Свържете се с нас

България

Ужас! Бащата на починалото дете видял как мълнията го удря

Родителите на двете русенски деца, ударени от мълния по време на тренировка, са били на стадиона. Това съобщи треньорът на момчетата Динко Дерменджиев.

Както е известно, едното момче почина, а другото е настанено в болница с опасност за живота.

Бащата на починалото дете, заедно с други родители, е наблюдавал тренировката зад оградата, защото не е разрешено да са в непосредствена близост до самото игрище.

Майката на второто дете, за чийто живот се борят лекарите в УМБАЛ „Медика“ в Русе, също е придружава сина си, но не е била до терена, а малко по-встрани – в близост до басейна в спортния комплекс.

„Заедно с един от колегите, аз оказах първа помощ, след като децата бяха вече на земята.

Направихме всичко възможно, за да може да държим момчетата в някакво добро състояние до пристигането на линейките“, разказа Дерменджиев.

Родители от публиката също са се притекли на помощ, докато пристигнат медицинските екипи. Имало е пострадало и трето дете, което също е откарано в болница, но след преглед е освободено да се прибере у дома.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com