Свържете се с нас

Любопитно

Седмичен хороскоп: Една зодия ще бъде раздирана от изкушения, друга да не взима прибързани решения

Овен 21 март – 20 април

За днес не се препоръчва работа в екип и участие в колективни мероприятия. Стойте далече от груповите срещи, където конфликтите може да ескалират. По някакъв начин настройвате група хора срещу себе си и може да бъдете изключени от играта. Ден и на фатално привличане, което ще се отрази негативно на старите ви партньорски връзки. Ще ви употребят и ще ви спретнат компромат. На 19-и проблемите са там, където се събира тълпа. На 20-и конкуренцията ви се обединява, а и близките се опитват да ви налагат мнението си. Родените в третата декада са в услуга на трети лица на 21-и до обед. Пазете свои и чужди тайни. До 22-и на обед сте включени в компроматна игра. На 23-и ситуацията се променя и на 24-25-и се връщате към старото и традиционното.

Телец 21 април – 20 май

Станете рано, свършете важното до обед. За следобед не планирайте участие в групови сбирки, но може би ще се наложи да участвате поради избора на партньора. Ще бъдете изкушени, а тези, които познават слабото ви място, ще ви вкарат в неприятни схеми и комбинации. Съветът е да ограничите контактите и да не позволявате намеси в личния и семеен избор. Контролирайте децата. На 19-и късметът ви е до обед, след това влизате в неблагоприятни връзки и до 20-и на обед сте на прага на изневери. Изневерявате и на собствения си стил на живот. На 21-и правите успешни контакти и подписвате изгоден договор. Активизирайте се. На 22-и клюката върши мръсната си работа, пазете си тайните. От 23-и вече сте на по-добра позиция. 24-25-и стопяват дистанции и помиряват сърца.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на фатално привличане, което може да ви скара и раздели с партньори и близки. Не се отклонявайте от пътя, следвайте съгласувания семейно план и не позволявайте на нищо странично да ви подведе. Увеличете самоконтрола и не се оправдавайте с грешките на другите. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво, изкушенията са навсякъде, трудно е да устоиш. 19-и е зареден с конфликти, особено за родените в третата декада. На 20-21-и пътувайте, уредете лични и делови срещи, преговаряйте, подпишете нови договори. Идват печалби и постъпления в бюджета и на 22-и, но от обед клюката се активизира. От 23-и Слънцето навлиза в Дева, а Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се подредят стари връзки и да се върнат дългове.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес миналите ви грехове и грешни избори се връщат като бумеранг и се опитват да провалят настоящи връзки и бъдещи планове. Стара любов изплува от забвението и отново ви изкушава. Не се обръщайте назад, ограничете контактите, не си позволявайте изневери. Конкуренцията ще ви спретне компромат и ще провали нещо важно за бъдещето ви. Не се препоръчва работа в екип. От 19-и Луната навлиза в знака на конфликтните ви Везни и в следващите два дни може да си имате проблеми с Темида. Постарайте се да излезете от игри, които не са ваши и не се играят по правилата. На 22-23-и печелите предимства и водите в класацията на успеха. Не споделяйте планове и намерения преди да станат факт. На 24-и контролирайте емоциите. На 25-и успехът е с вас.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на третия в играта, който с действията си може да провали бъдещето на други двама. Не участвайте в подобни схеми. Ще ви провокират ревност и тормозещи чувства, а и партньорът ви може да бъде осведомен от „доброжелатели”. Не взимайте прибързани решения, независимо кой и защо ви пришпорва да го направите. Едно пътуване ви отдалечава от един проблем, но създава друг. За 19-и не си определяйте срещи с тези, на които нещо дължите. Попадате под неприятно влияние. На 20-21-и пътувайте, участвайте в голямата игра. Ще блеснете на сцената на живота и ще получите изгодни предложения. На 22-23-и попадате в изкусителни положения, които ще носят мимолетна радост за сетивата, а после дълго ще се плаща. Офертата от 24-25-и ще е добре излъсканото старо.

Дева 23 август – 22 септември

Днес съвместните инициативи ще ви отворят много работа и грижи, в същото време разбирате, че другите не се стараят толкова, а получават повече от вас. На прага сте на експанзивна реакция, която може да доведе до прекратяване на делови и лични отношения. За да избегнете всичко това, работете самостоятелно, не се включвайте в колективни дейности и си гонете личния интерес. Родените в третата декада са пред емоционална експлозия на 19-и. 20-и ви води към нови връзки и отваря нови възможности. Не се ограничавайте в нищо, избирайте и храната си по каприз до 21-и на обед. След това до 22-и се оглеждайте за нови варианти. На 23-и в 09 ч. 13 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Дева. До вечерта и Меркурий тръгва ретроградно. 24-25-и са дни на промени.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес третият е излишен и не бива да се допуска в отношенията на други двама. Точно днес не отсъствайте от дома, от семейните сбирки и вечери. Ще се появяват странични хора и влияния, които може да настроят близки и партньори срещу вас. Не е ден за изневери, но някой ще опита от забранения плод. Нищо няма да остане скрито, за всяко удоволствие утре ще се плаща с лихвите. Луната навлиза във Везни, гответе се за пътувания и промени, уредете имотна сделка. За 19-и се препоръчват двустранни срещи, за 20-21-и планирайте съвместни инициативи, рекламирайте се, сключете договори внедрете се в нова среда. На 22-и до обед преговаряйте с фирми и лица от чужбина. От 23-и ограничете новите инициативи. На 24-и шансът ви е до обед. 25-и идва с конфликт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес не правете никакъв избор, особено между доброто и злото. Ролите ще се сменят и в желанието да направите нещо положително ще излезете виновни и ще ви обвинят в намеса. Не влизайте в ролята на третия в отношенията на други двама. Изневерите ще провалят не един живот и връзка. Не ви трябват и съветници, много добре знаете как е най-добре да се постъпи. За 19-и се препоръчват самостоятелни действия, съвместната инициатива зацикля. 20-21-и носят късмет и успешни изяви, подпишете нов договор. На 22-23-и Луната от Скорпион е в конфликт с Венера от Лъв. С действията си засягате чувства и интереси на хора с власт и положение. Очертават се и изневери. На 24-и уточнете спорните въпроси. 25-и е ден на провокации, контролирайте емоцията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада изкушенията са на всяка крачка. До обед трудно ще овладеете емоцията и може да се скарате с близки и приятели. Спрете се навреме, за да не развалите ценни връзки и да си провалите уикенда. Следобед обстановката се разведрява, но една непредвидена среща и разговор може отново да обтегнат отношенията. Подгответе си резервен вариант. На 19-и стъпвате накриво в отношенията и допускате странични намеси. На 20-и правите силен и обезпечаващ ход, влизате в нов дом и в нова среда. 21-и е благоприятен за контакти с чужбина, може да намерите нова или допълнителна работа. На 22-и важното уредете до обед. От 23-и в живота ви се появява неприятен дразнител. На 24-и подновете връзка. На 25-и стъпвате на нова база.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в първата декада попадат в стресови ситуации към обед и в следващите два дни трудно ще се измъкнат от капаните, които сами са създали с обещанията си за съвместни инициативи, почивки или други дейности. Ще се наложи да се откажете от нещо приятно и свое, за да удовлетворите чужд каприз или желание. Бъдете внимателни, наоколо дебнат опасни изкусители. На 19-и имате избор сутринта, след това странични хора и фактори ще се намесват и ще променят плановете ви. Луната навлиза в нехармоничните ви Везни и до 21-и ще поставя на изпитание връзките и публичните ви изяви. На 22-и чакайте покана от чужбина, не се отказвайте. От 23-и с навлизането на Слънцето в Дева и работата, и печалбите ви ще нараснат. 24-и носи помирение, а 25 ограничение.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Денят помага на родените в първата декада да направят пробив в нова среда и да станат важен и неотменим фактор в живота на другите. В този ден се изпада лесно под влиянието на тези, на които искаме да повлияем, затова внимавайте и гледайте да не давате много пълномощия на хората, с които влизате в контакт. В живота ви може да се появи нова любов или фатална връзка. На 19-и успявате да направите желани и удобни за другите собствените си амбиции и мечти. На 20-21-и всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще повишава доходите без да променя съществено натоварването ви. Приемайте и предложения от чужбина. На 22-23-и Луна от Скорпион и планетите в Телец са в конфликт с Лъв и Водолей, но на 24-25-и нещата се успокояват, Слънцето вече е в Дева.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на омайниците, на хората, които успяват по един или друг начин да ни влязат под кожата, да ни вкарат в собствения си коловоз на амбиции и желания. Ще ви предложат болезнен избор, в който доброто и злото разменят позициите си и границите в отношенията се размиват. Не мислете, че може да излъжете съдбата и да се скриете от отговорност. Дълго ще се плащат изневерите от този ден. 19-и носи рискове и конфликти за родените в третата декада. На 20-и пътувайте, гостувайте и канете гости, оженете се. Всичко предприето ще носи радост и в бъдеще ще ви обезпечава. На 21-и се обаждат тези, за които мислите. На 22-23-и Луната от Скорпион възражда стари връзки, но и стари отговорности. Някой разбира, че е направил бебето. 24-25-и завъртат колелото на съдбата.

ЧРД

В лична година 7-ца сте в отлив, налага се да се занимавате с несвойствени дейности и задачи. Планираното зацикля поради появата на нови възможности и варианти. Не се отказвайте от шансовете, които ви дава съдбата. И в любовта сте на финала на важна връзка, която ще завърши с раздяла или с брак. Не може да се продължава постарому. На 8-9 октомври Луна и Венера ще са в съвпад със Слънцето ви, ето и момента за любовно обвързване.

Родените днес особено малко след изгрева притежават творчески дарби и таланти. Може да станат много добри журналисти и писатели. Съвпадът на Марс и Меркурий ще им даде злободневно перо, остър и агресивен ум. Ще бъдат щастливи с партньор роден около есенното равноденствие. Родените на обед ще покоряват сцени и сърца, лесно ще намират спонсори, но кариерата ще пречи на желанието да имат деца.

---

България

Красавица От Молдова Захвърли Полицейската Униформа, За Да Пасе Овце В Българско Село

Чаровна блондинка, родом от Молдова, пасе овцете в село Скутаре. 31-годишната Наталия пристигнала у нас преди четири години заради съпруга си, разбра 365 Новини.

Любовта между двамата пламнала на киноложка изложба в родината на Наталия. Не след дълго красавицата, която е завършила право и работила като следовател в Кишинев, зарязва професията си и пристига в Скутаре.
При нас всичко започва и свършва с кучетата, разказва съпругът на Наталия Витко Христев. Той и жена му се грижат за близо 20 четириноги от изчезващата порода българско овчарско куче. Идеята за отглеждането на овцете също дошла покрай кучетата.

Мъжът ми каза, че започваме да отглеждаме овце, защото имаме българско овчарско куче, а неговата естествена среда е стадото, спомня си Наталия. Съобщил го по телефона, докато тя била на гости при родителите си в Кишинев. Когато разбрал за намерението на младите, бащата на Наталия се хванал за главата. Новината обаче не притеснила красивата дама. Казах си какво пък толкова. Гледаме 20 кучета, още толкова животинки няма да ни дойдат в повече, разказва тя.

Не крие, че преди да дойде в България, не е виждала овца на живо.

Нямам баба и дядо на село, бях чувала само как овчарите са възрастни хора, които водят огромни стада с животни и цял ден ходят из планините, разказва русата бивша полицайка. У нас тя няма право да работи по професията си и решава да хване гегата. Подари ми я свекъра с думите: „Ти сигурно си най-хубавата овчарка в България”, смее се Наталия. Обяснява, че овцете са като хората, всички имат свой характер. Има и по-буйни, и по-кротки, но ги обича всички.

В началото на стажа като чобанка не липсвали и смешни случки. Докато овладее „езика” на стадото, овцете се пръскали на различни посоки и тя се виждала в чудо как да ги събере.

Не съм губила овца, но най-тежкото е, когато някоя тръгне да се агни на полето. Стадото не чака, а не можеш да оставиш овцата с малкото, защото ще ги изгубиш, разказва Наталия. Обяснява, че харесва това, което прави. Сама го поисках и ми действа зареждащо. Смятам, че животните са по-добри от хората, а овчарските кучета разбират човешката душа, на тях можеш да се довериш и да бъдеш сигурен, че няма да те предадат, споделя Наталия. Така 4 години вече тя броди всеки ден из полетата около Скутаре.

На много хора им се струва странно, като ме видят – млада руса жена пасе стадо овце, а с нея няколко огромни кучета, размишлява Наталия. И допълва, че не съжалява за нищо. Хлопките на овцете, кучетата, всичко това ме кара да се чувствам, че живея, признава тя.

Смята, че на някои им се вижда странно, защото повечето млади момичета не могат да решат какво искат в този живот. Те не могат да се определят.

Аз реших, че искам животни и си ги гледам. Кучета, овце – това е моят избор. Предпочитам да общувам с животни. Цял живот съм с тях. Бях на 4-5 години и постоянно носех вкъщи котенца, кучета, лястовички, паднали от гнездата, врабчета, гълъбчета. Хората тук ни се смеят и ни обясняват, че трябва да отворим зоологическа градина, защото се грижим за 70 овце, 15-20 овчарски кучета, кон, магаре, кокошки, пилета, гълъби.

Когато ходя на гости при родителите ми в Молдова, полудявам от колите, от забързаните хора… А на село усещаш, че има един-естествен и спокоен живот. Цял живот моята мечта бе да имам много кучета, да ги развъждаме и гледаме и тя се сбъдна, казва Наталия. Мъжът от много години се занимава със съхраняването на породата кучета българска овчарка. Той е шефът, а тя отговорник по селекцията. Дори на сватбата им подкумовете били овчарски кучета.

Скоро русата овчарка ще яхне и кон. Наталия вече си го е избрала. Предстои да го обучи и смята да излиза с него, когато повежда стадото на паша.

Не съм яздила никога, ала не ме е страх. Както казваше баща ми, ти си мъжко момиче, и може би затова си избрах и мъжка професия – следовател. Работила съм само с мъже и знам, че винаги трябва да разчиташ само на себе си.

Разбира се, и нищо женско не е чуждо. Успява да намери време и за прическа, маникюр и педикюр, ала си ги прави сама вкъщи и през нощта, когато детето спи. Смята, че всяка истинска жена трябва да се грижи за външния си вид.

---

България

Момчил е победителят на зрителите! Вижте приятелката му – истинска красавица! (СНИМКИ)

Софтуерният инженер Момчил, който е един от най-обещаващите играчи в „Игри на волята“ тази година, се радва на голям интерес от зрителките. Той е силен, издръжлив, а от визитката му разбираме и че е много интелигентен – завършил е бакалавърска степен в Китай, при това трети по успех. А фактът, че редовно спортува и се занимава с жиу-жицу личи във всяка от битките, в които се включва със сърце.

Приятелката на Момчил В личния си живот Момчил също е много успешен, защото от дълго време си има сериозна приятелка, която е изумително красива. Тя се казва Боряна и със сигурност се вълнува за представянето в „Игри на волята“ на своя любим. От снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата обичат да пътуват и да посещават нови места, където да си създават спомени за цял живот. Дали обаче имат сериозни планове за общо бъдеще все още не е ясно.

Вижте снимки на Боряна и се убедете сами, че Момчил е истински късметлия с красавица като нея до себе си.

---

България

Скандал със Сузанита на границата, турците я разкостиха

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция. Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита.

Всичко започва още на границата, пише flagman.bg.

„Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си.

„Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта… Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка.

„Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си.

„Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици“.

По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки.

Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно.

После докато похапвали се появило куче, след него две кози. Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно.

„Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com