Свържете се с нас

България

Съдът реши съдбата на Васил Божков!

Съдът наложи домашен арест на Васил Божков. Божков ще има и проследяваща електронна гривна. Това реши състав на Софийския апелативен съд.

Според съда все още не е отпаднало опасността да се укрие, макар и не толкова интензивна.

Мярката е по делото, което е свързано с хазартния бизнес на Божков. По него той има повдигнати 6 обвинения и прокуратурата твърди, че е нанесъл щета за бюджета от неплатени такси за около половин милиард лева.

Защитата поиска по-лека мярка – подписка или парична гаранция. И изложи мотиви защо няма опасност Божков да се укрие. Прокуратурата настояваше да остане най-тежката мярка „задържане под стража“.

В хода на изслушванията на страните днес стана ясно, че вчера по друго дело срещу Божков – свързано с културно-исторически ценности – прокуратурата му е наложила мярка парична гаранция от 1,5  милиона лева.

Тук в Съдебната палата дойдоха политически привърженици на партията на Божков „Българско лято“, които го аплодираха на влиза е в съдебната зала. Тук са и негови близки, синът му отказа да говори пред медиите

Припомняме ви, че Васил Божков изненадващо се върна в България на 25 август след като се укриваше в Дубай от края на януари 2020 г.

След като се завърна в България, той беше задържан, а съдът го остави за постоянно в ареста. След края на заседанието, защитата на бизнесмена съобщи, че ще обжалва решението на магистратите. В същото време той започна да дава показания за парите, които е давал като подкуп на финансовия министър по онова време Горанов. По искане на прокуратурата на Божков и близките му бе назначена и охрана.

През януари 2020 г. Божков напусна България и се укри в Дубай, за да избегне задържането си. Бяха му повдигнати 18 обвинения, свързани с убийства, пране на пари, укриване на данъци и изнасилване.

Божков е задържан за финансови престъпления, чрез които хазартният му бизнес е ощетил държавния бюджет с около 700 млн. лева.

blitz

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com