Свържете се с нас

България

Удар за 400 бона: Бандитите, вкарали опакованата с фолио яхта на „Лесово“, не са на себе си

Стойността на наркотиците, които бяха открити в яхтата, която трябваше да стигне до бургаското пристанище, е в размер на 400 000 лева. Това каза пред bTV началникът на „Митническо разузнаване и разследване“ – Бургас Иван Пасков.

Oпитът да се пренесе дрога през ГКПП „Лесово“ чрез яхта, качена на влекач, е куриозен.

В зоната за митнически контрол водачът, турски гражданин, е представил документи, че превозва моторна яхта по направление от Полша за Турция през България.

„Била е опакована доста специфично, със специален вид термо свиваемо фолио, което се е сторило интересно на колегите ни, при което служител от „Митническо разузнаване и разследване“ към Териториална дирекция „Митница“ – Бургас е селектирал превозното средство за проучване с рентгенова апаратура“, обясни Иван Пасков.

„Намерени са няколко подозрителни зони за проверка с по-специфична плътност в тях. При последвалата физическа проверка митническите инспектори откриват на различни места под седалките и в спалното помещение на плавателния съд 10 текстилни сака, съдържащи общо 165 пакета със зелено-кафява суха растителна маса“, каза още той.

Какво ще се случи с плавателния съд и какво наказание ще получи шофьорът ще стане ясно, след като приключи досъдебното производство.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com