Свържете се с нас

България

Силвестър Тошев отвличал и изнасилвал ученички

27-годишният Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор за нападение, отвличане и изнасилване на две тийнейджърки в Лондон.

Първата жертва намира на автобусна спирка през септември 2021 г. Тогава момичето било едва на 17 години. Тя разказа пред съда, че срещнала  Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я завлякъл до близката полянка, където започнал да я целува. От страх, момичето само свалило чорапогащника си. Тошев я притиснал ученичката към земята и я разкрачил, за да я насили, а тя припаднала.

Тийнейджърката също уточни, че е била малтретирана в момент, в който около нея и насилника ѝ е имало много хора. Пред магистратите тя посочи, че се е доверила на Тошев, тъй като била “млада и наивна и не осъзнавала в каква опасност може са се окаже”. След изнасилването момичето се затворило в себе си и отказало да напуска дома си. Изгубило самочувствието си и дори обмисляло да сложи край на живота си.

Момичето разказа пред съда, че сънува кошмари и се събужда треперейки с викове след ужасяващото нападение. Ученичката разкри още, че се почувствала “невидима”, след като Тошев я отвлякъл в присъствието на много хора на улицата, въпреки съпротивата й.

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва само четири месеца, след като бил пуснат под гаранция за изнасилването на първата си жертва, пише „24 часа“.

Втората си жертва Силвестър Тошев също причакал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил заедно с нея в празен рейс. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития ухажор и напуснала автобуса, но Силвестър я последвал и я отвлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с гръб и я обладал отзад против волята й, подпирайки се на ограда. След това продължил да унижава жертвата си, като я накарал да се снима с него.

Въпреки неоспоримото доказателства първоначално Силвестър Тошев отрича да е извършил престъпленията и принуждава двете жертви да се изправят пред съда и да разкрият шокиращи подробности за неговите гаври.

Адвокатът на Тошев – Изабел Маккарол посочи, че той е пристигнал в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „много, много трудно детство“ като сирак в България. В крайна сметка нашенецът решава да се разкае, но това не трогва съдията, които му присъжда да тъпка наровете в затвора 23 години.

„Причината, поради която избрахте млади момичета под 18 години, беше вашето сексуално удовлетворение. Те са били уязвими и ти го знаеше това. И се възползвахте от тази уязвимост“, каза съдия Брайънт-Херън Кей Си при прочитането на присъдата, пише медия Metro.uk.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com