Свържете се с нас

България

ФУРОР! Най-известната двойка в България вдига сватба! Горчиво на влюбените гълъбчета

Златка Райкова призна, че с Благой ще се женят

Златка Райкова и Благой Георгиев ще се женят. Откакто са в шоуто по Нова тв „Биг Брадър“ плеймейтката и бившият футболист постоянно се опитват да докажат на зрителите и на съквартирантите си, че любовта помежду им е истинска.

И въпреки че в една от мисиите на Големия брат двамата показаха, че все още не се познават достатъчно добре, тази вечер в изцяло женска компания Златка сподели, че с Джизъса ще се женят.

„Ние ще се женим. Такива планове имаме, да“, разкри Райкова пред своите съквартирантки.

Албена Вулева посъветва плеймейктата,  ако се женят с Благой, да е по-бързо, докато все още се обичат. „Знаеш ли, че никога не съм си мислила, че ще се оженя“, сподели напълно откровено Златка.

„Аз винаги съм знаела, че мен няма кой да ме изтърпи, защото аз съм много трудна. Своенравна съм много. Имам много мъжко поведение и много мъжки черти… Много, които много ми пречат и се опитвам да слушам Благо за някои неща като ми прави забележки, защото искам да бъда жена. По-смирена да съм.

По-послушна да съм. Аз съм серт“, обясняваше Златка на своите съквартиранти в спалнята. Тя сподели също, че се старае да бъде „по-мека“ в своите изказвания.

„Той дори самият ми тон е заповеднически и това много ми пречи. Но аз съм грижовна. Аз съм много грижовна“, каза още Райкова и допълни, че за нея любовта е на първо място и че няма нищо против да се грижи за Благой. „Аз си имам моята половинка и моето време е 99% към него. Ние сме си много сплотени сега“, сподели още плеймейтката за връзката си с Джизъса.

Райкова каза също, че с Благой имат много неща, по които си приличат и че той е нейният „мъжки вариант“. Благой толкова се притеснявал, че когато влезнат в „Биг Брадър“, може да се случи нещо в връзката им, че успял да втълпи тези страхове и на плеймейтката, която не крие, че е влезнала наплашена в шоуто.

И докато футболистът се успокоил в къщата на „Биг Брадър“, то Златка направо „прегряла“ вътре.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com