят правилно ситуацията и да вземат решения. Експертите съветват Водолеите да помогнат на близките си и на себе си. Не трябва да искате нищо в замяна, когато предоставяте помощ. Можете да облекчите стреса, като се разхождате. =Това е време на любов и приятелство, взаимопомощ и вдъхновение.

Риби

От 11 до 17-ти Рибите ще преживеят победи, късмет и много нови емоции. Астролозите съветват да се опитате бързо да завършите всички неща, които ви теглят към дъното. Спрете да отлагате важни проекти за бъдещето. Рибите трябва да покажат на всички около себе си, че не са провал и че на тях може да се разчита. Не можете да нарушите обещанията, дадени по-рано. Това е златното правило на септември и като цяло важно житейско правило.

---

България

Красавица От Молдова Захвърли Полицейската Униформа, За Да Пасе Овце В Българско Село

Чаровна блондинка, родом от Молдова, пасе овцете в село Скутаре. 31-годишната Наталия пристигнала у нас преди четири години заради съпруга си, разбра 365 Новини.

Любовта между двамата пламнала на киноложка изложба в родината на Наталия. Не след дълго красавицата, която е завършила право и работила като следовател в Кишинев, зарязва професията си и пристига в Скутаре.
При нас всичко започва и свършва с кучетата, разказва съпругът на Наталия Витко Христев. Той и жена му се грижат за близо 20 четириноги от изчезващата порода българско овчарско куче. Идеята за отглеждането на овцете също дошла покрай кучетата.

Мъжът ми каза, че започваме да отглеждаме овце, защото имаме българско овчарско куче, а неговата естествена среда е стадото, спомня си Наталия. Съобщил го по телефона, докато тя била на гости при родителите си в Кишинев. Когато разбрал за намерението на младите, бащата на Наталия се хванал за главата. Новината обаче не притеснила красивата дама. Казах си какво пък толкова. Гледаме 20 кучета, още толкова животинки няма да ни дойдат в повече, разказва тя.

Не крие, че преди да дойде в България, не е виждала овца на живо.

Нямам баба и дядо на село, бях чувала само как овчарите са възрастни хора, които водят огромни стада с животни и цял ден ходят из планините, разказва русата бивша полицайка. У нас тя няма право да работи по професията си и решава да хване гегата. Подари ми я свекъра с думите: „Ти сигурно си най-хубавата овчарка в България”, смее се Наталия. Обяснява, че овцете са като хората, всички имат свой характер. Има и по-буйни, и по-кротки, но ги обича всички.

В началото на стажа като чобанка не липсвали и смешни случки. Докато овладее „езика” на стадото, овцете се пръскали на различни посоки и тя се виждала в чудо как да ги събере.

Не съм губила овца, но най-тежкото е, когато някоя тръгне да се агни на полето. Стадото не чака, а не можеш да оставиш овцата с малкото, защото ще ги изгубиш, разказва Наталия. Обяснява, че харесва това, което прави. Сама го поисках и ми действа зареждащо. Смятам, че животните са по-добри от хората, а овчарските кучета разбират човешката душа, на тях можеш да се довериш и да бъдеш сигурен, че няма да те предадат, споделя Наталия. Така 4 години вече тя броди всеки ден из полетата около Скутаре.

На много хора им се струва странно, като ме видят – млада руса жена пасе стадо овце, а с нея няколко огромни кучета, размишлява Наталия. И допълва, че не съжалява за нищо. Хлопките на овцете, кучетата, всичко това ме кара да се чувствам, че живея, признава тя.

Смята, че на някои им се вижда странно, защото повечето млади момичета не могат да решат какво искат в този живот. Те не могат да се определят.

Аз реших, че искам животни и си ги гледам. Кучета, овце – това е моят избор. Предпочитам да общувам с животни. Цял живот съм с тях. Бях на 4-5 години и постоянно носех вкъщи котенца, кучета, лястовички, паднали от гнездата, врабчета, гълъбчета. Хората тук ни се смеят и ни обясняват, че трябва да отворим зоологическа градина, защото се грижим за 70 овце, 15-20 овчарски кучета, кон, магаре, кокошки, пилета, гълъби.

Когато ходя на гости при родителите ми в Молдова, полудявам от колите, от забързаните хора… А на село усещаш, че има един-естествен и спокоен живот. Цял живот моята мечта бе да имам много кучета, да ги развъждаме и гледаме и тя се сбъдна, казва Наталия. Мъжът от много години се занимава със съхраняването на породата кучета българска овчарка. Той е шефът, а тя отговорник по селекцията. Дори на сватбата им подкумовете били овчарски кучета.

Скоро русата овчарка ще яхне и кон. Наталия вече си го е избрала. Предстои да го обучи и смята да излиза с него, когато повежда стадото на паша.

Не съм яздила никога, ала не ме е страх. Както казваше баща ми, ти си мъжко момиче, и може би затова си избрах и мъжка професия – следовател. Работила съм само с мъже и знам, че винаги трябва да разчиташ само на себе си.

Разбира се, и нищо женско не е чуждо. Успява да намери време и за прическа, маникюр и педикюр, ала си ги прави сама вкъщи и през нощта, когато детето спи. Смята, че всяка истинска жена трябва да се грижи за външния си вид.

---

България

Момчил е победителят на зрителите! Вижте приятелката му – истинска красавица! (СНИМКИ)

Софтуерният инженер Момчил, който е един от най-обещаващите играчи в „Игри на волята“ тази година, се радва на голям интерес от зрителките. Той е силен, издръжлив, а от визитката му разбираме и че е много интелигентен – завършил е бакалавърска степен в Китай, при това трети по успех. А фактът, че редовно спортува и се занимава с жиу-жицу личи във всяка от битките, в които се включва със сърце.

Приятелката на Момчил В личния си живот Момчил също е много успешен, защото от дълго време си има сериозна приятелка, която е изумително красива. Тя се казва Боряна и със сигурност се вълнува за представянето в „Игри на волята“ на своя любим. От снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата обичат да пътуват и да посещават нови места, където да си създават спомени за цял живот. Дали обаче имат сериозни планове за общо бъдеще все още не е ясно.

Вижте снимки на Боряна и се убедете сами, че Момчил е истински късметлия с красавица като нея до себе си.

---

България

Скандал със Сузанита на границата, турците я разкостиха

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция. Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита.

Всичко започва още на границата, пише flagman.bg.

„Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си.

„Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта… Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка.

„Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си.

„Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици“.

По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки.

Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно.

После докато похапвали се появило куче, след него две кози. Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно.

„Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com