Свържете се с нас

България

Северин Красимиров, който уби Виктория в Русе: Какво брутално съм направил, има и по-тежки престъпления

Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално насилие, което води до смърт?

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност. Този път ще ви покажем как мисли той – този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и… разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители… Тъгата парализира близките ѝ, страхът – нейните колеги. Убийството имаше световен отзвук. Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място – дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си. За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното насилване, блудство и убийство говори сега. Търсим отговори на най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния – само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие. Всъщност и на още един – къде са корените на това насилие и смазващо от бой до смърт насилие.

 

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com