Свържете се с нас

България

Седмичен хороскоп за периода от 26 ноември до 2 декември-РИБИ Благодатен етап, ВОДОЛЕЙ Личен и финансов успех

Овните успяват в начинанията си, а Телците навлизат в етап на реализация. Близнаците да работят по делата си, а Раците се сблъскват с трудности. Лъвовете укрепват себе си, а за Девите етапът е активен. Везните ще действат успешно, какъвто се очертава и за Скорпионите, но с много напрежение.

Стрелците ще се радват на отличен етап, а за Козирозите се очертава повече напрежение, но и успех. Водолеите ще се радват на финансова сполука, а за Рибите етапът е отличен.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Социален успех и здравословна недостатъчност

Изпълнени сте с желания, средства и време за които все не достигат. Седмичният период е с положителни характеристики за осъществяването на лични цели, за реализация на важни контакти и за финансова сполука, но създава неудобства в здравословен план. Предстоящите дни отбелязват началото на нов етап, който носи промени. В петък лъжи и напрежение, а събота ще е трудна. В неделя ще осъществите намеренията си. Понеделник е напрегнат, а четвъртък ще е силно нервен. Вторник и сряда са благоприятни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

В етап на стабилизация

Предстоящите събития ще засилят вярата ви в собствените ви сили и ще ви дадат една нова увереност в бъдещето. За Телците започва етап на стабилизация, през който ще действат съвършено по целите си и ще реализират силно желана лична цел. Проблемите през седмичния период засягат комуникациите и пътуванията. В делови план ситуацията ще е силно благоприятна и ще позволи на мнозина да разгърнат уменията си. Успеше петък, неприятна събота и ползотворна неделя. Понеделник носи силно напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ви радват с успехи.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Работете по проектите си

Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Седмичният етап е особено благоприятен за начало на материалното осъществяване на проекти – делови и лични. През периода следва да сте много внимателни по отношение на финансите. В тази сфера се очертават загуби. Новите ви идеи ще намерят добра почва за развитие, а и помощта от онези, с които работите ще е налице.  Петък е слаб, а уикендът ще е много напрегнат. Понеделник и вторник също са лоши, но сряда и четвъртък ще са добри.

 

Седмичен хороскоп РАК

Неприятности

Поздравления за търпението и смиреността ви, предстои да черпите от даровете, които съдбата ви е подготвила. Този седмичен етап е лош за представителите на Рак. Най-често става въпрос за здравословни неприятности, но и в други направления може да възникнат проблеми. Действайте внимателно и не се конфронтирайте най-вече с хора от професионалното ви обкръжение. Петък преминава добре.Уикендът ви носи кавги, а понеделник ще бъде много напрегнат. Неприятностите ще ви преследват и във вторник, а сряда и четвъртък ви носят сполука.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Укрепване на позициите

За да продължи по възходяща права кариерата ви е нужно да станете по-старателни и да не се отпускате. Представителите на Лъв са се устремили към контакти с високостоящи личности от обществените среди, чрез чиято подкрепа възнамеряват да се стабилизират на работното си място. Далеч по-добре ще е ако наистина сте готови да демонстрирате решителност за нов начин на действия. Петък е добър за укрепване на позициите. Уикендът е нервен и напрегнат. Понеделник е много неприятен. Следващите три дни ще ви радват с благодатни условия.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Плодотворен етап

Дните ви ще са напрегнати и изискванията към вас ще растат, но е сигурно, че усилията ви няма да са напразни. Седмичният етап е изключително плодотворен за реализация на целите ви! Всички представители на Дева следва да са убедени, че ще реализират целите си в пълнота през периода. Към тези надеждни и обещаващи слова следва да се прибави и успешната реализация на професионалните задачи. Петък и събота са слаби, а неделя ви носи сполука. Неуспешен се оказва и доста напрегнатия понеделник. Следващите три дни са благоприятни и успешни.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешни действия

Поставяте си амбициозни цели, които освен, че ще погълнат времето ви и ще ви изчерпят емоционално. Предстоящото седемдневие разкрива много добри възможности за реализация на материални цели и парични печалби, но някои от родените в зодията ще се сблъскат с големи проблеми, които са предизвикани от други хора и едва ли ще успеят да се възползват от възникналите благоприятни обстоятелства. Петък е силно благоприятен за целите ви, което е валидно и са уикенда. Делниците ще са напрегнати и нервни, но успехът ще е постоянен.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успехи и много напрежение

За да получите ясна перспектива за делата си е нужно да направите оценка на досегашната си работа. Новата седмица ще е успешна за Скорпионите, но и напрежението им няма да е малко, защото в деловите среди ще се сблъскат с яростни противници, които по всяка вероятност ще навредят на някои. Неприятности може да очаквате от административни инстанции и от роднини. Петък ще е неудобен и напрегнат, а тази характеристика е валидна и за уикенда. В понеделник и вторник непреодолими пречки, а сряда и четвъртък ще бъдат сполучливи.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Чудесна седмица

Имате голям енергиен запас и е добре да го насочите в правилната посока, за да не рухнете под напора на силата му. Новият седемдневен цикъл ще бъде благодатен за Стрелците и ще им предостави  чудесни възможности да атакуват нови върхове в кариерата си.През тази седмица ще осъществите много важни и полезни срещи с близките и приятелските среди. Действащите в средите на бизнеса да са много внимателни и да не рискуват. Петък е успеше, а в събота бъдете твърди. В неделя се пазете от измами. В понеделник, сряда е четвъртък – успех. Във вторник сте активни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Повече напрежение, но и успех

Мотивирани сте да работите и да се радвате на плодовете на своя труд. Новият седмичен етап се оказва по-напрегнат за Козирозите. Едва ли ще успеете да прокарате деловите си цели, независимо че мнозина ще си послужат със сурови похвати. Финансовите си цели ще осъществите благополучно. В обществените контакти за повечето от зодията се очертават проблеми и неудобства. Петък и събота са добри, а неделя е изразителна чрез лъжи и измами. През делниците сполуката ви – делова и в близките среди е сигурна и безусловна.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Личен и финансов успех

Ще имате известен застой в делата си, но не бива това да ви обезкуражава. Хубав етап в личен план. Някои Водолеи ще поставят началото на чудесна интимна връзка, докато други ще наблегнат на сполука в материалната сфера. Необходимо е да действате по-сърцато по деловите си задължения. Някои от зодията следва да са по-грижливи за доброто си здравословно си състояние. Петък и събота са чудесни, а неделя се характеризира с много нечестност. Делничните дни ще се твърде сполучливи за делови ангажименти и за парични печалби.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Благодатен етап

Благоприятно развитие на събитията за вас ще ви дава сили и желание за изяви. Като развитие в делови и професионален аспект седемдневието е благополучно, а проблемите с които ще се сблъскат мнозина, говорят за значителна нервност и за здравни неразположения със сезонни характеристики. Разполагате с много силен шанс за реализация на цели в обществените среди.  Петък е силно успешен, а със сполука блести и уикендът.  С изключение на по-напрегнатият вторник, останалите делници ще са достатъчно благоприятни и успешни.

zajenata.bg

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Пламна Беклемето

Нов пожар е възникнал в дере до старопланинския проход Беклемето. Най-вероятно огънят е причинен от мълния. Горят сухи треви и храсти в ниската част от южната страна на прохода, предава Plovdiv24.bg.

Към мястото са изпратени голяма част от пожарникарите, които гасиха огъня в село Отец Паисиево. Там е и директорът на пловдивската пожарна старши комисар Васил Димов. С механизирана техника се правят просеки, за да не се допусне разпространението на огъня към Балкана.

Екипи на пожарната начело с началника на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ Димитър Бришимов остават в село Отец Паисиево. Днес ще се обхожда периметъра и се очаква ситуацията да бъде напълно овладяна, уточниха от РДПБЗН.

---

България

Проф. Попов тревожно: Имате ли тези симптоми, пипнал ви е летният COVID

„Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинацията срещу COVID -19 и след боледуването. Вирусът непрекъснато мутира“.

Така проф. Георги Попов, началник на клиника по Инфекциозни болести обясни появата на COVID -19 през лятото.

„Симптомите на летния COVID -19 са лека температура – 37-38 градуса, болки в гърлото и лека кашлица. Може да има и стомашни проблеми. Все по-рядко се среща и онзи симптом за промяна на обонянието“, обясни инфекционистът.

„Ковид пак се появи, но това не е нещо изненадващо. След онези големи вълни в началото на пандемията този вирус придоби нов маниер на разпространение. Освен през есенно-зимния период, вече има втори пик и през лятото“, поясни проф. Георги Попов.

Експертът допълни, че това се дължи на два основни фактора: изчерпването на имунитета на ваксиниране и преболедуване, и на постоянната му мутация в шипчестия протеин.

За да поддържаме в оптимално ниво имунната ни система, инфекционистът сподели, че за целта трябва да се избягва стресът, повече да си почиваме, да консумираме здравословна храна и да водим здравословен начин на живот.

В заключение проф. Попов предупреди, че рано или късно вариантите на COVID-19 – „Флирт“ и „Флюке“, които в момента върлуват в САЩ и Западна Европа, ще дойдат и у нас.

---

България

ЧЕТИРИ зодии няма да знаят къде да си дянат парите! Голямата печалба е само въпрос на време:

Телец

За Телците цялата тази година ще бъде в знак на просперитет и изобилие.

Това се отнася особено за онези представители на знака, които се занимават с ИТ и социални мрежи. Портфейлите им ще са най-дебели през юни, а периодът на изобилие ще започне малко по-рано, около 25 май.

Скорпион

Скорпионите вече са владетели на финансовия сектор. През юни те могат да получат по-голяма сума пари, а през декември ви очаква наистина голяма сума. Тогава ви очакват нови бизнес възможности, които ще знаете как да инвестирате много добре

Овен

Най-богатият период за Овните ще започне в края на май. Но вие ще почувствате това влияние още през април, когато вашите планети и други влияния просто ще се изравнят. През летните месеци ще ви уважават още повече, което ще се отрази и на джоба ви.

Водолей

Водолеите са късметлиите тази година, защото това наистина е тяхната година. Справяте се добре от януари и ще продължите да го правите през цялата година. Пътят е широко отворен за всички ваши проекти, така че не се страхувайте.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com