Свържете се с нас

България

„Самотни вълци“ са разстреляли Петров, а скоро цялата истина излиза наяве

Политически мотиви и възможност за пряко влияние във властта, са в основата на първата версия, по която работи следствието. Отмъщение и преплитане на роли, стои в основата на втората версия, свързана с политика. Уреждане на бизнес сметки и пренареждане на капитали, е третата работна версия.

До вчера на обяд екипите на полицията извършваха последните си огледи, стъпка по стъпка от стария лифт на Драгалевци до мястото на убийството.

В сряда спътницата на Алексей Петров оставя своя автомобил на автобусната спирка. И двамата тръгват по обичайния си маршрут.

Според събраната информация, те са правели преходи всяка сряда и това не е било тайна. По същата пътека, но малко преди Алексей Петров и жената, от тук са минали и двама украинци – мъж и жена. Според тях, в гората се е чувал подозрителен шум.

Малко след това те са чули и серия от изстрели, което навежда на мисълта, че за убийството е използвано автоматично оръжие.

Жената успява да изпълзи поне около 20-30 метра до асфалтовия път, където е бил паркиран автомобилът на Алексей Петров и ги е чакала неговата охрана. На пътя, близо до колата тя среща двамата украинци, търси помощ и е получава от тях телефон, с който е съобщила за убийството на бившата барета.

„Издирваният убиец по всяка вероятност се е движел по съседната пътека, откъдето е имал добра видимост. И е бил сам, казва доцент Милен Иванов“, бивш зам.-ректор на Академията на МВР.

„Такива атентати се извършват винаги от т.н. „самотни вълци“ по простата причина, че всеки един излишен човек в организацията на такъв атентат е излишен свидетел. Най-вероятно е бивш военен, но не изключвам варианта и да е бивш ловец“, коментира той.

Липса на мобилна връзка и добра видимост към жертвата – поляната под Бай Кръстьо също е избирана дълго време. „Никой не ходи да прави атентат с телефон в джоба. Много отдавна вече е така.

Проблемът е, че нямат обхват и жертвите. Евентуално и да не е сигурен изстрелът – да няма как да им се окаже бърза помощ. Като гледам терена, на който е извършен атентатът, той позволява сигурен изстрел от близко разстояние от скрита позиция, което е абсолютно безопасно за стрелеца.

Най-вероятно оръжието е обикновена ловна карабина с открити мерни прибори“, коментира доц. Иванов.

След около месец се очакват и първите резултати от експертизите според разследването.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com