Свържете се с нас

България

Разтърсваща снимка: полицай разсейва момиченце, чийто баща е загинал в катастрофа

Историята на тази снимка е колкото драматична, толкова и трогателна. Драмата се разиграва на път в Колорадо.

Когато полицай Ник Страк се появи на мястото на автомобилна катастрофа в Брайтън, Колорадо, на 18 юни 2015, той видял четири малки деца, изхвърлени от кола.

Бащата на децата Карлос Торес загинал на място, а майка им Стефани Гриър била ранена.

„Колата се е преобърнала много пъти. Никой не носеше предпазен колан, така че имаше деца навсякъде“, казва полицай Страк пред PEOPLE. „Те бяха на възраст от 3 месеца до 4 години.“

Докато се полагали грижи за тежко ранените жертви на катастрофата, Страк забелязал, че едно от децата, 2-годишно момиченце, плаче на полето. Тя моментално му напомнила за дъщеря му, която била на същата възраст.

„Взех я и й изпях „Twinkle Twinkle Little Star“, казва той. „Това я успокои. Беше залята с бензин. Чувстваше се зле, но не беше ранена.“

Той й посочил и светлините на линейката, които сякаш я разсейвали и забавлявали.

Снимката на Страк, държащ малкото дете, е споделена няколко милиона пъти.

„Емоциите в мен надделяга. Не исках да е сама“, казва полицаят. „Беше много тъжно и трагично. Държах я в ръцете си и си помислих, че току-що е загубила баща си и може би още един член на семейството си.“

Но бащата бил единствената жертва, децата оцелели.

Колата била управлявана от жената на име Гриър, която във въпросния ден е на 23 години. Тя семейството й пътували от Пеория, Илинойс, до Колорадо, за да търсят по-добри възможности за работа, когато една от гумите се спукала.

Тя загубила контрол над колата и тъй като в дясната линия имало полуремарке, завъртяла волана наляво в тревистата местност.

Съпругът й не си бил сложил предпазния си колан и бил изхвърлен през отворения пътнически прозорец.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com