Свържете се с нас

Любопитно

С тези дрехи ще жънете успех на всяка крачка

Умението да се обличаме и да създаваме собствен стил е изкуство като всяко друго.

Облеклото трябва да служи и да помага за постигането на целите ви. Всичко, включително и това как се обличаме, трябва да има цел. Затова е добре да се уверите, че дрехите ще ви осигурят превъзходство – не само ще кажат на хората кой сте, но и ще отразяват вашите стремежи.

Добре е да запомните основното правило за успешен външен вид: никога няма да имате втори шанс да направите първо впечатление! Тоест винаги трябва да изглеждате като милион долара (не по-малко).

Съдбата и късметът са капризни и за да им угодите, трябва буквално да излъчвате енергията на успеха!

Колкото и странно да звучи, успехът зависи пряко и от това как се чувствате вътрешно. А вътрешното състояние често зависи от избраните дрехи.

И тук веднага възниква въпросът: какво да облечете, за да се радвате на успех във всичко, с което се захванете?

Съветите на експертите по биоенергетика, които днес  ще споделим с вас, ще ви помогнат да намалите вероятността от проблеми, дори ако забележите някаква неприятна поличба.

Обличайте това, което ви харесва

Това е най-важното правило. Факт е, че когато човек не харесва това, което носи, не се чувства по най-добрия начин. Струва му се, че не е толкова красив, а мислите му постоянно са заети с анализ на външния вид.

Това само разсейва, намалява самочувствието и се отразява изключително негативно на ефективността на бизнес преговорите.

Хората определено ще усетят вашата несигурност, ако носите нещо, което не ви харесва. Дрехите, които харесвате, значително ще повишат самочувствието ви. Това, от своя страна, ще помогне за подобряване на качеството на работата ви, ще се отрази и на вашата харизма, без която е изключително трудно да поддържате максимална ефективност.

Не обличайте прекалено тесни дрехи 

Няма нищо лошо в това да предпочитате тесни панталони и поло. Лошо е, когато дрехите ви са малки по размер, защото в този случай създават известен дискомфорт, който ще ви направи по-невнимателни.

Ако работата ви е свързана с повишена концентрация, трябва да се обличате само с удобни дрехи. В противен случай ще направите много грешки и ефективността ви като специалист ще спадне значително.

Освен това тесните и изключително неудобни дрехи влияят негативно на чакрите, което намалява енергията и ви лишава от късмет. Затова, преди да излезете с нещо на улицата, се уверете, че се чувствате възможно най-удобно в него!

Не носете стари дрехи

Ако старите ви дрехи вече са износени и не изглеждат добре, си купете нови. Изключително важно е дрехите ви да са чисти и да не са окъсани. Така не само ще изглеждате по-представително, но и енергията няма да изтича от вас през тези дупки.

Избирайте мотивиращи щампи

Ако работата ви позволява свободно да избирате дрехите си, може да отдадете предпочитание на тениски и пуловери с бродирани или нарисувани мотивиращи цитати и картинки. Това е много важно за тези, които страдат от липса на енергия и сила и често се съмняват в себе си.

Избирайте правилния цвят 

Белият цвят помага за по-добрата комуникация с хората, затова и бели дрехи трябва да носят тези, чиято работа е свързана с постоянна комуникация. Няма абсолютно никаква разлика дали говорите по телефона, или на живо.

Оранжевият нюанс е изборът на креативните хора, които се занимават с творчески дейности. Това е най-добрият избор за музиканти, художници и писатели.

Червеният цвят е по-подходящ за лидери, които управляват голям персонал. Червените акценти са подходящи за шефове, бизнесмени и хора, които постоянно се сблъскват с нарастваща конкуренция.

Зелените дрехи помагат за преодоляване на препятствията и зареждат със сила хора, които постоянно шофират или са в движение.

Сините и черните дрехи са най-добрият избор за представителите на интелектуалните професии – програмисти, учени, както и за всеки, който се занимава с големи масиви от данни, числа, сложни изчисления и анализи. /jenata.blitz.bg

---

България

Мартин удари Емануела

Мартин Елвиса проговори за бившата си  – певицата Емануела след „Игри на волята“, видя NEWS2.

Докато зрителите гледаха Мартин на малкия екран, Емануела скандализира публичното пространство с откровения за него.

Тя каза, че е параноиден шизофреник, че не е никакъв милионер, че е локохолик, че едва ли не баща му го издържа и т.н.

Мартин обаче гледа със спокойствие думите на бившата си Емануела. Той отрича всички обивнения срещу него с контра въпроси: 

„Изглеждам ли ви шизофреник? Приличам ли ви на такъв?“, Ако бях алкохолик, щях ли да издържа толкова време в предаването?“ 
„Тя казва, че не съм бил собственик на заведенията, за които парадирам, но пък впоследствие казва, че съм си ипотекирал апартамента, за да мога да стана собственик на заведенията. Нещо почвам да се обърквам…“ – коментира с насдмешка Мартин.

Според него всичко, което Емануела е изписала е било с цел да може да го срине, да го смаже за пред обществото, да излезе най-лошият човек и жените да знаят, че няма никакъв лев.

„Ние сме били шест години заедно. Не е редно да излезеш и да оплюеш другия човек с лъжи.

Личи си, че тя е много наранена и много озлобена и никой до нея не й е казал: не го прави Еми това, защото ще се обърне срещу теб.

Аз лошо за нея не съм казал и няма да кажа. Уважавам семейството й и децата й изключително много.

Бил съм шест години с тази жена и ако плюя по нея, това значи, че плюя по себе си“ , категоричен е Мартин.

Елвиса не съжалява за бурната си връзката с Емануела.

Именно Емануела го е накарала да влезе в игрите, той не е имал смелост, макар и да бил голям фен на предаването.

По това време, когато Мартин подава документи за участие двамата са все още заедно.

„Не ми стискаше да вляза, но тя ми каза: човек, запиши се, много ще паснеш“. 

И така той се решил.

Когато вече бил одобрени малко преди да влезе за игра в продукцията,  двамата са се скарали и разделили.

„Доста се нагрубихме последния път, когато се чухме“ – признава Мартин.

Към момента Елвиса е сам и няма жена до себе си. „На този етап при мен любовта не съществува“ – казва Мартин.

Той разказа за  двете си дъщери, че ги обгиржва в пълна свобода да правят каквото искат, да общуват, с който искат и да се обличат както искат.

Мартин е станал баща на 23 години и е бил самият той още дете и вероятно ако е бил по-голям е щял да ги отгледа по по-различен начин.

Мартин подкрепя децата си, обича ги и смята, че те оценяват това.

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com