Свържете се с нас

България

Сръбската Ванга с плашещи думи: Половин Европа ще потъне, а тези държави ще…

Много скоро народи в Европа ще усетят на гърба и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. Потопът, за който пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които ще престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия. Това е пророкувала сръбската Ванга – Верица Обренович. 

Жената, на която властите във вече бивша Югославия назначили дори ТВ оператор, за да записва едва ли не всяко нейно дихание, е говорила и за война за Северен Кипър. Според прогнозите й Русия щяла да го вземе от Турция и да го даде на Гърция.

Според Верица Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Това Обренович казала още през 2015 година. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Балтийските страни пък съвсем доброволно щели да станат част от Руската федерация. Това днес изглежда невероятно.

Разпад

Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък ще бъде разтресена от бунтове и терористични атаки.

САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея, но въпреки това ще последва сблъсък със Северна Корея. Войната ще се води с ракети в небето, казала ясновидката.

В Италия вулканът Етна ще се събуди, ще има земетресение и хората ще напуснат домовете си в паника.

Информацията за Верица Обренович обаче е оскъдна, а уж е работила за най-висшето политическо ръководство на Югославия. Била е дори член на тайната група 69 на Генералния щаб на югославската армия. Информацията за нея е била строго класифицирана.

Кончина

Малцина са имали достъп до Обренович и за да не се пропусне нищо от нейните пророчества, специално й е бил назначен за оператор Александър Митрович.

Едва през 2010 г. името й става известно на широката публика. Верица Обренович починала обаче на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

Любопитно е, че гледачката направи своя постоянен оператор Митрович ученик и приемник заради дългогодишната безупречна служба. Сега той е щастлив да сподели нейните „тайни“ с обществеността.

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com