Свържете се с нас

България

Розата, която изберете ще предскаже близкото ви бъдеще! –

Преди да разгледате тези пет рози си намислете желание и изберете един от тях. Нека това да е случайно решение или просто роза, която ви харесва.

Всяка роза ви характеризира и ви казва кога вашето желание ще се сбъдне.Не се колебайте да се доверите на вашата интуиция, преди да изберете една.

Ако сте избрали роза № 1

Вие сте емоционален човек. Розата номер едно символизира нежност, защото изглежда така. Имате душа на чисто дете и вие сте емоционално уязвими. Вие лесно се разстройвате и лесно се ядосвате, не обичате наистина да разказвате тайните си. Важно е да имате доверие на човек. Във всяка връзка е важно да знаете дали можете да се доверите на някой. Вашето желание ще се сбъдне много по-рано, отколкото очаквате, ако положите малко усилия.

Ако сте избрали Роза № 2

Розата номер две, подобно на нейния цвят, символизира любовта по всяко време и навсякъде. Хората, които избират тази роза, са готови за всичко, заради щастието си. Не правите нищо случайно или наполовина, не подирате средствата си. В този случай целта е реализацията на желанието. Естествено, желанието ще се сбъдне, но всичко ще бъде малко по-различно, отколкото си представите.

Ако сте избрали Роза № 3

Вие сте весели и имате лек нрав. Поведението ви е подобно на поведението на пеперудите през пролетта, за всеки проблем има решение. Не ви харесва сложността и за вас няма неразрешимо положение. Мислите ви са много ярки и оптимистични, виждате положителната страна във всичко. Вие сте обичани в семейството и сте съпричастни към другите. И, разбира се, вашето желание ще се сбъдне, но ще трябва да чакате малко.

Ако сте избрали роза № 4

Никога не можете да сте сигурни дали сте избрали роза, или розата ви избра. Не сте обикновен човек. Вие виждате света по различен начин. Имате определени способности, които трябва да развиете. Виждате това, което другите просто не забелязват и често изненадвате хората. Вие сте мъдър и сериозен човек. В този живот много неща са във вашите ръце, вашето желание зависи от вашите действия и вашето емоционално настроение. Вие решавате дали това желание ще се сбъдне или не.

Ако сте избрали роза № 5

Роза на промяна и напредък във всички аспекти на живота ви. Всичко, което все още е без прогрес, сега започва да се променя. Има много възможности за избор. Много различни пътища. Имате най-интересния стадий на живот. Вие сте получили много от живота, но имате нужда още от това. Вие сте главен изпълнителен директор в живота си. Променяте се – просто не го разваляйте. Вашето желание няма да бъде от значение в светлината на бъдещите промени. Намислете си още нещо.

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com