Свържете се с нас

България

Сидик Афган дойде в България и направи много мрачни изчисления какво ще я сполети ВИДЕО

Гениалният учен Сидик Афган, който е разработил уникална математическа формула, която според него позволява да се предвидят събитията, случващи се в света, беше две седмици на гости в България по покана на тв водещата и юрист д-р Нина Булгакова-Хамилтън. Той гостува ексклузивно в два броя на предаването „Седмицата с Нина и Зий“ по България 24 тв.

„От октомври месец водим кореспонденция с асистентите на Сидик Афган, изписали сме тонове писма, изпратили сме над 30 видеа от мои предавания, искаха биографията ми, колко езици говоря, беше много важно дали знам руски, искаха дипломите ми, които вече надвишават броя на книгите в Националната библиотека… и още и още, но се радвам, че накрая успяхме да докараме този велик ум у нас“, сподели д-р Хамилтън.

Някои изследователи отдават сериозно значение на неговите прогнози.

Припомняме, че Сидик Афган изчисли разпадането на СССР, за което бе изгонен от страната, войната в Афганистан, 11 септември в Ню Йорк, икономическата криза от 2008 г., военния конфликт в Украйна, опустошителното земетресение в Турция и победата на Ердоган на последните избори.

Той е единственият математик в света, който изчислява с негова формула обратния бином на Нютон, за което американците го награждават.

Но изумленията им не стигат до тук, след експеримент, Сидик Афган отговаря на стотици въпроси с 6-минути по-бързо от компютър. Той се е срещал 35 президенти от цял свят по тяхна покана, като е отказал да гостува на Джордж Буш в Белия дом.

„Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това делим на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли определено ще влезе в топ новините“, пророкува Сидик Афган.

Той призова света да си остане у дома в посочения ден, уточни, че неговите предсказания не са свързани с ядрена война. Вместо това той намекна за възможен нов акт на агресия или фалшиви събития, които могат да засегнат цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 г. ще бъде неразделна част от основните новини.

„Ванга е заявила пред руският журналист Сергей Косторной, че след нея ще има човек от една арабска страна, който ще предрича бъдещето с помощта на математически формули. Казах му го това на Сидик Афган и той само се усмихна.

Много интересно беше като дадох сценария с въпросите на него и на преводача му от персийски, все пак исках да са подготвени и Сидик само ми каза „ти си задавай твоите въпроси, пък аз ще отговарям, както намеря за добре“. Е, кой може да спори при такъв отговор, просто го оставих да отговаря, каквото пожелае“, през смях си припомня водещата.

„Звъняха в телевизията много хора, 95% изказаха огромна благодарност, че сме го довели в България. Разбира се, имаше 5% от вечно недоволните мрънкачи, на които целия свят им пречи – не разбрали какво казва, ама говорел с метафори, не било изчерпателно, не бил казал особено много, неговият преводач  не превеждал всичко,  ама драги ми, Смехурко, извади едни 10 000 евро от джоба си, покани г-н Сидик Афган на собствени разноски, пък си говори с него каквото пожелаеш и го питай, каквото те интересува “, допълва д-р Булгакова-Хамилтън и продължава:

„Сидик Афган имаше няколко послания към България и човечеството.

Той каза, че са ситуацията в момента не е много добра. И ми каза: „Никога лекар на болния не казва, че ще умре или ще стане много зле положението„, общо взето сами можем да си направим изводите от това негово изказване.

Той е направил е много  изчисления за България, но предпочита някои от тях, които са свързани със съхранението на държавата, да ги сподели само с Президента ни. Според него Румен Радев е чист човек и милее за държавата. Категорично заяви, че западът  иска да унищожи страната ни„.

Точните думи на Сидик Афган са: „Това, което направиха с Украйна, същото ще направят и с Източна Европа. Вие сте страна на културата, традициите и знанието, вие вярвате в семейните ценности и уважавате семейството, а тези страни, където мъже се женят за мъже и жени за жени, искат да унищожат наследството на хората. Аз се боря срещу тях с химикалката си.“

Според него, въпреки  че има опити за унищожението на България  като култура и нация и включването й в изкуствени за нея противостояния и чужди геополитически конфликти, българският народ трябва да отстоява своите собствени интереси  и да не разрешава на политическата класа да го унищожи.

Той казва още, че  българската култура и цивилизация са едни от най-старите в света и българският народ е един от най-силните по дух и идентичност в света – като тези думи прозвучаха като светъл лъч в този  критичен за нашият народ исторически момент.

„Изчислил съм, че България е имала княз 165 години преди датата, която е обявена за създаване на Българската държава, а именно – 681-ва година. Много хора ме крититуваха, защо се занимавам и интересувам от историята на България, но никой всъщност не разбира колко афганския и българския народ са близки. Народът на България отива към по-добро бъдеще„.

Той обасни, че 2024-та година към края ще е по-добра година, а 2025-та ще е преломна за целия свят и ще има много катаклизми.

„Като математик, моето задължение е да показвам правилния път, по който да вървят хората, защото аз чрез математиката го показвам. Има хора, които искат да унищожат близо 70% от човечеството. Аз предвидих корона вирус, който бе създаден изкуствено, за да се унищожи част от човечествто и да останат около 200 милиона„.

Интересното е, че подобна прогноза преди много години прави и лечителят Петър Дънов, който казва, че до 2080-та година само 180 милиона души от човечеството ще останат на Земята, като също много голям брой хора в следствие на катаклизми ще изчезнат през 2029-та година. Подобни предсказния правят и Ванга, и Слава Севрюкова, като последната дори заявява всички българи до 2025-та година да се прибират в България и ще оцелеят само тези, които се намират нависоко.

„До 2055-та година няма да има Световна война“ – казва Сидик Афган, „Тогава ще има Световна технологична война, на много високо технологично ниво“. Той е категоричен, че духовността е непреходна и че материалният свят е само една форма на съществуването и са излючително важни за нас в тези решителни времена на борбата на Доброто и Злото.

„Знаете ли, много е интересно, че, когато разбраха, че Сидик ще ми гостува в България, руски тв екип и украински журналисти помолиха и те да дойдат да го снимат, сами разбирате колко е пълна неговата програма и че няма време да обикаля навсякъде.

Каза ми, че е отказал на английски министър посещение, за да дойде в България. Но не това е важното, когато украинската журналистка го попита за войната в Украйна и кога ще свърши, той й отговори: «Ама вие си мислите, че в Украйна се води война ли, та тя още не е започнала». И само да допълня, че двата екипа от тези две воюващи в момента държави, се разбираха прекрасно, България сплотява хората„ – казва с намигване Нина Хамилтън.

Сидик Афган изчислява също така, че 2024-та година в САЩ на президентските избори ще победят републиканците, това ще доведе до размирици от страна на демократите, ще се стигне дори до наченки на гражданска война и до разпадането на щати от Америка, след което САЩ и Русия ще си подобрят отношенията и че светът ще си отдъхне и 30 години ще има спокойствие и небивал разцвет. Също така изчислява, че бившите съветски републики ще се обединят, като към тази обща федерация ще се присъединят и други държави.

„Г-н Афган беше много впечатлен от гостуването си в България и ни каза, че сме изкючително гостоприемен народ, никога не е идвал у нас и беше много приятно изненадан. Но пък и ние не спестихме средства да го впечатлим. Настанихме го в Хотел „Маринела“, който той определи като архитектурно бижу, а пауните в градината ходеха след него като кученца.

Показахме му колко е вкусна храната в София, като лично главният готвач на ресторант „Котилото“ Далибор Маринкович – Даци, остави у него незабравим спомен от домашната кухня.

Сидик Афган каза, че никъде по света не е ял толкова вкусни домати. От сръбския ресторант ни направиха и страхотна изненада, посрещнаха го с вкусна погача с шарена сол и мед, както е традицията у нас.

Посетихме старият град в Пловдив, разказахме му историята. Заведохме го и на гроба на баба Ванга, а в Сандански отседнахме в изключително красив хотел парк-хотел „Пирин“, като на целия екип от руската телевизия и на украинските журналисти не им се тръгваше от там. Екипът на руската телевизия дори там си остана и следващата една седмица пътуваше от там до София и обратно, като казаха, че тези 2 часа път са все едно да отидеш от един квартал на Москва в друг.

Репортерката дори ми разкри, че в Русия Сидик Афган има най-висок рейтинг от абсолютно всички гости, които канят, но за да направят един час филм за излъчване в ефир с него, трябва да го следват и да го снимат между 80 и 100 часа. Което в България от чисто финансова гледна точка невъзможно да се случи“, каза в заключение д-р Хамилтън.

---

България

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, взриви с неприятна новина

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, където достигна до финала. Олимпийската шампионка от Токио 2020 също така разкри за конфликт с федерацията по карате. 24-годишната звезда призна, че не е сигурна дали ще се върне към спорта след участието си в танцувалното шоу.

„Надявам се това да се случи, защото имам цел, която още не съм постигнала – да стана световна шампионка. На този етап обаче ми липсват подкрепа и финансиране от страна на федерацията. Става сложно да постигна целта си. Надявам се да се изясни тази ситуация“, обясни Ивет Горанова при гостуването в „Преди обед“.

Тя призна, че е почувствала привличане към участник в „Денсинг старс“. Ивет не пожела да разкрие името му, но обясни, че на този етап той не е отговорил на чувствата й.

„Нормално е като влезеш в нова среда, много нови хора, а имаме една цел – шоуто, да усетиш симпатии към някого. Влюбване е силно казано. Имам симпатии, да кажем. Той знае, но не са взаимни симпатиите“, обясни с усмивка Горанова.

Партньорът й в „Денсинг старс“ Тодор Атанасов добави, че става въпрос за негов колега – някой от партньорите на другите участнички.

„Ще видим, времето ще покаже. Това е двустранен процес, всички имаме различни вкусове. Шоуто свърши, има време“, каза още Горанова и добави, че не е танцувала с човека, към когото има симпатии.

Припомняме, че още в края на януари шампионката разкри при гостуването в подкаста на БЛИЦ Live, че смята да смени отпадналото от олимпийските игри карате с бокса. Именно заради липсата на финанси от федерацията по карате тя се принуди да преустанови работа с треньорката си Йована Прекович. Сръбкинята дори живееше заедно с Ивет в дома й в София поради невъзможността да се плаща квартира.

---

България

Бившият на Глория даде “Не сме безгрешни” на сръбкиня

Бившата половинка на фолкпевицата Глория – композиторът Илия Загоров, предостави един от най-големите хитове на изпълнителката в дует с Азис – „Не сме безгрешни“, на сръбкинята Сандра Африка. Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а само за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета.

За кавър версията на „Не сме безгрешни“ разкри самият Загоров с пост в социалните мрежи. „Една моя песен – „Не сме безгрешни“, коя то официално предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за добрия сръбски вариант!!!… Само да уточня, тази песен не съм я качил с цел база за сравнение. Мисля, че няма нищо лошо, че музиканти от друга държава са пожелали моята музика“, пише Илия в свой пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj.

Припомняме ви, че преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите хитове на Глория, но след раздялата им замина да живее в чужбина.

В сръбската версия на „Не сме безгрешни“ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана популярен у нас с дуета си с Деси Слава „Колко те обичах“. Текстът е написан от Sasa Lazic, Ljilja Jorgovanovic, a аранжиментът е поверен на Аса Krsmanovic. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен  Zaboravljena Lutka. В него намират място 9 чисто нови парчета, представени с атрактивни видеоклипове.

---

България

Ново жестоко убийство смрази България

В Силистра е извършено убийство. За тежкото криминално престъпление потвърдиха от ОДМВР-Силистра, съобщава „Фокус“. В момента се чакат подробности от прокуратурата и информацията е оскъдна. 

По непотвърдена информация двама мъже са убили мъж с кол в село Зафирово. Престъплението е станало в нощта срещу 19 май.

На 19 май е получен сигнал за намерен на улицата в близост до дома му в село Зафирово 52-годишен мъж в безпомощно състояние. Установено е, че мъжът е мъртъв, а по тялото му има множество следи от насилие.

В хода на разследването криминалистите се насочили към евентуалния извършител на тежкото престъпление – 37-годишен мъж. По-рано през нощта жертвата и извършителят са били в обща компания заедно с други мъже от селото.

След възникнало между тях спречкване по-младият мъж е нанесъл удари с твърд предмет по главата на опонента си, причинявайки смъртта му, като преди това е откраднал от него мобилен телефон и 20 лв.

Те са били намерени в дома на извършителя, въпреки че той предприел действия да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Мъжът е с криминални регистрации. За съпричастност по случая се проверява и 20-годишен мъж, който също е задържан. Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com