Свържете се с нас

България

Русофили и кебапчета на язовир Копринка! Румен Радев и генерал Деси греят от порцеланови чаши – скъп спомен от празника (СНИМКА)

Какво му трябва на човек? Една „сакрална“ дата – 9 септември, една непрежалима носталгия по соца и отминалата младост, русофилство в кръвта и убеден плам в погледа, че „нашето ще се върне“.

Петнадесетият събор на приятелите на Русия, който се проведе под мотото „Европа е по-силна с Русия“, се състоя край язовир „Копринка“. Датата на празненството не е случайно съвпадение с годишнината от соцреволюцията. Русофилският събор бе уважен от зам.-председателя на парламента Емил Христов, председателя на парламентарната група за приятелство с Русия Красимир Велчев, кмета на Казанлък Галина Стоянова, депутати от ГЕРБ, БСП и Атака, както гости от Руската дума и Франция.

Народните празненства започнаха още от вчера, деня на Рождението на Богородица. Довчерашните комунисти, които не даваха и пиле да прехвръкне до църковен храм, ознаменуваха събора с благодарствен молебен, отслужен от свещеници от казанлъшката енория. На поляните край езерото звучаха български и руски песни, а кебапчетата, водката и бирата срещаха приятели. Находчиви продавачи опънаха сергии с тематична стока. Най-харчени бяха чашите с ликовете на президента Румен Радев и благоверната му половинка Деси, както и с омбудсмана Мая Манолова. За най-големите носталгици по соца бяха предвидени чаши с лика на Тодор Живков. А застарелият електорат на партията-столетница бързаше да си купи от кичозния порцелан „за спомен“.

/ПИК

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com