Свържете се с нас

Любопитно

Роден уфолог със стряскаща прогноза: Ще има „жътва“, за да се селектират хората, чакат ни катаклизми

Тялото, което падна край река Дунав и предизвика страшен тътен, не е нито метеорит, нито ракета. Това каза известният уфолог Ценко Симеонов, цитиран от „Флагман“. 

Според него най-вероятно става въпрос за падане на малък летателен апарат.

Изследователят, който е снимал неидентифицирани летящи обекти и в Бургас и е контактувал с представители на по-високоразвити цивилизации, предупреди, че ако някой реши да използва ракета с ядрена бойна глава, ще започне нашествие от извънземни. 

– Светещо тяло с пурообразна форма се появи над русенското село Ветово в началото на седмицата. Севгин Кюсебов, който го е снимал, разказва, че стояло неподвижно на небето около половин час. Какво е това е това чудо, на което силата на гравитацията не влияе? Природен феномен ли е?

– Не. Някои намериха връзка със сателитите на Илон Мъск, но всеки от тях си има свои летателни уреди и технологии. Наблюдавал съм много пъти скрита в облак летяща чиния. Извънземните си създават каквато искат обвивка.

– Астрономи пък твърдят, че ужасният тътен, който изплаши българите преди около седмица, когато небето бе озарено от ярка светлина, е от разпадането или изгарянето на небесното тяло при навлизането в атмосферата.

Хора обаче коментират, че звукът е доста по-бавен от светлината, а първо се е чул гръм и после – озаряване като през деня. Ако тътенът бе вследствие на експлозията, то би се чул значително след ослепителната светлина. Какво бе това, което падна край Дунав?

– Всички знаят какъв тътен се получава, когато самолетът мине звуковата бариера, но скоростта на звука е много по-ниска от тази на светлината и действително е нормално първи да видим озареното небе, а след това – чуваме шума. Така е и при светкавицата. Не е възможно първо да слушаме тътен и после небето да светне. Разминаването показва, че това не е метеорит.

– А какво е? Ракета ли?

– Не би могло, защото при обикновен взрив пак светлината ще изпревари звука. Когато обаче първо чуваме тътен, а после небето е озарено, това означава, че нещо е гръмнало и след това имаме втори взрив, т.е. може да става въпрос за двигател на някакъв летателен апарат.

Скоростта на звука е 345 метра в секунда или 1238 км/час, а на светлината е близо 300 000 км/час, т.е. много по-рано трябва да видим озаряването на небето. Това означава, че нещо друго се е случило край Дунав. Може да е малък летателен апарат, от който впоследствие да намерят останки.

При падането на Челябинския метеорит първо се видя светлина и после ударната вълна, а при нас е обратното.

-Може би налагането на новия модел и идването на шестата раса няма да стане лесно. Вашият приятел Стамен Стаменов още преди 7-8 години беше предупредил, че разпадът на западната цивилизация е част от войната между тъмните и светлите сили във Вселената и в частност на Земята, на която рептилите започват да губят позиции. Това, което се случва в Украйна, да не би да е част от този сценарий?

-На прага сме на Трета световна война, а най-висшите извънземни разполагат с такова оръжие, което може да унищожи Земята за пет минути. Тяхната цел обаче е да запазят планетата ни и живота на нея.

-Как получавате тази информация?

-Телепатично. Понякога това става дори когато съм буден.

-А кое е най-страшното ви видение?

– То е за много страшен катаклизъм. Нивото на Световния океан ще се повиши и ще настъпят сериозни промени на планетата.

– Скоро ли ще го преживеем? 

– Да, ще се случи в доста близко време и това е цената за човешкото безумие. Ще бъдат засегнати много хора. Ще има селекция на човечеството. Много души ще напуснат телата си, но ще продължат да се прераждат, докато не достигнат необходимото духовно ниво.

– Неотдавна открихте и странно същество в пещера „Човешката дупка“ край смолянското село Орехово, в която по време на турското робство са изгорени много българи?

– Да, това уникално същество е от друга планета. За първи път виждам такова. Светна срещу мен, за да ми се покаже. Каза ми, че е от паралелна галактика, но момента, в който в пещерата влезе момче от групата, изчезна. Успях да го фотографирам и може да видите снимките, които ви предоставям.

Синьото извънземно е с дължина не повече от 30 сантиметра

– В едно от своите пророчества Учителят Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса говори за радост, знание, сили и за това как грозните ще станат красиви, а красивите  – още по-красиви и цялата Земя ще бъде Райска градина. За красиви мъжете и жени, които владеят телепатия, телекинеза и телепортация, разказвате и вие, но кога ще се случи това?

– За съжаление първо ще има „жътва“, защото толкова цивилизации са изчезнали преди нас поради простата причина, че не са избрали пътя на синхрон и на симбиоза между човека, планетата, Вселената и Създателя Бог.

В момента сме на прага на такава „жътва“. Това се случва винаги с катаклизми и всичко. Описано е (б.а. в Библията) какво и как е станало. Когато Содом и Гомора биват поразени, какво казва Господ – „Намери още няколко като теб и аз ще ги пощадя“. Сега е същото. Ще има трудни времена, защото водата ще се вдигне над 150 метра тук. Няма да има ток и храна.

Това са ми го показали като на филм. След това ще останат чистите хора, които са пуснали Бог в душата си, т.е. тези, които оценяват всичко и разбират, че животът сам по себе си не се появява. Той се създава, но Творецът е много по-голям от това, което съзнание в човешко тяло може да възприеме. Иначе ще му изгори бушонът.

В пещерата „Човешката дупка“ има същества от други галактики

– Миналата година разказахте за т.нар.“ангелски коси“, които извънземните кораби изхвърлят над страната ни. Кога за първи път се натъкнахте на тях?

-Беше през 2005 г. в близост до храма „Св. Димитър“ край Асеновград. На едни скали висяха като паяжини и когато ги докоснах, се стопиха, а после ги видях и в Родопите край село Манастир.

– Те какво предизвикват при допир?

– Сънливост. Тези нишки изпадат от двигателите на по-старите летателни кораби при повреда.

– Вие сте споделяли, че сте имали контакти със светлите сили от Космическата конфедерация, които са и създали новата раса като са използвали човешко и извънземно ДНК. Те няма ли да се намесят в този конфликт, за да предотвратят разрастването му и използването на ядрено оръжие?

-Да, но няма да е за първи път. Извънземните вече много пъти са се намесвали. Спирали са и изстрелването на ядрени бойни глави и това е документирано, но темата се неглижира. Ако обаче сега някой се опита да атакува противника си с такова оръжие, веднага ще започне нашествие от извънземни. Тогава ще видим приземяване на космически кораби на цялата планета и ще настъпи блокиране.

---

България

Мартин удари Емануела

Мартин Елвиса проговори за бившата си  – певицата Емануела след „Игри на волята“, видя NEWS2.

Докато зрителите гледаха Мартин на малкия екран, Емануела скандализира публичното пространство с откровения за него.

Тя каза, че е параноиден шизофреник, че не е никакъв милионер, че е локохолик, че едва ли не баща му го издържа и т.н.

Мартин обаче гледа със спокойствие думите на бившата си Емануела. Той отрича всички обивнения срещу него с контра въпроси: 

„Изглеждам ли ви шизофреник? Приличам ли ви на такъв?“, Ако бях алкохолик, щях ли да издържа толкова време в предаването?“ 
„Тя казва, че не съм бил собственик на заведенията, за които парадирам, но пък впоследствие казва, че съм си ипотекирал апартамента, за да мога да стана собственик на заведенията. Нещо почвам да се обърквам…“ – коментира с насдмешка Мартин.

Според него всичко, което Емануела е изписала е било с цел да може да го срине, да го смаже за пред обществото, да излезе най-лошият човек и жените да знаят, че няма никакъв лев.

„Ние сме били шест години заедно. Не е редно да излезеш и да оплюеш другия човек с лъжи.

Личи си, че тя е много наранена и много озлобена и никой до нея не й е казал: не го прави Еми това, защото ще се обърне срещу теб.

Аз лошо за нея не съм казал и няма да кажа. Уважавам семейството й и децата й изключително много.

Бил съм шест години с тази жена и ако плюя по нея, това значи, че плюя по себе си“ , категоричен е Мартин.

Елвиса не съжалява за бурната си връзката с Емануела.

Именно Емануела го е накарала да влезе в игрите, той не е имал смелост, макар и да бил голям фен на предаването.

По това време, когато Мартин подава документи за участие двамата са все още заедно.

„Не ми стискаше да вляза, но тя ми каза: човек, запиши се, много ще паснеш“. 

И така той се решил.

Когато вече бил одобрени малко преди да влезе за игра в продукцията,  двамата са се скарали и разделили.

„Доста се нагрубихме последния път, когато се чухме“ – признава Мартин.

Към момента Елвиса е сам и няма жена до себе си. „На този етап при мен любовта не съществува“ – казва Мартин.

Той разказа за  двете си дъщери, че ги обгиржва в пълна свобода да правят каквото искат, да общуват, с който искат и да се обличат както искат.

Мартин е станал баща на 23 години и е бил самият той още дете и вероятно ако е бил по-голям е щял да ги отгледа по по-различен начин.

Мартин подкрепя децата си, обича ги и смята, че те оценяват това.

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com