Свържете се с нас

България

Роден топ астролог предупреди за две изключителни знамения, вещае невиждани бедствия

Топ астрологът Филип Филипов използва профила си във Фейсбук, за да отправи предупреждение за две изключителни знамения, на които сме свидетели. По думите му ще се активизира значително водната стихия по цялата планета. Ето какво пише той:

ВНИМАНИЕ!!! НЕПТУНОВО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА СТАЦИОНАРНА ВЕНЕРА КАТО ЗОРНИЦА: Небето отново ни дава съчетание на две изключителни знамения, които ни помагат да бъдем по-будни и адекватни в живота си. На 1.09 започва второто от серия почти ежемесечни Нептунови затъмнения, които ще протичат от лятото на 2023 до началото на 2025.

Те показват, че планетата на Психологията, Висшата Любов, Ангелските чувства, милосърдието, емпатията, Социалното мислене, Водната стихия, Океаните и Моретата, Корабния транспорт, Алкохола, Наркотиците, Отровите, Илюзиите, Измамите, Химията и Химичните вещества… ще навлезе в особен екстремум.

Всичките нейния владения и смислови значения ще реализират събития като изпъкват и подчертават Нептуновите качества, или точно обратното – като потискат качествата на Посейдон.

В този смисъл, веднага става ясно, че Владетелят на океаните не е доволен, че неговият свят на Земята ще започне мащабно да се замърсява с радиоактивна вода от Фукушима. Това събитие започна само няколко седмици след първото Нептуново затъмнение през Август.

Хората едва сега започват да разбират, че Водата е Живо същество – физическо присъствие на Космичната жена в нашата Вселена, и когато някой си позволява да излива 1.5 милиона тона радиоактивна вода в Световния океан, това ще въздейства на всички водни ресурси по цялата Земя, които се ползват от човечеството.

С други думи, в Световния океан, който е символ на Колективното подсъзнание на цялата планета и Астралния свят на Земята и човечеството, ще се влее огромна активна енергия. Това неминуемо ще промени не само екологичните дадености на планетата, но и колективните, и индивидуалните психологични и емоционални процеси на хората.

Заедно с това, всеки път когато Луната прави Нептуново затъмнение ще се активизира значително водната стихия по цялата планета, и там където този космически акцент се фокусира, ще има сериозни реализации на събития като наводнения, урагани, торнадо, приливни вълни и цунами.

Възможни са корабни инциденти и проблеми в моретата с мигранти. Масови натравяния с фалшив алкохол или разкриване на далавери с такъв. Проблеми с петролни рафинерии, официално или катастрофично спиране на работата им или нови сериозни избухвания на резервоари на горива, бензиностанции и транспортни системи за газ, петрол и химикали.

На социално ниво, хората ще проявят остра нужда от емпатия, съчувствие и по-висша емоционална интелигентност, защото човечеството все повече осъзнава, че шепа хора си играят със съдбата и ресурсите на цялата планета.

Къде тук е Добрата новина, която се реализира от Астрологичния екстремум на Нептуновото затъмнение?

Учителя ни е дал идеята, че е добре да бъдем радиоактивни като Радия, и това поне малко внася успокоение и вяра на фона на милионите тонове радиоактивна вода, вливащи се в Тихия океан. Когато направим физичен анализ на процесите от езотерична гледна точка, стигаме до идеята, че тук става въпрос за тежка вода, в която има Тритий – най-тежкия изотоп на Водорода заедно с други радиоактивни елементи.

Тази специална версия на водорода има връзка с ядрения синтез, протичащ на Слънцето и в бъдеще ще се използва в централите за производство на електричество на базата на ядрения синтез. В този смисъл, Япония излива своето бъдеще в океана, но заедно с това тя спомага по отрицателен път за активизиране и просветляване на подсъзнанието на човечеството.

В личен план, хората, които имат Нептун за ключова планета в техните хороскопи, ще получат шанс от космоса да изявят или положителната, или отрицателната страна на Нептуновото затъмнение. Пътят към приспиване в матрицата чрез алкохол, наркотици и илюзии е много лесен, но не е разумен, защото забавя еволюцията на душите.

Тези отрицателни качества, свързани с Нептун, всъщност са отказ от съзнателна и усилена работа за развитие на висшите качества на съзнанието. Много по-разумно и ефективно е да се прояви в такива Мощни космически моменти емпатия, милосърдия и състрадание към души, които имат нужда от подкрепа и защита.

Така Ангелите-хранители проявяват своите чувства и сърдечни импулси чрез хората, които искат да развият своята висша природа и сетивност. В такива специални мигове идват най-висши прозрения в областта на Висшите изкуства, театъра, киното, както и в науката за човешкото съзнание и душа.

Фактът, че именно на 1.09, когато в Южното полукълбо на Земята се проектира Нептуновото затъмнение, Венера, която е свързана по октава с Нептун, сменя фазата си от ретроградност към стационарност, показва, че Астралният свят е особено активен в този период. Тази фаза на Зорницата, светеща архетипно като Атина Палада, показва, че ние трябва също като нея да спрем за момент и просто да светим с духовна светлина, за да преодолеем всички илюзии и изпитания в света.

В Космоса се образува Астрологичен жест – илюзиите са скриват, а Планетата на мъдростта и красотата на Духовността фокусира нашия поглед и привлича вниманието ни. С други думи, Небето ни казва: „Забравете всички илюзии и фалш, всички отрови и страхове, които тровят съзнанието ви и ги заместете със стремеж към Истинска духовност и вътрешна красота.“

Това е така, защото в момента Венера трансформира своята динамика от ретроградна в нормална и този процес протича от 1 до 6.09, след което Планетата ще се движи естествено в зодиака.

По принцип жените, които са под цялостно управление на Венера, преживяват странни, необясними и дори мистични емоции в такива моменти. Чувствата или затихват, или се насочват в нова посока, но не по деструктивен, а по градивен начин. Хората на изкуствата могат да използват тези моменти за почивка и тониране на вътрешния им свят.

Чувствителните сърца преживяват тишина и импулс към еволюция и възход, като не е задължително това да се реализира чрез страдания, защото самият изгрев на Зорницата и нейното стабилизиране в нормално движение е специален астрологичен процес, символизиращ преодоляването на тъмнината и смъртта от силите на Духа, Любовта и Красотата.

---

България

He oтxвъpляйтe тaзи мaнтpa зa пapи и cлeд 2 чaca щe имaтe пoвeчe пapи:

He oтxвъpляйтe тaзи мaнтpa зa пapи и cлeд 2 чaca щe имaтe пoвeчe пapи. Πpeди дa пoлyчитe, тpябвa дa дaдeтe ( тoecт дa нaпpaвитe нeщo ) щe Bи cпoдeлим ceгa ĸaĸвo и пocлe щe Bи cпoдeлим и видeoĸлип зa мнoгo интepecнo, зaбpaвни нo изĸлючитeлнo cилни зaĸoни, вceлeнcĸи зaĸoни! Haдявaм ce тaзи инфopмaция дa Bи пoмoгнe и нa Bac дa пpивлeчeтe бoгaтcтвo ĸъм ceбe cи.

B нaчaлoтo мнoгo пpиятeли ми ce cмяxa и ĸaзвaxa, чe тoвa e гoлямa глyпocт и пpocтoтия. Ho cлeд няĸoлĸo мeceцa ycпexи и видимo видяxa, чe paбoти зaпoчнaxa дa ce cмeят и дa ĸaзвaт eми и aз щe пoчнa дa гo пpaвя. Πpoчeтeтe и cпoдeлeтe c пpиятeли, зa дa yceтитe блaгoдeнcтвиeтo в живoтa cи!

Tpябвa дa пpaвитe cлeднoтoтo нeщo.
Bинaги дa имaтe няĸoлĸo бaнĸoти и дa ca пoдpeдeни oт гoлямa ĸъм мaлĸa и c лицe ĸъм ceбe cи. Цeлтa e винaги дa виждaтe нaй – гoлямaтa бaнĸтнoтa. Дoбpa пpaĸтиĸa e дa имaтe eднa cтoтaчĸa и пocлe дpyгитe. Aĸo нямaтe 100лв и c 50лв дa пoчнeтe, нe e гpeшнo.

Цeлтa e дa пpивлeчeтe пapитe, дa ce oтнacятe c yвaжeниe и c paдocт. Baжнo e дa cи миcлитe, чe пapитe дocтигaт лecнo пpи Bac и винaги имaтe! Eднa cтapa нaшa пpиĸaзĸa глacи: Πapи пpи пapи oтивaт ! Bяpнo e !
Cъщo щe Bи cпoдeлим видeoĸлип зa зaĸoнитe зa пpивличaнeтo!
11-тe Bceлeнcĸи зaĸoни:

---

България

Извънредно: Две бебета починаха от коклюш в България

Първи смъртни случаи след заболяване с коклюш у нас от началото на годината.

Две едномесечни бебета от Кюстендил са се заразили и не са успели да преборят болестта, съобщи за Нова тв главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

Те са в предимунизационна възраст, уточни той.

---

България

Лили Иванова на 90: Ванга ми каза точно кога и къде ще умра

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. Макар през последните две десетилетия Лили да се придържа към теорията, че е родена през 1939 г., всъщност редица неоспорими факти сочат, че по времето на социализма паспортът й бил фалшифициран, а тя подмладена със знанието на властите, пише „Ретро“.

Реалната рождена дата на мегазвездата всъщност била 24 април 1934 г.

Проста сметка показва, че след броени дни Лили навършва достолепните 90. Основното доказателство, подкрепящо теорията, че певицата е 34-и набор, са свидетелствата на нейната собствена кума Лидия Станчева. Тя е бивш директор на «Естрадна дирекция“, изключително близка приятелка на примата и навремето е била поканена от нея да й кумува на сватбата й с композитора Иван Пеев. Тази дата на раждане потвърждава приживе и колежката и наборка на Лили Снежана Кратова. Според запознати от музикалния бранш промяната на датата на раждане се случила преди повече от 50 години. Тогава Лили Иванова трябвало да замине за Чили, където да участва в голям международен музикален форум. Проблемът бил, че организаторите изисквали участничките да не надвишават възрастта от 30 години.

Така родните служби тихомълком подправили паспорта на Лили, за да може да отговаря на регламента и да замине за престижния фестивал.

Вечната Амбър винаги е избягвала да отговаря на въпросите свързани с годините й. Дори на тортите за рождените си дни не слага свещи с цифра, а с въпросителен знак, за да поддържа мистерията  около възрастта си. Haвремето обаче в свое тв интервю примата разкри, че знае кога й как ще си отиде от този свят, благодарение на срещите си с пророчицата Ванга.

„Леля Ванга ми беше като втора майка, помагаше ми, но и не ми спестяваше нищо. Виждахме се поне по веднъж в месеца чак докато си отиде от този свят. Тя ми пророкува точната дата на смъртта, мястото, дори каза, че ще бъда в компанията на жена в последния си час“, сензационно довери певицата. Тя допълва, че ясновидката от Рупите й предсказала още творческото и дълголетие. Казала й, че „ке живее с орлите и ке си отиде с микрофон в ръка“.

Ванга имала предвид, че иконата на българската музика ще продължи да пее до края на живота си.

Още миналата година естрадната легенда обаче уреди завещанието си. Тя прехвърли цялото си несметно богатство на фондация, която учреди на свое име. Примата приписа на дружеството своето материално и нематериално имане и по този начин лиши роднините си от наследство. Звезда №1 на българската естрада има по-голяма сестра Магда, която я е дарила с две племеннички – Мария и Радмила. Те от своя страна също имат деца, на които певицата се пада баба. Въпреки че допреди година поддържаше топли отношения с тях, след като Лили реши да не им остави и грош, отношенията им се влошиха.

По нейно искане имотите, финансите и правата върху цялото творчество са прехвърлени с нотариус във фондация „Лили Иванова“, която ще се разпорежда с тях завинаги, дори след нейната кончина. Според запознати става дума за авоари на стойност от близо 20 милиона лева. Въпреки че е в перфектно здраве и в момента примата организира поредното си национално турне, очевидно някои съдбовни мисли все по-често я връхлитат.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com