Свържете се с нас

Любопитно

ТРАГЕДИЯ: Огромна загуба покосила изневиделица Жени Джаферович преди броени дни

В емоционално интервю най-противоречивият, поляризиран и критикуван участник в сезон 4 на „Игри на волята“ сподели коя е най-голямата трудност, с която се е сблъскала на Арената и в живота, с какво е сбъркала, какво би променила, ако можеше да върне времето назад. Евгения Джаферович разказа в ефира на NOVA пред Мариян Станков – Мон Дьо за стратегиите, приятелствата, предателствата, за истините и лъжите и кой е най-големият герой в живота й.

Със сълзи в очите Жени признава, че най-големите загуби в живота й са две. Когато ражда дъщеря си Леа, семейството губи бащата на Ваня. А съвсем скоро съдбата й нанася нов съкрушителен удар. За броени дни коронавирусът й отнема един от най-близките хора в живота – нейният дядо. Той си отива без да успее да догледа предаването. „Беше много щастлив и се гордееше с мен. Отиде си на 79 години без здравословни проблеми. Беше супержизнен и до последно, когато сме имали нужда от помощ с децата, в момента, в който му звънна, след 20 минути е вкъщи“. Жени споделя, че е ядосана на хората, които подценяват коронавируса. „Дядо влезе в болница на 4 октомври, а на 2-ри беше отишъл да гласува. Знаеше, че има дълг, който трябва да свърши. Отиде да гласува, на 4-ти влезе в болницата, а на 6-ти го изгубихме. Толкова бързо. Чух го в 11.00 ч. сутринта, а вечерта той почина. Беше шок за нас, защото имахме надежда, че се подобрява. Научихме новината у дома. Гледахме един епизод на „Игри на волята“, разказва Жени. И допълва, че в дома им са били заедно с детето на брат й и с Касим. Въпреки това не успява да потисне емоциите и да скрие от тях какво се е случило. „Казах си: „Защо да го крия?“. Това е нещо, което и те трябва да знаят, когато се случи. Да знаят, че трябва да ценим близките хора до нас. Да прекарваме повече време с тях. И ако съжалявам за нещо, то е, че не съм прекарала повече време с тях. И е важно какво мислят те за нас“, каза Жени, която си спечели прозвището Царицата на коалициите в ектремното риалити.

Влизането в „Игри на волята“ за Жени е сбъдната мечта, но е категорична, че може би не е трябвало да я сбъдва. Признава, че ако може да върне времето назад, не би влязла в игрите, защото е останала неразбрана от голяма група хора. Не я боли, че е отпаднала на крачка от финала, защото е влязла с друга цел – да предизвика себе си, да изживее своите емоции на Арената и да види, че може да се справи.

И тъй като победата за нея не е на всяка цена, Жени е категорична, че не би използвала грошовете на Генчо, за да се спаси, като същевременно изпрати друг близък за нея човек на Арената. „Играта, която съм научена да играя, не е свързана с купуване на предимство. Първо, грошовете не бяха мои. Бяха на Генчо и не съм си ги спечелила сама в индивидуални битки. Не се разпознавах с тях. Исках по моя начин да стигна напред, без да използвам облагите на някой друг. Ако го бях направила, те щяха да се изсипят на мой приятел от началото на формата. Това не беше опция за мен.“

Критиката застига Жени, но тя е щастлива, че много хора, които гледат игрите от страната на стратегията, са я поздравили за представянето й. Категорична е, че мъжете са по-силният пол на Арената, но в игрите трябва да притежаваш съвкупност от качества, за да победиш. Точно това й носи победата срещу един от най-силните физически играчи в състезанието – Генчо. „Ако играта беше само физическа, в нея щяха да участват само нинджи като Гого и Фифо. Аз не трябва ли да имам шанс? Когато играта го позволява, и има стратегия, аз мога да мисля и по този начин да го надиграя в играта“, разказва тя.

Жени е категорична, че е направила всичко в името на играта и че всеки участник е играл стратегически. Убедена е, че това, че е била по-добра от някого и че го е надиграла, не я прави лоша. „Това остана неразбрано както от голяма част от зрителите, а и от участниците, с които като се видим се усмихваме лицемерно“, споделя тя.

За своя най-голям белег – лицето си Жени разказва, че смята, че подобни неща се случват само на хора, които са способни да ги преодолеят. Фациалисът я поразява в 9-ти месец от бременността й с Леа. Една сутрин се събужда и не може да си затваря лявото си око. Докато пие вода, тя изтича от устата й. Не може да се подложи и на терапия, защото е бременна, а тя е тежка – с кортикостероиди, с нивалин, със системи и силни лекарства, които няма как да се влеят на бебето. Този период на забавяне води до това до ден днешен да има последствия от фациалиса.

Категорична е обаче, че умее да губи. Това е и причината да се самоубие в играта. Иска да научи децата си да не се отказват да следват мечтите си и да бъдат смели!

телеграф

---

България

Момчил е победителят на зрителите! Вижте приятелката му – истинска красавица! (СНИМКИ)

Софтуерният инженер Момчил, който е един от най-обещаващите играчи в „Игри на волята“ тази година, се радва на голям интерес от зрителките. Той е силен, издръжлив, а от визитката му разбираме и че е много интелигентен – завършил е бакалавърска степен в Китай, при това трети по успех. А фактът, че редовно спортува и се занимава с жиу-жицу личи във всяка от битките, в които се включва със сърце.

Приятелката на Момчил В личния си живот Момчил също е много успешен, защото от дълго време си има сериозна приятелка, която е изумително красива. Тя се казва Боряна и със сигурност се вълнува за представянето в „Игри на волята“ на своя любим. От снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата обичат да пътуват и да посещават нови места, където да си създават спомени за цял живот. Дали обаче имат сериозни планове за общо бъдеще все още не е ясно.

Вижте снимки на Боряна и се убедете сами, че Момчил е истински късметлия с красавица като нея до себе си.

---

България

Скандал със Сузанита на границата, турците я разкостиха

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция. Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита.

Всичко започва още на границата, пише flagman.bg.

„Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си.

„Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта… Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка.

„Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си.

„Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици“.

По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки.

Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно.

После докато похапвали се появило куче, след него две кози. Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно.

„Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.

---

България

Марианна спечели MasterChef – зрителите са бесни

Варненката Марианна спечели MasterChef 8 и 100 000 лева.

Марианна заложи на черноморски продукти, като основното й ястие бе с калкан. И в трите й блюда присъстваше тиквичка

На финала тя, заедно с другите двама финалисти Осман и Биляна, трябваше да приготви предястие, основно ястие и десерт.

И тримата финалисти избраха концепцията да представят вкусове от своите региони. Марианна заложи на черноморски продукти, като основното й ястие бе с калкан. И в трите й блюда присъстваше тиквичка, съобщи бтв.

Според журито Марианна е достойният победител, но не и според зрителите на предаването. Според тях абсолютният фаворит е бил Осман, който през целия път не е направил никаква грешка.

Според журито обаче, макар и да се представи перфектно Осман е прекалил с десерта и на журито им стана тежичко.

Зрителите обаче са бесни:

  • пълна излагация, ужас.
  • Осман е истинския победител
  • журито пак набутаха техен човек

Това са част от коментарите след финала.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com