Свържете се с нас

България

Тъжна съдба! Овдовелият баща Митко споделя как ходи с болното си дете на работа по строежите

Днес споделяме една човешка история с Вас. Историята на Димитър и неговата дъщеря Дорина.

Димитър е овдовял баща, а за да може да оцелеят с дъщеря му, той работи като майстор по строежите.
Няма на кого да разчита – само той и болното му дете, двамата. Димитър сподели, че му се налага да взима болната си дъщеря заедно с нейното легло по строежите.

Така детето поспивало, а той вършил задачите си. Така изкарал целия летен сезон, сега за зимата няма представа какво ще бъде.

Димитър и Дорина са от врачанското село „Мраморен“. Дорина е на 13 години, диагностицирана с детска церебрална парализа и епилепсия. Мъката е страшна, тъй като детето нито може да се движи, нито може да говори. За да се разбират по между си, баща и дъщеря – си имат своите специални знаци.

Бащата споделя, че когато жена му е била бременна, в седмия месец почти не са удавили детето им във водите на майката. Това се случило във врачанската болница, ето защо по спешност били откарани в София и там детето се е родило.

Преди 2 години жена му Цвети е била упората, двамата заедно са се грижили за дъщеря си. Огромна трагедия обаче застига семейството. Жена му е диагностицирана с диабет, а после и с бъбречна недостатъчност и напуска нашия свят. Така остават само те двамата – баща и дъщеря.

От този момент нататък, грижите за дъщерята – поел Митко и за миг не я оставя сама. Всяка сутрин става рано, за да може да ѝ приготви закуска, да се погрижи за нейния външен вид.

Дорина ходи на училище, защото той вижда, как детето му е по-добре когато се намира сред свои връстници. Тя е в 6 клас, а в нейните часове има както рехабилитация, така и придобиване на знания.

Митко разказва, че дъщеря му обича много понички с шоколад, а когато няма финансовата възможност да ѝ ги купи, прибягва към това да ѝ намаже филийка с шоколад. Митко споделя, че в двора на дома им се грижи и за три кокошко, и затова готви основно с яйца.

За всекидневието споделя, че когато дъщеря му не е на училище, са си все двамата заедно.

Димитър и Дорина оцеляват с 1400 лева на месец, които обаче са крайно недостатъчни за грижата на болно дете в нейното състояние. Дъщеря му трябва да приема животоспасяващ сироп три пъти дневно.

За съжаление дори един пропуск на този сироп може да бъде животозастрашаващ, тъй като детето получава гърчове и са нужни месеци, за да се възстанови.

Работливият майстор няма достатъчно финанси, за да може да стегне дома им. Споделя, че е най-необходимо да се направи ремонт на банята. Когато жена му Цвети е била жива и до него, двамата са мечтаели дъщеря им да има нормална количка, а не рингова. Нейната цена е около 2400 лева, които към момента семейството няма и не може да си позволи.
Въпреки немотията, в която семейството живее, Митко успява да поддържа чист и спретнат дома.

Заедно можем, нека разпространим историята на Митко и Дорина и да сбъднем една мечта.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com