Свържете се с нас

Made in BG

Тити Папазов с цялата истина за остриганото от него момиче преди 28 години: Страхувам се за живота си, получавам заплахи!

След като буквално бе разпнат на кръст заради своя постъпка от преди 28 години, баскетболният треньор Константин Папазов реши най-сетне да говори пред медиите и да разкрие всички детайли около случката, която „разлая кучетата“ у нас, особено на фона на случилото се с 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Припомняме, че в подкаста на Тото от „Скандау“ Тити призна с известна доза хумор, как на младини обръснал гола глава приятелката си заради изневяра, а признанието му прозвуча абсурдно предвид случката с насечената с макетно ножче и остригана Дебора, към която цяла България стана съпричастна.

Сега Тити избра да говори ексклузивно за подкаста БЛИЦ Live след грандиозния скандал. 56-годишният баскетболен треньор понася жестока критика след драмата със старо негово гостуване при Йонислав Йотов-Тото. В подкаста на певеца, заснет на 15 март тази година, Тити разказва как на младини е подстригал приятелката си, защото му из неверила.

Това се е случило през 1995 година, но чак сега ексцентричният Папазов разказва за него. Въпреки че видеото с признанието е публикувано преди няколко месеца, едва сега последва силната обществена реакция след напрежението около 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Тити Папазов

В подкаста БЛИЦ Live Папазов се разкая за постъпката си. Той разказа с подробности какво се е случило, като категорично отхвърли появилите се информации, че е бил завързал Гергана, докато я подстригвал.

Тити има своя версия и посочи откъде идва атаката срещу него.

Гостуването на Папазов в БЛИЦ Live:

„Атаката тръгна, защото съм направил това нещо преди 28 години. Да, истина е. Със сигурност едно нещо не може да бъде изкоренено – каквото и да понасям сега, до голяма степен е заслужено, защото е вследствие на моя постъпка. Но има силно преувеличени неща. Как, защо? Причини страшно много оправдателни, но никой няма право, дори и при договорка между нас с Гергана – това да се случи и се случва, да посяга по такъв начин. За мен е изненада, след като разбрах, че това дори не е наказуемо. Но поведението ми и унижението към това момиче няма юридически казус, той е морален. Случващото се в момента доказва, че рано или късно, колкото по-късно – толкова много по-тежко. Преди 28 години никому неизвестният Тити Папазов, ако Гергана отиде в полицията, на следващия ден ме намират, обяснения и глоба“, започна Папазов.

„Тя беше тогава на 19 години и 4 месеца, а аз 9 години по-голям от нея. Случката е от 1995 година. Това, че ми е изневерила по никакъв начин не ми дава право да я малтретирам. Сега най-нормалното е много жени да са против мен. Да знаят, че 1995 година Гергана беше отишла да се оплаче в полицията, на другия ден щях да бъда санкциониран като обикновения, непопулярния гражданин Константин Папазов. И към днешна дата е същото наказание“.

Отправил ли е заплахи на Гергана, за да не посмее тя да се обърне към полицията? „Тя знаеше, че е виновна“, обясни Тити.

„Мъжете сме боклуци, ние по-лесно имаме праг на изневяра!“

Тити Папазов пред БЛИЦ

„Казах й: „За теб косата ти е всичко. Започваш да се целуваш и си представяш в един момент, че няма да имаш коса. И скачаш вече, когато са навлезли други сили в главата и тялото ти и се изконтролираш“. Тя се съгласи и каза „но и ти“. Казвам й каквото избере, но аз с коса не мога да отговоря. Тя каза, че знае за какво умирам и ми вика „ще ти счупя фаровете на колата“. Тогава имах най-хубавата кола в София – VW Корадо, по три пъти на ден го миех и лъсках. За да возя мацката“.

„Заминавам за Бразилия, а тя с най-добрия ми приятел остават в моя апартамент, защото баща й ги изгони. Половин България ми се обажда и ми казва, че са гаджета, а аз им отговарям „гледайте си работата“. Не вярвах на хорските приказки, не вярвах, че тя ми изневерява с най-добрия ми приятел“.

„Тогава работих по казина, бинго зали, парите бяха като вестници от небето. Оставих им Порше кабриолет, двамата да се возят. За момент не съм си представял, че ми изневерява. Обаждат ми се хора в Бразилия да ми казат, че живеят заедно в моя апартамент. „Спокойно, имам безупречно доверие и към единия, и към другия“, отговарях им аз. Връщам се от Бразилия и след 6-7 месеца се разделяма по естествен път. Вероятно тя е живяла в главата си с греха, който носи.

Една година по-късно звъни майка й, с която съм в прекрасни отношения. Тя ми казваше Титьо. Помоли ме да помогна на Гергана за американска виза. Казах й „Лили, ще попитам и каквото мога да помогна“. Майката ми вика „Мога ли да ти кажа нещо, което 2 години много ми тежи?“. „Кажи, Лили“, отговарям й, а тя: „Безкрайно те обичам и сега, ти знаеш колко много те харесвам, но никога няма да ти простя, че я набута на Суно“. Тя като ми каза това и вече ми гръмна главата. Тя смята, че аз съм я набутал на Суно. Представяш ли си как съм се почувствал…“

Тити

„Никакво оправдание няма за това, което се случва на другия ден. Но Гергана нито е докосната с пръст, нито е връзвана, защото в квартирата нямаше парно, нито 28 часа е била липсвала, защото на двадесетата минута си беше у тях, а след един час майка й беше вкъщи“.

„С майка й известно време се сърдиха. След 7 месеца моят приятел за пореден път падна в затвора. Аз занесох парите за адвоката. Дадох ги на Гергана – първият ни визуален контакт след събитието“.

„За каква изневяра говорим, като няма женени хора? Сега мога твърдо да заявя какво ми е помогнало този случай. Искам да дойде някоя и да каже, че е била с мен, откакто съм женен – вече над 20 години. 56 години съм градил името си или поне в последните 30 г. вече като популярен човек. Популярен съм, защото спортът е популярен. Защото всичко дължа на Левски и защото съм добре комуникативен, сърцат, до болка откровен. Един ми казва: „Гергана е пич, викни я да каже, че не е вярно“. Отговорих му: „Ти луд ли си? Аз няма никога да си прекърша думата, каквото съм казал. Грешка е. Да ви кажа какво ми каза тя, когато й дадох парите за адвоката на Суно. Пита ме защо го правя, а аз отговорих: „В затвора ли да стои?“. Тя ме поглежда и казва:

„Ако имах възможност, този ден щях да те убия! Сега те гледам в очите и зная, че съм си изкупила греха. Първо – никой не ми дава право да правя такива сделки с нея. Всичко е било мотивационно, да знае човек, че може да се контролира. Аз съм достатъчно популярен и на мен като на всяко живо същество ми е интересно и виждам хубавите жени, само че знам в какво съм се заклел и какво ще платя, за да ме контролира“.

Гергана му казала: Ако имах някаква възможност, щях да те убия.

Комуникира ли с Гергана, която живее в Австралия?

Какво отговори на певицата Йоана Захариева?

„Прочетох, че някъде съм казал, че Георги Николаев от Стара Загора е изверг (б.р. – обезобразилият Дебора с макетно ножче). А аз не съм давал никъде интервю след случилото се, освен 30-те секунди пред Нова телевизия. Вие сте първите, пред които говоря. Дали е изверг – има кой да го решава.

„В комунизма беше модерно да се стриже“.

„Да, моята постъпка е била и насилие. Извиках я и я попитах: „Гергана, искам да си честна с мен и да ми кажеш кога спа със Суно? Това, което ме взриви допълнително е отговорът й: „Три дни, след като се разделих с теб“. Но то вече се знаеше, че не е било тогава. И майка й ми разказа. Да, разбирам, че Гергана ме лъже. Казвам й: „Нали си научила в годините с мен, че дам ли дума, не се е родил този да съм казал нещо и да не съм го изпълнил, каквото и да ми е коствало“. И тя каза: „Да, зная какво следва – ще ме подстрижеш!“.

„Кошмар, няма никакво оправдание. На 20-ата минута цялата кооперация гръмна, тя точно на 25-ата минута си тръгна. Нито е била вързана, нито е била бита. Нито Гергана някога ще си измисли, тя е много мъжко момиче“

„Пак съм аз лошият. Къде бяхте, будни господа тогава, да отидете и да кажете: „Гери, този човек заслужава… Да напишете жалба против Константин Папазов и да понеса тогава всичките негативи“. Да, много съм съгласен, защото сега са неимерими. Моралният съд е много по-тежкият съд и го доказаха хората на площада“.

„Действието ми със сигурност е ужасно“, отсече Тити. Счита ли го за грях и как Гергана му признала: „Юни 1996 г. ме поглежда в очите и ми казва „Платила съм си греха“.

„Сега започвам нов живот – от 0:0. Ореолът ми е смазан. С жена ми и двете ми деца съм, който е истински приятел – да заповяда. Загубих доверието на хората. Да, болезнено е, но като теглим чертата – преди 28 г. така съм постъпил и по най-лошия начин Господ ме наказва точно тогава, когато най-много би ме заболя.

„Да, аз съм атрактивен, забавен. Гостуването ми при Тото има близо 300 хиляди гледания, как не се намери един, да каже „Хора, осъзнайте се“. По никакъв начин Тото няма вина, беше хипер емоционална вечер, на ръба на лиготията, забавно. Те го обвиняват, че се смеел, а тя се смееше цялата зала“.

„Виновен съм и ще се оправя. Но искам равен старт. Зная къде е заровено кучето. Много висока е цената, но и тази цена ще платя, защото цената е Левски. Атаката срещу мен е заради Левски. Сто процента съм сигурен“.

„Имам притеснения за живота си! Утре като ме утрепят… Да, получавам заплахи: „Да те убия!“, „Да пукнеш!“. Мен няма да ме има, ще плати семейството ми“.

„Щом искат война, във войната губят и двете страни, аз ще загубя днес битката. Но войната ще я спечеля. Защото войната е за кауза. За мен Левски е кауза, а за тях е пари“.

„Четири месеца този подкаст обикаля, радват му се, лайкове, смеят се, а как никой не видя тази изродска постъпка на Тити Папазов?“

Тити попита защо след разкритието за получените заплахи към Илиана Раева и Наско Сираков обществото не е реагирало по същия начин, както с неговия случай?

„Това беше зашит с бели конци сценарий“.

Продължава ли да нарушава законите на пътя? .

„В продължение на две години съм подложен на огромен тормоз“, обясни Папазов и показа част от съобщенията със заплахите.

„Покойната ми майка ме е осъдила по най-жесток начин в нощта, когато майката на Гергана беше вкъщи“.

„Не омаловажавам моята гнусна постъпка“.

„Искам да съм мършав, но съм 105 кг. Имам апетит“.

„Отидох с голяма надежда в полицията на 21 март, не искам възмездие, нито искам някой нещо да му прави (б.р. – говори за Любомир Костадинов). На този свят има най-истинския съдник – този отгоре, който 28 години по-късно ме наказа“.

„След като не съм направил един лев кражба и не могат никъде да ме натиснат – ето, намериха ми слабото място. Окей, загубих битката, но ще спечеля войната. Това е кауза срещу власт и пари“

„Има два пътя – да бъда страхлива мишка или да говоря. Страхувам се, че ако нещо ми стане, нещата ще ги плащат съпругата и децата ми. Всички пари на фамилията изхарчих, за да го има баскетболния Левски“

„Съпругата ми коментира, че съм тъпак! Най-лошото е, когато ми се карат и е заслужено“

„Сега ходя с наведена глава, докато разхождам кучето. Но очаквах да е по-страшно“

„Гледам в камерата и казвам: „Искам този боклук Тити Папазов, който на 28 години подстрига Гергана, може би ще си заслужи съдбата, искам държавата да се грижи за моето семейство!“. Защото водя битка за каузата Левски“

„Оф, дали ще звучи искрено от моята уста, но ще кажа нещо искрено – рано или късно, когато човек постъпи некоректно и когато има грях към някого – го плаща. 28 години по-късно го плащам… Не правете грехове!“

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

Made in BG

23-годишно момче: Останах на село, отглеждането на зеленчуци е моята страст

Николай Здравков е познат на мнозина потребители на социалните мрежи. Той направо си е фейсбук звезда, особено за ловците на истинска храна. Работливото момче атрактивно представя плодовете от труда на цялото си семейство във фамилната градина, разказват от Актуално Свищов.

И всеки път обира овациите на читателите. Вероятно защото предлаганата стока е в идеално състояние, но и заради младостта си и смелостта да работи на полето, вместо да потърси по-лесен начин за изкарване на хляба.

„Останах на село, защото животът ми е тук, а отглеждането на зеленчуци е моята страст и любов. Вярвам, че можем да върнем българското производство и да не се налага да внасяме зеленчуци и плодове от други страни“, така той описва накратко причините, поради които живее и работи в русенското село Ценово, вместо да потегли за някой голям град, пише Агри.бг.

Зад Николай, който е завършил професионална гимназия с квалификация „фермер“, стои цялото семейство. За успеха на фирмата работят също така неговите родители и брат му Алекс, който е и автор на атрактивните снимки от ежедневната работа в стопанството.

„Още преди години животът ми подсказа да направя най-елементарното – собствен бизнес, за да не се разпилява семейството ни“, споделя Здравко Здравков, бащата на Николай и създател на градината, която храни всички. В началото карал децата си едва ли не насила да работят на полето, а сега те харесват този труд и сами са поели нещата в свои ръце.

Семейство Здравкови стопанисва 15 дка зеленчукова градина и 3 дка оранжерия. „С това може да се справим и това работим, за повече просто нямаме сили. Доходите от семейното стопанство ни стигат на 100%, за да се издържаме. Годишно инвестираме по 80 000 – 100 000 лева обратно в стопанството. Всяка пара, която изкарваме, се връща в бизнеса и подобряваме живота си“, разказва Здравко.

От тази година Здравкови имат газ за отопление, разширяват оранжериите, освен това са купили техника и се усъвършенстват, за да им е по-лесно, става ясно от думите му. „Няма ли реализация, значи няма успех“, убеден е бащата.

Отговорът му на въпроса ни за успешните продажби на отгледаната продукция е лаконичен – „Ние сме гъвкави, с моя акъл и с писането на Ники в социалните мрежи нещата се получиха по-лесно. Така привличаме всички хора, които искат да се хранят с чиста храна да дойдат у дома и да видят на място къде и как отглеждаме зеленчуците“. Оказва се, че клиентите, които отиват да си купят зеленчуци и плодове на място, имат възможност да влязат и в градините.

Здравко е убеден, че по пазарите всички са прекупвачи и хората трудно стигат до истинска храна. Затова семейство Здравкови са избрали да не ходят по пазарите. Те не стигат дори до областния град, защото стоката им се разпродава директно на купувачите, дошли при тях на място, и на хората, избрали да си направят поръчка през интернет. В момента от стопанството продават зеле, а след две седмици ще изкарат първите есенни салати.

„Правим по 400 пратки на седмица“, сподели още Здравко Здравков. Помощта на Ники и неговия брат в това начинание е изключително ценна. На 18 години е другият му син, има и дъщеря, която вече е семейна и дори го е направила горд дядо.

Преди да се захване със семейното стопанство Здравко е работил в селското стопанство като работник. „Испания ми отвори очите. Видях, че хората там създават сами бизнеса си и го управляват сами“, разказва главата на семейството, който има зад гърба си малък престой в южната държава.

Във фамилната зеленчукова градина се отглеждат 18 вида зеленчуци и плодове. Догодина в производствената листа ще влязат и аспержите, но като цяло опитът показва, че българите все още са консервативни към новите видове зарзават. Домати, краставици, салати, спанак, репички, чесън – за сънародниците ни това е класика.

В началото семейството е отглеждало разсад в малки количества, а сега е един от известните производители. Вече подготвят разсад от 29 сорта домати, от които българските са 15, а останалите са вносни сортове. На новите си клиенти предлагат по 3-4 сорта, а на следващата година те вече знаят какво им е най-подходящо и се връщат да си напазаруват от него.

До Нова година семейството разчита на салати, репички и спанак, домати и краставици ще има чак напролет. Тогава от новата оранжерия, чието пускане предстои, ще вадят за пазара още любими зеленчуци.

---

Made in BG

Абе, ти, момиче, не разбираш ли, че два месеца те свалям? На каква се правиш, казал той на жена си

Двамата са направили общо пет сватби 

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков показаха през годините, че имат най-силната връзка от двойките в родния шоубизнес. Макар да продължават да спорят и даже да се карат, често и пред камери, те се обичат все така силно. Любопитен факт е, че двамата са вдигали сватба и са се вричали един в друг цели пет пъти! Историята им започва съвсем случайно, пише Ретро.

Андрей не бил обвързан и ухажвал настойчиво Шинова. Тя обаче упорито го приемала за остроумното, интелигентно присъствие в компанията, понеже била убедена, че е във връзка.

Разбрала всичко, когато на купон Андрей я дръпнал настрани и ѝ се скарал: „Абе, ти, момиче, не разбираш ли, че два месеца те свалям? На каква се правиш?!“

Ернестина не скрила изненадата си. Скоро след това двамата станали гаджета, като се разделяли и събирали два пъти, преди да се убедят, че са един за друг. Сгодили се в Бургас, където Ернестина била разпределена да играе, след като се дипломирала във ВИТИЗ през 1986 г. Андрей ѝ предложил брак с бележка, която оставил тайно на леглото в квартирата ѝ.

Първата им сватба била на 9 септември – била единствената възможна дата, почивен ден. Младите си казали „да“ в село Велика, близо до Фазаново, където живеел братът на Андрей, който е голям талант и е автор на дърворезбата в местната ритуална зала. Младоженците обаче избрали да се оженят в село Велика, защото там имало възможност сватбеният им акт да е №1. Младоженецът нямал бяла риза, но жената на брат му решила проблема, като ушила една от чаршаф.

Булката пък облякла плажна рокля и била отведена до обредния дом с каруца. Сред малцината сватбари имало и местни роми, с които предната вечер Андрей се напил жестоко на спретнатия набързо ергенски запой. Малко преди купона сватбарите вързали булката с покривки и имитирали отвличане. Андрей дал последните си 20 лева, за да я откупи, както повелява традицията. Младоженецът и брат му се погрижили за гощавката. Изпекли агне по хайдушки, което Ернестина е описвала като „месо, изпечено в мохерен пуловер“, защото братята забравили да махнат изцяло козината.

Втората сватба на Слабакови била в София и се състояла малко след първата. Събрали всичките си приятели.

Третата била организирана специално за свекървата – актрисата Кина Дашева, която е втора съпруга на Петър Слабаков. Празненството било в тесен кръг с приятели, повечето от кръга на Кина. След това младите отишли в Бериево, където си казали „да“ пред Петър Слабаков. После отскочили до Горна Оряховица, където живеел дядото на Ернестина. За него била организирана петата венчавка. Той държал да има сватбено тържество, на което, както е традицията, да връчи на любимата си внучка известна сума, която не била значителна, но пък я е събирал от сърце години наред.

---

Made in BG

Екшън на пазара в Пловдив! Англичанин се изгаври с бедна българска баба, но след миг българин го

Английски турист е бил нападнат, след като е опитал да се изгаври с възрастна жена, която продава зеленчуци на пазара в Пловдив. Това разкрива журналистът Стефан Северин, който е станал свидетел на случката. Ето какво разказва той: „Нагъл англичанин опита български ритник! Който е ходил на пазар в Пловдив, има представа за най-представителния – Четвъртък пазар.

Обикновено в подстъпите към лъскавите сергии клякат баби, дошли от близките селца: с десетина яйчица, три-четири китки магданоз, няколко връзки лук, пет шест домата биволско сърце… да изкарат някое левче. Винаги съм ги уважавал и купувал от тях. Но днес това, което видях, ме изпълни с гняв и с възхищение. Гняв, защото минава един скоклест дънков дългуч и една от бабите го кани да си купи домати. Кретенът се изви и показа на клетата старица среден пръст и взе да бълва нещо на английски.

Наоколо онемяхме, но на секундата един младок скочи и заби в клющавия задник на поданика на нейно Величество Елизабет Втора такъв шут, че бобеницата направо се прегъна! Кретенът взе да крещи: полиция ,полиция… Младокът повтори номера с шута, а наоколо хората го наградиха с аплодисменти! За такива – як български шут! Може и на други места, не само в задника!”

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com