Свържете се с нас

България

Това е най-избухливият знак от зодиака! Пали от 0 до 100 за секунда!

Никога не знаете какви думи или поведение ще ги предизвикат следващия път и ще предизвикат скандал.

Овен

Овните притежават буйна енергия и зареждат околните с ентусиазма си. Избухливият им нрав обаче може да затрудни общуването с тях. Овните могат да реагират на непредумишлена дума или действие с характерния им импулс, превръщайки ситуацията в истински вулкан от емоции.

Освен това стимулът може да бъде напълно неочакван – изглежда, че всичко върви гладко, а след това те избухват без видима причина.

Все пак си струва да се отбележи, че Овните се охлаждат също толкова бързо, колкото и пламват. Те са в състояние да забравят за всички оплаквания и да продължат живота си, сякаш нищо не се е случило. Така че, ако си имате работа с избухлив Овен, знайте, че това обикновено не трае дълго.

Основното нещо е да можете да се контролирате и да не станете като техните емоционални изблици.

Скорпиони

Скорпионите са известни със своята страстна и интензивна природа. Те имат дълбок и мощен емоционален свят, с който често не могат да се справят. Общуването с тях може да бъде изпълнено със сложни и неразбираеми емоции.

Във всеки момент ситуацията рискува да се превърне в голям скандал заради дреболия, която изглежда абсолютно незначителна за другите.

Все пак си струва да се има предвид, че Скорпионите са склонни да носят чувствата си в себе си и темпераментът им може да бъде проява на натрупана агресия. Ако се научите да четете между редовете и да разбирате техните сигнали, взаимодействието със Скорпионите ще стане много по-лесно.

Дълбоко в себе си те искат да бъдат разбрани и приети и ако навлезете във вътрешния им свят, общуването с тях ще бъде наистина вълнуващо.

Лъвове

Лъвовете са истинските царе на зодиака, обичащи вниманието и поклонението на другите. Тяхната гордост и самочувствие могат да предизвикат силни емоционални изблици, ако почувстват, че уважението или авторитетът им са застрашени.

Бъдете внимателни с Лъвовете: те бързо преминават от спокойно настроение към яростен гняв, ако нещо не върви по план или изпитват враждебност.

Лъвовете обаче са известни и с топлите си и щедри чувства. Те обичат да помагат и защитават близките си и ако станете приятел на Лъв, той винаги ще бъде на ваша страна.

Тайната на общуването с Лъвовете е способността да уважавате тяхната гордост, като същевременно показвате своята лоялност и преданост. Тогава ще можете да установите хармонична връзка с тези избухливи, но мили и любящи създания от Зодиака.

---

България

Ад на магистрала „Тракия“

Кадър Флагман

За днес са обявени жълт и оранжев код за интензивни валежи.

За голяма опасност на АМ „Тракия“ предупреждават шофьори в социалните мрежи. Около Ямбол, вследствие на обилните валежи, пътната настилка е мокра, на места има локви и има риск от аквапланинг.

„Не карайте с висока скорост и бъдете внимателни по рисковите участъци. Дъждът ту спира, ту започва пак“, апелира шофьор, предаде Флагман.

За днес синоптиците предупреждават за градушки, порои и силни бури през следващите 36 часа. В петък в източните и южните райони важи оранжев код за опасно време – за областите Кърджали, Хасково, Ямбол, Сливен, Бургас, Варна, Шумен, Добрич, Разград, Силистра, Търговище и част от област Русе.

Жълт код е в сила за областите Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Смолян, Велико Търново, част от област Русе, Габрово, Ловеч. За останалите области е в сила зелен код.

Силни бури и градушки удариха редица райони на страната вчера и причиниха множество материали щети. В Нова Загора обявиха бедствено положение след мощната буря. Ледените късове, които се изсипаха над района, на места бяха с големината на яйце. Силна буря нанесе сериозни щети и в Казанлъшко. Паднали дървета затрудниха минаването през прохода Шипка.

---

България

Шипка след градушката, хората не могат да извадят колите си от леда

Булфото

Кадри от Шипка след градушката показват силата на стихията.

Колита са затънали в лед до праговете.

Хората не могат да ги извадят.

Силна буря от нощи е причинила множество материални щети в Казанлък, Шипка и няколко населени места. Няма пострадали хора. Заради паднали дървета е било затруднено преминаването през прохода Шипка. Там се е активирало и свлачище.

Множество са падналите дървета.

Отнесен е част от покрива на детска градина. Поражения има и на цветарския сектор на пазара.

Вследствие от бурята няколко населени места са без електричество. Екипи и доброволци работят по овладяването на щетите, предаде Морето.нет.

Кметът на Шипка ще обяви бедствено положение в населеното място, след като вчера бурята, която премина през Казанлъшко вчера надвечер.

Градушката е свалила листата на всички дървета, унищожила е реколтата, а покривите на къщите масово са с увредени покриви.

Има наводнени къщи, счупени стъкла на автомобили, щети по земеделска продукция. Днес ще бъдат оценявани щетите. От снощи са активирани всички служби за овладяване последиците от бедствието.

Кметът Василка Панайотова призова държавата да помогне на местните хора.

---

България

ГЕРБ-СДС е големият победител на изборите! Всички резултати

ГЕРБ-СДС е големият победител изборите за национален и европейски парламент. Това сочат данни от предварителните екзитполове.

Коалицията печели парламентарния вот с огромна преднина пред останалите.

На този етап Движението за права и свободи се нарежда на второ място, като оставя зад себе си „Продължаваме промяната“-„Демократична България“.

Резултатът на ДПС е отличен. Партията е на път да постигне най-големия брой народни представители от създаването си.

Движението има голям шанс да увеличи парламентарната си група, след окончателното преброяване на гласовете от чужбина.

„Възраждане“ заема четвърто място, а пето място засега остава за „БСП за България“.

Партия „Има такъв народ“ е на шесто място.

Голямата изненада на националния вот се казва партия „Величие“. Формацията е ръководена от бившия офицер от НСО Николай Марков, а в нея голямо участие има и ексдепутатката Виктория Василева.

„Величие“ е на ръба на влизане в Народното събрание, а съдбата й ще бъде решена след окончателното преброяване на бюлетините.

По отношение на евровота на този етап ГЕРБ-СДС вкарва шестима евродепутати, като отново е лидер. ПП-ДБ, ДПС и „Възраждане“ са с равен резултат и ще имат по трима евродепутати, а БСП ще има двама свой представители в Брюксел.

Резултатите от преференциите ще подредят окончателния списък на кандидате за Европейския парламент.

 

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com