Свържете се с нас

Любопитно

Съдбоносното предсказание на Ванга за България, от което ще изтръпнете-Ке се намери добър политик!

Ванга е предсказала кой ще спаси страната ни.

„Ке се намери добър политик, той ке изведе България. Ще дойде мъж със здрава ръка.

Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: „Стига сме играли на демокрация, време е вече да има ред“.Това пише в документалния си сборник „Ванга-Пророчицата“ авторката Жени Костадинова.

„Ванга е виждала този спасител български като 60-годишен висок мъж, който ще дойде от чужбина, но не е Симеон“, споделя журналистката. Тя е категорична, че по думите на светицата нашата страна е благословена и ще се оправи, защото „са много работливи българите“.

Пред Димитър Туджаров – Шкумбата Ванга споделила още, че докато стигнем до благословеното за страната ни време, ще изкупим много грехове.

„Още от времето, когато сме избили богомилите, кръвта на тези истински християни имаме да теглим, тя още не е измита от душите ни. Много трудности имаме да изживеем, заради тази пролята кръв“, споделя пророчицата. Тя е убедена още, че на хората трябва да се върне вярата.

„На безверника трудно можеш да му помогнеш. Без вяра човек е само кръв, а после дявол“, изповядва се баба Ванга и пред приятелката си Нешка Робева.

В 15-годишното си задълбочено изследване за живота и делото на Ванга-пророчицата авторката Жени Костадинова отделя огромно място и за любовта на светицата към Русия. „Не бива да разваляте дружбата с Русия.

В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението. Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия! Животът в България ще се подобри, когато се опрем на Русия. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България. България е душата, Русия – тялото. Заедно ще спасят света“.

В разговор с племенницата си Красимира Стоянова пророчицата от Рупите е категорична: „Ще мине много време и ще изтече много вода… Ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата“.

На Балканите обаче опасност, според баба Ванга, няма да има от страна на Гърция, Турция или Македония. „Внимавайте в деня, в който се заговори за велика Албания“, съобщава пророчицата пред Янка Такева.

„Социализмът ще се върне, но в нова форма. Пак ще има Съветски съюз. Ще има кооперативни стопанства и България ще преодолее трудностите. Пишете за Маркс, за Ленин, младежите трябва да ги знаят.  Защо се срамувате от тях?“, пита учудено петричката пророчица авторката Жени Костадинова.

Тя е категорична, че в политиката не бива да има мъст. И ако човек е добър лекар, учител, художник, не трябва да загърбва знанията си, за да стане политик. „Не се изкушавайте за слава и пари. Малцина са родени за дипломати. Това правителство, което въведе час по религия то ще има шанс да управлява дълго. Иначе ще ги сменяме като носни кърпи“.

Човечеството ще преживее много катаклизми и бурни събития. Ще се промени съзнанието на хората и те ще се разделят на групи по вяра, казва още баба Ванга. „Питат ме скоро ли ще дойде това? Не, не скоро.

След 2000-та от Земята първо ще изчезна една арабска страна, а после ще потъне един голям град“, смята Ванга. Но е категорична: Доброто време ще дойде! Който умее да чака ще го дочака. Докато парите управляват света, напредък на Земята няма да има…“

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Ана намери 72 000 евро, а когато върна парите на собственика, се случи нещо неподозирано! Ето каква съдба сполетя жената

Бездомна жена откри 72 000 евро в боклука. Тя взе решение да ги върне на собственика.

Това се оказа съдбоносно и преобърна живота ѝ на 180 градуса.

Историята на бездомната Анна Круз доказва, че все още има честни хора на този свят.

23-годишната самотна майка живее в депата за отпадъци, но е запазила доброто си сърце въпреки неволите. Историята на тази честната, добра и смела жена е наистина необикновена.

Анна работи в депо за отпадъци, в което обичайно работят само мъже. Тя обаче е бездомна и просто няма къде другаде да изкарва пари, за да гледа детето си.

В един от обичайните си работни дни жената открива чекове на обща стойност 72 000 евро.

Те били записани на името на болница в Сао Пауло. Без да се замисля Анна се свързала с болницата и разказала за чековете.

Анна Круз бързо се превръща в медийна звезда. След като връща парите и се появява в новините, с нея се свързват няколко модни агенции. Те ѝ предлагат работа.

Днес бившата бездомничка е модел и животът ѝ определено е по-красив.

Ана намери 72 000 евро
Ана Круз 72 000 евро
Бездомна жена стана модел

---

Любопитно

Каквото докоснат, на злато става! Ето зодиите, които имат вроден талант да привличат парите

Парите са болна тема за много хора по света. И докато за някои от нас печеленето им е свързано с усилия и вечна борба, то при други те сякаш идват сами, „от нищото“.

Днес ще ви разкрием кои са петте знака от зодиака, които буквално превръщат в злато всичко, до което се докоснат. Представителите на тези печалбарски зодии проявяват склонност да печелят приятни доходи, без много зор. Така че, ако сте любопитни да разберете къде парите пристигат като вода, погледнете нататък!

Скорпионът-талант

Първият победител е Скорпиона. Те са здраво нахъсани хора, които при всяко положение стигат докрай, когато се фиксират към нещо, което неистиво искат. Това означава, че щом става дума за печелене на пари, те ще дадат всичко от себе си, за да инкасират това, което желаят – независимо дали става въпрос за разгръщане на собствен бизнес или за умно инвестиране. Скорпионите с истински таланти в това да поемат добре пресметнати рискове, които в крайна сметка често се увенчават в успех.

Самородният гений Телец

Номер две, Телецът е знак, който има умението да постигне финансова стабилност и сигурност повече от всеки друг в астрала. Телците са брутално упорити, когато става въпрос за постигане на финансовите им мераци, така че ако решат да си купят нещо скъпо или луксозно, те няма да се откажат, докато не сложат ръце върху него! Те също така умеят да нюхнат изгодни сделки и инвестиции, което ги устремява до комфортен начин на живот в бъдеще.

Козирогът обича парите 

Козирозите са носители на едно съдбоносно преимущество – те в значителна степен са едни от най-дисциплинираните и стъпили здраво на земята зодии. Предишните две са просто с природна дарба и им се получава по рождение, а Козирогът се сдобива с сериозни суми заради умението му да влага мощни усилия в това, на което се е посветил. Другият ползотворен ефект на Козирога спрямо постъпленията, е че те знаят по какъв начин да спестяват пари и твърде рядко им се случва да изнемогват в края на месеца.

Триумфът на Лъва

Лъвът, очевидно, е кралят на астрологичните знаци. И както Лъвът е могъщ и красив, така и тази зодия иска да притежава луксозните придобивки и му харесва да се разпростира на широко. А това в крайна сметка означава да има резерва от повече парички. Лъвовете държат да се глезят, да вземат в бърлогата бляскави неща и да се отправят към скъпи туристически градове.

Особени характери са и понякога може да хвърлят пари за придобивки, които невинаги са им необходими. Да, не са леко стипци като Козирога, хвърлят пари на вятъра на поразия, обаче са шефчета, трудоспособни, с ясни цели и биха могли да спечелят големи богатства. Ще направят и невъзможното, за да получат повече пари и да надигнат глава сред колегите и да достигнат мечтите си. Безспорно, това са родени шампиони.

Ако са в добра форма, стигат до колосални успехи в работа и често са над всички – така успяват и да са с повече средства. Коварството сред тях е разхищенията им да не станат по-големи от парите, които печелят – бъдете внимателни.

Ракът: любовчия-паралия

Хората, принадлежащи към този знак, имат виртуозни способности във финансовите подходи. Влиятелната интуиция им шепне кои са добрите сделки и по-малко рискованите схеми. По тази причина Ракът много рядко може да изпадне в банкрут. Същото има валидност и за семейния им живот. Ракът може да се свърже с партньор, с който изкусно се градят хубави отношения.

Съответно в дома-крепост рядко кипват караници, а печалбата расте поради ползите на тази здрава връзка. Тъкмо семейната и интимна страст на астрологични любимци, талантът им да се грижат за семейно гнездо, ги стимулира да печелят сериозни приходи.  Ако търсите знаци, при които парите са повече от сигурни, тогава не търсете други освен тези пет страшно успешни финансово играчи.

Със своята находчивост, умения за създаване на контакти и способност да надушват изгодни инвестиции – тези пет със сигурност ще намерят финансов успех с парите! А независимо от това какъв е вашият знак, не се отчайвайте и не забравяйте, че сериозният труд все още е възлова съставка на успеха!

---

България

Почти всички фризери имат тази тайна приставка. Ето защо трябва да я използвате веднъж на 3 месеца:

Почти всеки фризер има част на дъното, която играе важна роля за правилната работа на устройството. Този елемент често е скрит и много хора или не знаят за него, или забравят, че съществува.

В тази статия ще ви разкажем какво представлява тази част и защо е важно да я използвате редовно.

приставка хладилник

Моля, обърнете внимание: Може да има специален клапан или фуния на дъното на вашия фризер . Местоположението и външният му вид зависят от модела на вашия хладилник, така че можете да го намерите сами или да погледнете в инструкциите на устройството.

Понякога този елемент може да бъде скрит или „заключен“, така че трябва да премахнете напълно долното чекмедже, за да го намерите и отворите.

Този елемент е необходим при размразяване на фризера . Именно през клапана или фунията се източва излишната вода. Така че, когато започнете размразяването, той трябва да бъде отворен или издърпан.

Между другото, ако вашият фризер има подобен улей (фуния) на дъното, тогава може би към уреда е включена и специална шпатула.

Правилно размразяване на фризера

Важно е да запомните, че различните модели фризери може да имат различни изисквания. Много съвременни уреди имат функция “No Frost”, благодарение на която не е необходимо да се размразяват ръчно.

За да размразите фризера, първо изпразнете всички рафтове, отворете вратата и изключете уреда от контакта, докато спре да работи.

След това отворете вентила отдолу или поставете специална шпатула върху фунията, така че водата да се отича без проблем.

Поставете контейнер под този елемент за събиране на разтопения лед. Това може да е купа, пластмасов съд или тава. Във всеки случай си струва да поставите кърпа, така че излишната вода да не наводнява пода.

клапан размразяване

Когато целият лед се разтопи, измийте вътрешността на фризера и върнете чекмеджетата на мястото им. След като всичко изсъхне, включете устройството в контакта.

Защо трябва да размразявате фризера си?

Размразените фризери консумират по-малко електроенергия и е по-малко вероятно да се повредят.

Освен това в чист уред храната се запазва по-дълго и остава вкусна.

Ако не сте размразявали хладилника си от известно време, това е знак, че е време да помислите за това.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com