Свържете се с нас

България

Таро прогноза за декември за всички зодии-Радост и забавление за 5 зодии –

Началото на 2019 е съвсем близо и много от нас се надяват на нещо по-добро, което ще им се случи през новата година. Искам да ви зарадвам! Краят на тази година е началото на радостите и за следващата! Много, много хубави моменти и прекрасни мигове очакват голяма част о тзодиите през декември, а те са само началото! Такава ще им бъде и следващата година!

Овен

Декември ще бъде за Овните месец дежавю – ще ставате свидетели на повтарящи се ситуации.

Не забравяйте, че ако искате да промените крайния резултат в рамките на кръга от събития, трябва да промените подхода или поведението си. Във финансово отношение всичко ще бъде блестящо, няма да ви бавят никакви разплащания. За вас остава да харчите. Възможен е голям бонус или неочаквана финансова помощ.

Съвет на картите: Опитайте се сред цялата новогодишна суета да намирате време за красивото наоколо – там, където няма работа, пари и взаимоотношения.

Телец

Последният месец на 2018 г. ще ви донесе радост и забавление – срещи със стари приятели, приятни партита и нови познати. Самотните представители на знака ги очакват възможности на любовния фронт, които могат да прераснат в сериозна връзка. Бъдете готови! Възможни са и внезапни промени в живота – преместване, смяна на работното място, принудителна промяна в начина на живот.

Съвет на картите: Опитайте се да търсите предимства във всички промени, които ще ви се случат в следващите 31 дни.

Близнаци

През декември ще бъдете буквално „на кон“ – чувството на радост и триумф ще ви бъде постоянен спътник. Не забравяйте обаче внимателно да наблюдавате събитията. Ще ви бъдат дадени някои много важни знаци за това какво ви предстои през следващата година. В личния живот Близнаците ще бъдат буквално на една крачка от пълната хармония и взаимно разбиране. Ще имате възможност за промени, но те ще зависят изцяло от вашите решения.

Съвет на картите: Не забравяйте мечтите си, те са водещата карта за вашите действия.

Рак

Най-важното за вас през декември е да направите правилния избор и да вземете правилното решение. Най-вероятно животът ще ви предостави няколко възможности, но не забравяйте, че привидно привлекателното предложение може да не е най-обещаващо.

Добрата новина е, че изобщо не е необходимо да вземате решение сам, съвсем приемливо е да се консултирате с роднини или приятели.

Съвет на картите: Разширете хоризонтите си, опитвайте се да се занимавате с изцяло нови неща.

Лъв

Лъвовете в края на годината трябва да положат максимално усърдие и упоритост в работата. Не е изключено да се сблъскате с огромен проблем. Декември ще бъде месецът, в който ще имате възможност да се отървете от ненужни и „токсични“ хора.

Съвет на картите: Отворете се за промяна и щастието бавно и сигурно ще влезе в живота ви.

Дева

Новогодишната суматоха ще бъде изключително бурна за Девите. Включително и в личния им живот. Важното е да не давате ухо на клюки и сплетни. Декември ще постави всичко на негово място и в крайна сметка нечестивите ще получат това, което заслужават. Сведете до минимум комуникацията с неприятни хора, не си струва усилието.

Съвет на картите: Дръжте очите си широко отворени и ще откриете нови възможности, за които не сте подозирали.

Везни

За Везните декември ще бъде изпълнен с различни шансове – има възможност да получите внушителна сума пари, да намерите истинската си любов и дори да постигнете духовно просветление. Вие ще бъдете на гребена на вълната и всичко, което предприемете ще доведе до успех. Насладете се на мига, но не забравяйте да благодарите на тези, които ви помагат и ви подкрепят.

Съвет на картите: Следвайте вдъхновението си и запомнете, че вашите възможности са наистина безкрайни.

Скорпион

Краят на 2018 г. ще бъде идеалното време за духовни практики и изучаване на вътрешното ви „аз“. Въпреки суматохата преди Нова година, опитайте се да отделите няколко минути на ден за медитация, което ще ви помогне да станете по-хармонични и по-спокойни. Тези качества ще ви бъдат много полезни. Вероятно ще ви се наложи да участвате в не много приятни събития. Основното нещо – не ги вземайте присърце и вървете напред.

Съвет на картите: Открийте своята хармония и всички проблеми ще ви се струват незначителни.

Стрелец

Този месец се очаква да ви бъде най-добрият в годината, всичко ще се развива по най-добрия начин. Не си позволявайте отпускане и да заемате пасивна позиция, нещата няма да станат сами. Във вашите ръце ще бъде всичко, за да постигнете желаното. Единствените препоръки са за дамите от този знак – не се главозамайвайте от постигнатите успехи.

Съвет на картите: Слушайте внимателно вашата интуиция.

Козирог

През декември трябва да се опитате да погледнете, дори и в най-неприятните ситуации, от различен ъгъл. Ако сте много уморени, помислете дали бизнесът или проектите ви наистина заслужават тези сериозни усилия, или може би сте станали доброволно „жертва“? До края на годината е възможно и много изкусително предложение или пък… изкушение. Разчитайте на ума си и не се поддавайте на моментни импулси.

Съвет на картите: Не игнорирайте и преминете през всички изпитания, така ще почувствате новото начало.

Водолей

Някой от вашето обкръжение ще се прояви в не много добра светлина, което може да предизвика трусове. Но не позволявайте на едно лошо преживяване да отнеме вярата ви в хората и в приятелството. Сериозни и активни действия през декември е по-добре да не се предприемат. Картите препоръчват спиране и анализиране на цялата изминала година в спокойна атмосфера.

Съвет на картите: Опитайте се да общувате само с приятели.

Риби

През декември е времето, в което напук на цялата суматоха, е най-добре да оставате по-често сами. Направете пълен вътрешен одит на мислите и нагласите ви, планирайте за следващата година. Избягвайте философски разговори с приятели, няма да сближите гледните си точки. Най-много да си развалите настроението за Нова година.

Съвет на картите: Визуализирайте вашите успехи и победи през следващата година и няма да чакате дълго те да станат факт.

---

България

Обирджиите на инкасото от Благоевград се оказаха идиоти

Инкасо обирджиите от Благоевград изпуснали чувалите с парите, твърди Струма.ком, позовавайки се на собствени източници. Припомняме, че при дръзкия обир днес бе застрелян 52-годишен охранител, който е опериран по спешност и в момента се бори за живот в столична болница

Ето какво разказват полицейски източници:

Около 6:30 часа охранителите били в помещение под банката, откъдето изнасяли парите, за да ги натоварят в микробуса. Внезапно се приближили трима мъже, а след тях и автомобил, който се движел на заден ход. Мъжете връхлетели при охранителите, единият с насочен към тях пистолет, след което нападателите грабнали няколко торби с пари и хукнали да бягат.

След тях тръгнал и единият от охранителите, хвърлил се върху единия от нападателите и обирджията произвел изстрел.

Охранителят паднал на земята. Колегите му започнали да преследват нападателите, но те бързо се качили в автомобила и потеглили с мръсна газ, изоставяйки единия от съучастниците си, който носел торбите.

Уплашен, той зарязал торбите с парите и тичал по автомобила.

Уточнява се дали 1 от торбите е останала в някои от съучастниците му, но на земята след грабежа със сигурност са останали 4.

Охранителите го преследвали, но не успели да ги догонят, единият от тях помогнал на ранения си колега и извикал полиция и Спешен център.

Според непотвърдена информация и охранителят е стрелял. Дали е уцелен някой от нападателите е неясно, но цялата история прилича на аматьорско изпълнение.

---

България

Тия изкукаха! Глоба и отнемане на книжка за шофиране с яке или палто

Водачът на автомобила е длъжен да осигури пълна свобода на движение на крайниците си! За да може свободно да извършва всякакви маневри, необходими за безопасно движение по обществен път. Това изисква законът за движение по пътищата в Гърция.

Въпреки че не е ясно как точно шофьорите ще постигнат пълна свобода на движение, тъй като не се казва какво облекло е позволено да носят по време на шофиране.

Tова означава, че трябва да пътуват с дрехи, които не ограничават движенията им. Дебелото палто или яке със сигурност не попадат в тази категория.

Ако шофирате, докато носите яке или палто, има вероятност да бъдете глобени от пътната полиция като част от потенциална проверка и ако попаднете в инцидент с ограничително облекло и се окаже, че то е допринесло за инцидента, тогава нещата стават още по-сложни.

Санкцията за нарушаване на разпоредбите е както парична, така и административна.

Глобата е 100 евро, а шофьорската книжка се отнема на място за 30 дни.

Въпреки това предвид известната лоялност на гръцката полиция към нарушителите има надежда, че тази доста абсурдна клауза от правилата за движение ще се прилага изключително рядко, освен ако нямате личен конфликт с полицай, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR Силвия Станчева.

---

България

Свалят Рачков от ефир? Сполетя го съдбата на Цитиридис

Два дни след като Николаос Цитиридис се сбогува с телевизионната си аудитория, друго шумно рекламирано предаване също слиза от ефира, само че не на Би Ти Ви, а на Нова.

Телевизията спира неделното шоу „С Рачков всичко е възможно”. Последният ефир на водещия Митко Рачков за тази година е планиран за неделя, 3 декември, пише „Уикенд”.

Докато Николаос Цитиридис вдигна голяма пушилка заради свалянето на вечерното си шоу от телевизионната програма, другият любим комик на българския народ – Димитър Рачков, не се оплаква.

От Нова телевизия просто пуснаха телевизионната програма за 10 декември, неделя, в която ясно се вижда, че на мястото на неделното предаване на актьора ще се излъчва филм. От шоуто му пък обявиха, че закриват сезона на 3 декември. Не е ясно дали ще последва ново издание.

„С Рачков всичко е възможно” е единственото предаване от вечерната програма на Нова тази есен, което така и не успя да бие по рейтинг конкуренцията си от Би Ти Ви. Още в началото на сезона самата телевизия се похвали със завидни резултати на всички свои актуални сериали, както и на предаванията си „Игри на волята”, „Черешката на тортата” и „Сделка или не”.

Единственото пропадане в гледаемостта на канала се оказа Митко. Традиционно любимец на родната публика, той не успя да бие рейтинга на музикалното шоу „Гласът на България” по Би Ти Ви. Това беше голяма изненада, тъй като в комедийното му предаване редовно гостуват и други народни любимци:

Герасим Георгиев-Геро, Юлиан Вергов, Боби Турбото, Милица Гладнишка, спортисти, фолк певици, актьори от актуалните сериали на телевизията, както и звезди от други нейни предавания. Въпреки това Митко не успя да събере достатъчно зрители, за да си гарантира ефир до Нова година.

Не е ясно дали предаването му, което тази есен преживя втория си сезон, ще съществува и занапред. Слабият интерес към него показва, че въпреки всички усилия на екипа, зрителите трудно го приемат.

В лично качество обаче Димитър Рачков обаче няма причини да се тревожи за телевизионната си кариера. Очаква се още през февруари комикът да се завърне на екран като водещ на очаквания нов сезон на най-успешното до момента шоу на Нова „Като две капки вода”.

Всъщност последното му предаване на 3 декември е замислено именно като подгряване за предстоящия сезон на „Капките”. Гости в него ще бъдат звезди от предишни издания на шоуто за имитатори.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com