Свържете се с нас

България

Страшен шок: Излезе истинската причина за смъртта на Шарлопов! (олигархът не е умрял в дома си – подробности)

Стефан Шарлопов не е издъхнал в дома си, а в този на любовницата си!

Олигархът Стефан Шарлопов почина съвсем неочаквано в нощта на 4 срещу 5 февруари. Кончината му потресе всички – още повече, че той се радваше на отлично здраве. Оказа се обаче, че си е отишъл от високо кръвно и удар, който получил от него.

Да, в частност причината за смъртта му е тази. Шарлопов действително си е отишъл от високо кръвно. Което обаче е вдигнал след употребата на хапчета за мъжка мощ.

С това разкритие хвърлиха страшна бомба едни от най-близките хора от обкръжението на бизнесмена. Те разкриха пред вестник “Уикенд”, че олигархът е бил при младата си любовница в неделя, 4 февруари.

Преди да се отдадат на ласки, той изпил по-висока доза от лекарството за сила в леглото, а после му станало лошо. Метресата на Шарлопов е момиче на възраст 25 години – много по-млада и от младата му съпруга Бояна Кехайова.

Най-странното в историята е, че след като Стефан Шарлопов вдигнал кръвното до тавана и му призляло, девойката не позвънила на Спешна помощ. А се обадила директно на Бояна Шарлопова, с която обсъдили какво да правят.

“Няма логика любовницата му да постъпи така, освен ако тя и Бояна не са се познавали. Но в тези среди и при този живот с мултимилионер, казва ли ти някой как са стоели нещата в дома му. Никой не е наясно какви са били истинските отношения между него и Бояна, и това ще си остане загадка”, коментират източниците.

Разбира се, съпругата на Стефан Шарлопов моментално настояла и взела мерки съпругът й да бъде преместен в дома им, за да избегнат огромния скандал в медиите. Точно при въпросното преместване или малко след това олигархът починал, пише вестник “Уикенд”.

Говори се, че Шарлопов и Бояна имали отворен брак и преди. Разбира се, не от нейна, а от негова страна, защото Стефан за нищо на света не би простил изневяра. Близките им били запознати с мимолетните му афери, въпреки които бракът му вървял добре.

Източник: goreshto.net

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Автобус с работници застина във вертикално положение на входа на тунел след катастрофа

Пътен инцидент с участието на автобус, превозващ работници към близка текстилна фабрика, е предизвикал задръстване по магистрала С-32 до Барселона, съобщиха местни медии.

По все още неизвестни причини автобусът е останал диагонално заклещен на входа на тунела.

Всичи 47 души в превозното средство са били извадени от пристигналите на място спасителни екипи, за щастие няма данни за жертви.

От „Гражданска защита“ уточниха в социалната мрежа Х, че на мястото на инцидента са били изпратени 14 линейки и два медицински хеликоптера.

По-късно властите съобщиха, че трима души са в критично състояние, а петима в тежко, поради което са били транспортирани с хеликоптери до най-близките болници в Барселона и Жирона.

Междувременно ръководителят на Каталунската служба по автотранспорт информира, че причините за инцидента са в процес на изясняване.

Инцидентът е станал близо до Пинеда де Мар, средиземноморски крайбрежен град. Магистралата е затворена за всички превозни средства, движещи се в посока на север от Барселона.

---

България

На 100 км от София: Ще настръхнете от „Мъртвата сватба“ и как майка играе на гроба

Нашите географски ширини са известни с голямото разнообразие от обичаи, много от които, за щастие, вече не практикуват. Но не може да се отрече, че е интересно да се говори за тях.

Без значение дали тези обичаи се предават от поколение на поколение, някои неща все пак заслужават да останат в миналото. Един от тях определено изпъква.

Той е „Мъртва сватба“.

Най-страшният обичай сред ужасните и най-странният сред странните. Практикувал се е в източните части на Сърбия, само на стотина километра от София. Някъде се нарича и „Черна сватба“.

Правилата са ясни – ако млад мъж умре неженен, годеницата му или друга девойка от селото – да се омъжи за покойника! Този вид брак е валиден една година, а майката на починалия младеж трябва да изиграе коло на гроба на сина си.

Някога се е смятало, че неженените не могат да преминат от другата страна и да завършат живота си. Повечето християнски нации вече не практикуват някои от тези странни обичаи, така че те несъмнено имат своите корени в езичеството или суеверието.

Въпреки че някои обичаи ни карат да настръхваме, има твърдение, че те все още се практикуват и днес. Така както на помена се носи храна и напитки на гробището за покойника, семейството се облича в черно за покойника, а също така покойниците се погребват в церемониални дрехи, много често с ценни предмети.

В Сърбия също имало обичай неомъжените момичета да се погребват в булчински рокли или в бели ковчези.

---

България

Чутовна буря връхлетя Русе и Велико Търново, по пътищата е хаос

Мощна лятна буря връхлетя Русенска област днес следобед, създавайки сериозни затруднения за шофьорите в региона. Силните пориви на вятъра са довели до падане на множество дървета върху ключови пътни артерии, което наложи спешни мерки за възстановяване на нормалното движение.

Най-сериозно е положението в участъка между „Две могили“ и „Обретеник“, където паднали дървета са блокирали част от пътното платно. Шофьорите са принудени да навлизат в насрещното движение, за да заобиколят препятствията, което създава потенциално опасни ситуации. По маршрута Русе-Силистра също са регистрирани паднали дървета, особено в отсечката между Русе и „Сливо поле“. Това допълнително усложнява трафика в региона.

Веднага след получаване на първите сигнали за инцидентите, те са докладвани на спешния телефон 112. Очаква се мобилизиране на екипи от пожарната служба и пътното управление, които да се заемат с разчистването на засегнатите участъци.

Предвид създалата се ситуация, се препоръчва на всички шофьори, пътуващи в района да шофират с повишено внимание и намалена скорост, да се съобразяват с временната пътна сигнализация, ако такава бъде поставена, да следят за актуална информация относно състоянието на пътищата. При възможност да отложат пътуването си или да изберат алтернативни маршрути.

Силен дъжд вали и във Велико Търново и населените места в региона. Дъждът е придружен с ураганен вятър. Потребители от социалните мрежи съобщават за съборени дървета по пътищата в областта.

Дъждът е проливен и интензивността му се увеличава. Ситуацията продължава да е динамична, съобщава БТА.

Внезапната буря е типично явление за летния сезон в България. Метеоролозите напомнят, че през този период често се наблюдават краткотрайни, но интензивни валежи, придружени със силен вятър. Тези условия могат да доведат до падане на клони и дървета, особено в горски участъци и алеи с по-стара растителност.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com