Connect with us

България

Таро прогноза за декември за всички зодии-Радост и забавление за 5 зодии –

Published

on

Началото на 2019 е съвсем близо и много от нас се надяват на нещо по-добро, което ще им се случи през новата година. Искам да ви зарадвам! Краят на тази година е началото на радостите и за следващата! Много, много хубави моменти и прекрасни мигове очакват голяма част о тзодиите през декември, а те са само началото! Такава ще им бъде и следващата година!

Овен

Декември ще бъде за Овните месец дежавю – ще ставате свидетели на повтарящи се ситуации.

Не забравяйте, че ако искате да промените крайния резултат в рамките на кръга от събития, трябва да промените подхода или поведението си. Във финансово отношение всичко ще бъде блестящо, няма да ви бавят никакви разплащания. За вас остава да харчите. Възможен е голям бонус или неочаквана финансова помощ.

Съвет на картите: Опитайте се сред цялата новогодишна суета да намирате време за красивото наоколо – там, където няма работа, пари и взаимоотношения.

Телец

Последният месец на 2018 г. ще ви донесе радост и забавление – срещи със стари приятели, приятни партита и нови познати. Самотните представители на знака ги очакват възможности на любовния фронт, които могат да прераснат в сериозна връзка. Бъдете готови! Възможни са и внезапни промени в живота – преместване, смяна на работното място, принудителна промяна в начина на живот.

Съвет на картите: Опитайте се да търсите предимства във всички промени, които ще ви се случат в следващите 31 дни.

Близнаци

През декември ще бъдете буквално „на кон“ – чувството на радост и триумф ще ви бъде постоянен спътник. Не забравяйте обаче внимателно да наблюдавате събитията. Ще ви бъдат дадени някои много важни знаци за това какво ви предстои през следващата година. В личния живот Близнаците ще бъдат буквално на една крачка от пълната хармония и взаимно разбиране. Ще имате възможност за промени, но те ще зависят изцяло от вашите решения.

Съвет на картите: Не забравяйте мечтите си, те са водещата карта за вашите действия.

Рак

Най-важното за вас през декември е да направите правилния избор и да вземете правилното решение. Най-вероятно животът ще ви предостави няколко възможности, но не забравяйте, че привидно привлекателното предложение може да не е най-обещаващо.

Добрата новина е, че изобщо не е необходимо да вземате решение сам, съвсем приемливо е да се консултирате с роднини или приятели.

Съвет на картите: Разширете хоризонтите си, опитвайте се да се занимавате с изцяло нови неща.

Лъв

Лъвовете в края на годината трябва да положат максимално усърдие и упоритост в работата. Не е изключено да се сблъскате с огромен проблем. Декември ще бъде месецът, в който ще имате възможност да се отървете от ненужни и „токсични“ хора.

Съвет на картите: Отворете се за промяна и щастието бавно и сигурно ще влезе в живота ви.

Дева

Новогодишната суматоха ще бъде изключително бурна за Девите. Включително и в личния им живот. Важното е да не давате ухо на клюки и сплетни. Декември ще постави всичко на негово място и в крайна сметка нечестивите ще получат това, което заслужават. Сведете до минимум комуникацията с неприятни хора, не си струва усилието.

Съвет на картите: Дръжте очите си широко отворени и ще откриете нови възможности, за които не сте подозирали.

Везни

За Везните декември ще бъде изпълнен с различни шансове – има възможност да получите внушителна сума пари, да намерите истинската си любов и дори да постигнете духовно просветление. Вие ще бъдете на гребена на вълната и всичко, което предприемете ще доведе до успех. Насладете се на мига, но не забравяйте да благодарите на тези, които ви помагат и ви подкрепят.

Съвет на картите: Следвайте вдъхновението си и запомнете, че вашите възможности са наистина безкрайни.

Скорпион

Краят на 2018 г. ще бъде идеалното време за духовни практики и изучаване на вътрешното ви „аз“. Въпреки суматохата преди Нова година, опитайте се да отделите няколко минути на ден за медитация, което ще ви помогне да станете по-хармонични и по-спокойни. Тези качества ще ви бъдат много полезни. Вероятно ще ви се наложи да участвате в не много приятни събития. Основното нещо – не ги вземайте присърце и вървете напред.

Съвет на картите: Открийте своята хармония и всички проблеми ще ви се струват незначителни.

Стрелец

Този месец се очаква да ви бъде най-добрият в годината, всичко ще се развива по най-добрия начин. Не си позволявайте отпускане и да заемате пасивна позиция, нещата няма да станат сами. Във вашите ръце ще бъде всичко, за да постигнете желаното. Единствените препоръки са за дамите от този знак – не се главозамайвайте от постигнатите успехи.

Съвет на картите: Слушайте внимателно вашата интуиция.

Козирог

През декември трябва да се опитате да погледнете, дори и в най-неприятните ситуации, от различен ъгъл. Ако сте много уморени, помислете дали бизнесът или проектите ви наистина заслужават тези сериозни усилия, или може би сте станали доброволно „жертва“? До края на годината е възможно и много изкусително предложение или пък… изкушение. Разчитайте на ума си и не се поддавайте на моментни импулси.

Съвет на картите: Не игнорирайте и преминете през всички изпитания, така ще почувствате новото начало.

Водолей

Някой от вашето обкръжение ще се прояви в не много добра светлина, което може да предизвика трусове. Но не позволявайте на едно лошо преживяване да отнеме вярата ви в хората и в приятелството. Сериозни и активни действия през декември е по-добре да не се предприемат. Картите препоръчват спиране и анализиране на цялата изминала година в спокойна атмосфера.

Съвет на картите: Опитайте се да общувате само с приятели.

Риби

През декември е времето, в което напук на цялата суматоха, е най-добре да оставате по-често сами. Направете пълен вътрешен одит на мислите и нагласите ви, планирайте за следващата година. Избягвайте философски разговори с приятели, няма да сближите гледните си точки. Най-много да си развалите настроението за Нова година.

Съвет на картите: Визуализирайте вашите успехи и победи през следващата година и няма да чакате дълго те да станат факт.

Continue Reading

Made in BG

Лична драма! Мъките на дядо Иван от Петричко: Тъжно ми е. С пенсия от 103лв. с 43г трудов стаж, за другите има бюджет, а за мен няма

Published

on

Дълбока е темата за пенсионерите и живота им в България.

Много се е говорело за това, много са коментирали, но малко са тези, които са действали. Ние няма да преповтаряме неща, които всички знаят.

Ние искаме да покажем нагледно още един пример за българин, отблъснат от крилото на държавата ни. Защото за тези неща трябва да се говори!

Иван Андреев е на скромните 84г, живее в петричко но за възрастта си е изключително горд и интелигентен човек, с дълъг живот зад гърба си, дългогодишна учителска кариера и спечелил уважението на немалко хора. Въпреки добротата в сърцето си и чистотата в очите си, съдбата на дядо Иван в действителност е доста тъжна и нечестна. Той живее със сестра си, която е по-голяма от него, болна е и е на легло. Тъй като е неподвижна, дядо Иван сам се грижи за нея, готви, прави всичко и споделя, че се справя.

Животът му не е лек и доказателство за това е пожарът на къщата му, в която живее със сестра си.

Казва, че пожарът е предизвикан от запалването на електромера на къщата. С нищожната пенсия, която получава след 43г. трудов стаж, която държавата ни е решила, че е заслужил, той не може да си позволи ремонт на покрива. С надеждата, че държавата ще му помогне, той решава да почука на вратата на общината.

След десетки посещения в общината в рамките на около 10 месеца, дядо Иван получава парична помощ срещу подпис. Разочарованието и обидата идват след като вижда, че помощта, която получава е само 100лв.

Пари, които в днешно време са нищо, а какво остава да ремонтираш изгорял покрив. Дядо Иван споделя: „Тъжно ми е. С пенсия от 103лв., която сега е три пъти повече , с 43г трудов стаж, за другите има бюджет, а за мен няма.“ Казва, че за 43г. да получи социална помощ в размер на 100лв е обидно и не може да приеме тези пари.

И стотинка не е изхарчил от държавните пари, пази ги и иска да ги върне. Не се оплаква от живота си и най-важното не се отказва. Въпреки всичко, дядо Иван е скромен човек, не комуникира особено с други хора, но винаги поздравява и му става драго, когато го спрат да го попитат как е.

С много труд дядо Иван успява да плати за ремонта на покрива, плащал е надник на работници в продължение на 10 дни и въпреки това с непоколебимият си дух успява да остане на крака. И щом на управниците ни им се свидят държавните пари и отказват да помогнат на човек в нужда, то винаги ще се намери някоя добра душа, готова да помогне с колкото може.

Дядо Иван казва, че не иска да проси, но е много благодарен, когато някой му помогне безкористно. Със сълзи на очи споделя за хората, които са решили да му окажат финансова подкрепа и изразява безкрайната си благодарност към тях. Защо напълно непознати без да очакват нищо в замяна те виждат по телевизията, прочитат историята ти и със свито сърце и разочарование от света в който живеят отделят от личните си средства, за да те зарадват и да ти покажат, че доброто все още съществува?

Къде е държавата, която уж трябва да помага на хората, които дълги години са служили за благото и? Къде е държавта за дядо Иван, който е дал живота си, за да бъде един добър пример и едно добро начало на немалко младежи?

 

Continue Reading

България

Ученичка от английската гимназия почина мистериозно в час

Published

on

До трагедията се е стигнало, след като на момичето му прилошало по време на час, пояснява БНР.

Ученичка от английската гимназия в Бургас е починала в клас.

До трагедията се е стигнало, след като на момичето му прилошало по време на час, пояснява БНР.

На детето му е прилошало в класната стая. Намесило се е медицинско лице и се е свестило. След това обаче, въпреки намесата и на повикания екип от „Бърза помощ“, момичето отново е загубило съзнание, поясниха от ръководството на учебното заведение.

На място е бил повикан и реанимационен екип, който се е намесил, но момичето е починало. Трагедията е голяма, коментираха още от училището.

Съучениците на момичето са в шок, а учебните занятия са прекъснати.

Continue Reading

България

Ванга предрече голямо богатство за тези 5 зодии в следващите 5 години

Published

on

На Ванга се приписват какви ли не пророчества – кои от тях са верни и кои плод на въображението на търсачите на сензации, понякога е трудно да различим. И макар петричката пророчица отдавна вече да не е сред живите, нейните предсказания и съвети продължават да бъдат актуални.

Не подминават, разбира се, и зодиакалните знаци. Според определени слухове, пророчицата определя 5 зодиакални знака като най-големите късметлии в зодиака . Нека видим кои знаци ще се радват на богатство и късмет през следващите 5 години:

Овен

Овните са силни лидери, самоуверени и целеустремени. Тяхната упоритост, съчетана с малко късмет, ще им донесе невиждани, но и заслужени успехи. Те работят и се трудят неуморно, за да достигнат мечтаните върхове. Ще имат успехи както в професионален план, така и в семеен – очаква ги ново попълнение в семейството. Инвестирайте смело или създадете собствен бизнес, идните години са благоприятни за такива дейности.

Близнаци

Късметът на Близнаците ще е съсредоточен най-вече в професионален план, като се очаква покачване в кариерната стълбица. Увеличението на доходите ви е неизбежно, така че се възползвайте от това и осъществете мечтите си. Бъдете решителни и не бездействайте, ами работете и инвестирайте, погрижете се за бъдещето си. Успехът ще ви срещне и в любовта – ако сте необвързани ще срещнете подходящ партньор, а ако сте във връзка не е изключено сватба или ново попълнение в семейството.

Скорпион

Представителите на този знак ще се радват на спокойствие. Ако имат натрупани задължения ще успеят да ги изчистят, а в допълнение дори ще успеят да създадат собствен бизнес. Пред вас, Скорпиони, се откриват много възможности и ви съветваме да се възползвате от всяка една. Ванга смята Скорпионите за знак на богатството. Всичко това обаче няма да ви се даде „на поднос“ – трябва да се трудите и да заслужите успехите си, като късметът след това ще се разпространи във всички аспекти от живота ви.

Лъв

Лъвовете също ще се радват на късмет и успехи, като Ванга за тях предрича, че ще открият най-голямото си щастие. По пътя ви няма да се изпречват много предизвикателства и проблеми, така че ще можете спокойно да осъществите всичките си планове. Очаква се да имате много късмет в създаването на собствен бизнес – не се колебайте, а действайте!

Водолей

Водолеите ще имат късмет в личен план – ако са необвързани ги очаква истинска и луда любов, а за обвързаните – семейно щастие и разрастване на бизнеса. Следвайте интуицията си, няма да ви предаде и ще достигате нови върхове. Рискувайте, но не летете в облаците, а гледайте реално на живота, за да не влошите финансовото си състояние.

Continue Reading

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com