Свържете се с нас

България

Проф. Витанов: Хвърчат ултиматуми в политиката, а скоро кръв ще почне да се лее като река

„Българската политика ще я оставим засега настрана. Там промени в ориентацията на векторите няма.

Всичко е наведено, накъдето трябва и резултатът е според прогнозите – Куклено шоу на сцената, зверски битки с хвърчене на глави зад кулисите. Хвърчат ултиматуми, бият ни по главата 7 точки, енергията сега е насочена да се убедят, че им трябва коалиционно споразумение.

Много е важно да се подпише лист хартия, защото в тая държава подписаните лиси хартия са огромни резултати, които се размахват от сцената.

Юни свършва, бюджет за годината няма. С една дума – Кукленото шоу. Прогнозирано ви е – приятно гледане“, това заяви математикът проф. Николай Витанов в свой анализ.

Следва войната. Да видим ориентацията на някои елементарни вектори.

Ориентация в Украйна: продължаване на войната – 1, спиране на войната – 0. Тия, които държат Украйна на системи: продължаване на войната -1 , спиране на войната 0.

Както се казва: на украинците натовската техника им е без пари. За НАТО украинското пушечно месо е без пари. Интереса е в една посока – продължаване на войната, Съюзът е здрав. Докато има пушечно месо без пари, обаче.

При руснаците: продължаване на войната – 1, спиране на войната – 0. Съботните събития не бутнаха тоя вектор, попремести се един друг: колко твърда да действат руснаците във войната. Измести се леко по посока на по-голяма твърдост на действията.

Войната си върви според прогнозата. Днес е ден 48 от Големият юруш. Ден 17-ти от втория месец.

Проверка на юруша за запек – очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 187 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна.

Но не са 187 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Не е пробита дори първата руска отбранителна линия.

Оправдава се прогнозата ми, че когато системата „Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми. Те и американските вестници продължават да пишат, че юрушът е провал. Вие, които четете редовно тези анализи, никак не сте учудени.

Ориентациите на векторите ги виждате. И по-сложните вектори са така ориентирани, че се очаква диманиката да е по посока на продължаване на Големия юруш. Очаква се голям напън за отпецване на Големия юруш.

Очаква се кръвта да почне да се лее като река. Причина – идва среща на НАТО, а първите руски отбранителни линии не са пробити. Има да се наваксват квадратни километри от първия месец на юруша. Трябва да се рапортуват резултати иначе системите могат да бъдат спрени.

Резултат от тази ориентация на векторите в Украйна: Последното налично пушечно месо се остъргва чрез пълна мобилизация. Щурмове на пушечното месо на фронта.

Никой не брои жертвите. НАТО очаква резултати. За него украинското пушено месо е безплатно. Украинците чакат още натовска гехника. За тях тя е безплатна.

Прогнозата за края на втория месец на юруша я знаете: 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини. По отношение на техниката вече като че ли се върви към преизпълнение, а вторият месец на Големия юруш аще не е свършил.

По отношение на пушечното месо също се очаква изпълнение с очакваните кървави щурмове на пушечното месо в следващите дни с цел на реализация на Големия напън за прекъсване на Големия запек.

При руснаците, загубите се очакват да бъдат 3 пъти по-малки. Що се онася до техника, това си е така. Загубите в жива сила са около 5 пъти по-малки, очаканите месни юруши само ще увеличат това число.

Очакването, че украинците ще успеят да пробият първите руски отбранителни линии засега не се реализира. Затова трябва наистина мощен щурм на пушечното месо. Времето върви, юрушната групировка се топи. Засга няма какво да се докладва на срещата на НАТО, където няма да са доволни от това, че техниката им гори из украинските полета и цената и пада.

Очаквана промяна в ситуацията – няма. Големият юруш се очаква да си върви според прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напън за преодоляване на запека, трябва да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на големи обороти.

Пропагандата си върви както и досега – аматьорски и нескопосано. Големите надежди за сваляне на Путин и рухване на Русия крякаха в събота, за да бъдат заклани в неделя.

Сериозните анализатори по света си пиеха биричката, докато по телевизиите бяха пуснати отново в употреба „гурута“ и „анализатори“. След като отново си избърсаха калните обувки в тях, ги прибраха, за следващия път. Голата кука се оказа първокласна, наловиха се много шарани. Още скимтят и крякат от болка.

Ние продължаваме на облайваме тиранозавъра с магарешки акцент. Събитията в края на миналата седмица ни постресираха малко, но навеждащите векторите са ориентирали векторите на управляващите групи от хора накъдето трябва, тъй, че навирането в устата на тиранозавъра ще продължи.

Седи магарето и каканиже за ориентация па европейските ценности, а като го питаш какво казват европейските ценности за рускоезичното население на Донбас и на други места в Украйна, върти глава и реве възмутено. Е, не става така.

Като ще спазваш европейски ценности, ще ги спазваш повсеместно, а не избирателно. И да не забравим висшата европейска ценност – финансиране на войната през фонда за мира. Само това показва, колко е фалшива цялата работа.

Корупция по европейските земи и зад Голямата локва? Нема, нЕ-ма-а-а! И у нас нЕ-м-а-а-а, виж в Русия – има. Когато гледаме как руснаците спазват човешките права на украинците – лаем демократично. Когато гледаме как украинците спазват човешките права на рускоезичното население в Украйна – озъртаме се демократично и още по-демократично махаме с опашка.

И най-демократичо финансираме войната през фонда за мира. Що така? Ориентация, бате. Ориентация, како. Навеждащият векторите ги е ориентирал така. Защото такъв му е интереса. В този дух ето ви.

Закон на Витанов: Не е луд този, който навежда чужди ориентационни вектори така, че да се реализират интересите му, луди са глупаците, които реализират тези интереси за собствена сметка.

Ама Витанов не уважавал американците, ама у-у-у-у, ама дю-ю-ю-ю! Тъпо изпълнение, момчета и момичета, тъпо изпълнение. Витанов винаги е броял американците за тиранозавър. И се е онасял с уважение към тях.

Само че ориентационните вектори на Витанов не са наведени в посока да бъде ползван за облайване на други тиранозаври. Витанов не облайва и не се лови на голи куки.

Липсата на чувства и предрасъдъци е основата на добрия анализ. Като леете чувства, видяхте какво стана в събота и неделя. „Гурута“, „пророци“ и други „анализатори“ ляха чувства в събота, за да виснат на огромната гола кука в неделя. А можеха да погледнат ориентацията на векорите в социалната пространство и да ходят да си пият биричката.

Ама те дъртаците Кисинджър и Витанов говорят за ориентация на вектори. Това е демоде, модерно е като се подаде голата кука, веднага да се хвърлиш да я захапеш. Зер навеждащият ориентацията на векторите това брои – колко верни шаранчета са се наловили на голата кука.

И кого използва този за броенето? Изненадата тук е голяма – използва точно такива като Витанов. Които му говорят същото като Витанов. Защото Навеждащият векторите трябва да има ясна представа за ситуацията. Иначе може да стане някой сакатлък.

Добре, стига затова.

Съвсем накрая, я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 338 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 442 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

blitz

---

България

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, взриви с неприятна новина

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, където достигна до финала. Олимпийската шампионка от Токио 2020 също така разкри за конфликт с федерацията по карате. 24-годишната звезда призна, че не е сигурна дали ще се върне към спорта след участието си в танцувалното шоу.

„Надявам се това да се случи, защото имам цел, която още не съм постигнала – да стана световна шампионка. На този етап обаче ми липсват подкрепа и финансиране от страна на федерацията. Става сложно да постигна целта си. Надявам се да се изясни тази ситуация“, обясни Ивет Горанова при гостуването в „Преди обед“.

Тя призна, че е почувствала привличане към участник в „Денсинг старс“. Ивет не пожела да разкрие името му, но обясни, че на този етап той не е отговорил на чувствата й.

„Нормално е като влезеш в нова среда, много нови хора, а имаме една цел – шоуто, да усетиш симпатии към някого. Влюбване е силно казано. Имам симпатии, да кажем. Той знае, но не са взаимни симпатиите“, обясни с усмивка Горанова.

Партньорът й в „Денсинг старс“ Тодор Атанасов добави, че става въпрос за негов колега – някой от партньорите на другите участнички.

„Ще видим, времето ще покаже. Това е двустранен процес, всички имаме различни вкусове. Шоуто свърши, има време“, каза още Горанова и добави, че не е танцувала с човека, към когото има симпатии.

Припомняме, че още в края на януари шампионката разкри при гостуването в подкаста на БЛИЦ Live, че смята да смени отпадналото от олимпийските игри карате с бокса. Именно заради липсата на финанси от федерацията по карате тя се принуди да преустанови работа с треньорката си Йована Прекович. Сръбкинята дори живееше заедно с Ивет в дома й в София поради невъзможността да се плаща квартира.

---

България

Бившият на Глория даде “Не сме безгрешни” на сръбкиня

Бившата половинка на фолкпевицата Глория – композиторът Илия Загоров, предостави един от най-големите хитове на изпълнителката в дует с Азис – „Не сме безгрешни“, на сръбкинята Сандра Африка. Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а само за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета.

За кавър версията на „Не сме безгрешни“ разкри самият Загоров с пост в социалните мрежи. „Една моя песен – „Не сме безгрешни“, коя то официално предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за добрия сръбски вариант!!!… Само да уточня, тази песен не съм я качил с цел база за сравнение. Мисля, че няма нищо лошо, че музиканти от друга държава са пожелали моята музика“, пише Илия в свой пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj.

Припомняме ви, че преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите хитове на Глория, но след раздялата им замина да живее в чужбина.

В сръбската версия на „Не сме безгрешни“ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана популярен у нас с дуета си с Деси Слава „Колко те обичах“. Текстът е написан от Sasa Lazic, Ljilja Jorgovanovic, a аранжиментът е поверен на Аса Krsmanovic. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен  Zaboravljena Lutka. В него намират място 9 чисто нови парчета, представени с атрактивни видеоклипове.

---

България

Ново жестоко убийство смрази България

В Силистра е извършено убийство. За тежкото криминално престъпление потвърдиха от ОДМВР-Силистра, съобщава „Фокус“. В момента се чакат подробности от прокуратурата и информацията е оскъдна. 

По непотвърдена информация двама мъже са убили мъж с кол в село Зафирово. Престъплението е станало в нощта срещу 19 май.

На 19 май е получен сигнал за намерен на улицата в близост до дома му в село Зафирово 52-годишен мъж в безпомощно състояние. Установено е, че мъжът е мъртъв, а по тялото му има множество следи от насилие.

В хода на разследването криминалистите се насочили към евентуалния извършител на тежкото престъпление – 37-годишен мъж. По-рано през нощта жертвата и извършителят са били в обща компания заедно с други мъже от селото.

След възникнало между тях спречкване по-младият мъж е нанесъл удари с твърд предмет по главата на опонента си, причинявайки смъртта му, като преди това е откраднал от него мобилен телефон и 20 лв.

Те са били намерени в дома на извършителя, въпреки че той предприел действия да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Мъжът е с криминални регистрации. За съпричастност по случая се проверява и 20-годишен мъж, който също е задържан. Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com