Свържете се с нас

България

СНИМКИ от бургаското летище разкриват цялата истина за туристите по морето

Въпреки всеобщите усилия да бъде съсипан туристическият сезон у нас, много хора избират българското Черноморие за почивката си. Това пише „Флагман“, позовавайки се на гражданин. 

Той е направил снимки от летището в Бургас, на които се вижда, че аеропортът се пука по шевовете. И двата терминала – пристигащи и заминаващи, са пълни с пътници.

„Изпращам ви тези снимки, за да покажем на хейтърите, че сезон все пак има. Въпреки тях. Въпреки ужасяващата антиреклама, която вече седмици наред се опитва да съсипва туризма у нас.

Да, имаме много да се учим от турските и гръцките курорти по отношение на обслужването, но по природа, красота и чисто море не им отстъпваме. И за разлика от Бай Ганьо, който не спира да плюе по родното, чужденците оценяват нашите дадености. Летището е пълно с гости от цяла Европа“, пише той.

Кратка справка сочи, че само днес се изпълняват близо 100 полета от бургаското летище. Броят на пристигащите надхвърля 40, толкова са и заминаващите. Те са от цяла Европа – Полша, Чехия, Словакия, Германия, Великобритания, Австрия, Дания и др. Увеличеният брой полети показва, че интересът на чужденците към българското Черноморие нараства все повече.

По информация на Флагман.бг, въпреки забранените директни полети, в Бургаска област има и много руснаци, които намират начини за транспорт, за да почиват у нас.

Легловата база по курортите ни в Бургаска област е запълнена за месеците юли и август. Почти е невъзможно да се намери свободна стая, особено през уикендите. През почивните дни курортите ни се запълват с българи, които по време на ковид пандемията преоткриха Черноморието.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com