Свържете се с нас

България

Проф. Витанов: БГ юрдеците седнаха на члена на тиранозавъра и нещо падна от небето

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 13 юли. Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук: 

Днес – небесният началник допринесе към Кукленото шоу, за да ви покаже, че прогнозите на Витанов са добри.

Българската политика.

И тъй, нещо падна от небето. Какво падна? Той народа го е изпял – камъните падат, падат от небето… Като го гледам си беше типичен метеор, взривил се във въздуха по вероятно над Румъния, отколкото над България. Народът се поуплаши – зер нищо не може да направи срещу падащите от небето камъни. После стана интересно.

Учителят Теодоси, когото познавам добре като ученик на конкуренцията му Георги Василев от Велико Търново (светла му памет) пусна версията, че това можело да бъде заблудена ракета от украинската война. Не, не е заблудена ракета, но версията дава повод да си поговорим от какво иска да ни предпази Витанов.

И тъй, изтървава се от войната в Украйна ракета и пада у нас. Доста далекобойна ще да е тази ракета и с голям заряд, може и ядрен. Както видяхте, нищо не може да спре падащия от небето камък. И с ракетата така. Ше си падне. Ама имали сме противовъздушна отбрана.

Че те и украинците имат, а ракетите падат при тях където си искат (където искат руснаците). Та, ето видяхте, колко сме защитени.

Нямаше време дори да се вдигне хартийката с член 5-ти от договора на НАТО и да се анатемоса камъка, че ако падне, веднага ще му се случи нещо. Бе, той ще си падне камъка и ще изтрепе народа, пък после – я камилата, я камиларя, дето има една приказка.

Така-а-а-а-а, отиваме към нашия бауцащ „елит“. Седнал на хартийката на която пише – член 5-ти и бауца.

Седнал значи на члена и олайва тиранозавъра. Оня тиранозавър с ракетите, дето си поразява цели в Украйна, каквито си иска.

Възможност да се защити нашият бауцар – никаква. Възможност да защити народа – никаква. Видяхте, ракетата ще си падне спокойно където си иска. Бау-ЦАРЯТ ще се изпокрие, ако може (може и да не може).

Това е политиката, следствие на наведените вектори – нищо друго не ни чака, видяхте го с очите си.

Затова Витанов казва – провеждай по-интелигентна политика. Не бауцай срещу тиранозаври. Като бауцаш, най-много да ти паднат неща от небето и да те делят на салфетка. Приказва си Витанов, но никой не слуша.

Бауц, бауц, бауц, бау-у-у-уц, се носи от сцената. Кукленото шоу, дами и господа!

Ходя днес из народа и там чувам, че камъкът объркал къде да падне. Трябвало да падне върху онази сграда, дето била до централната администрация на БАН. Не върху Синода, върху тая сграда, дето била отдясно на линията БАН – Синод. Е-е-е-е-е, ама лоши хора , бе. Искат да ни прекъснат Кукленото шоу. Недейте така.

Войната.

Ден 63-ри от Големия юруш. Ден 2 от месец 3 на юруша. Нещата си се развиват според прогнозите.

Очакванията за третият месец на юруша са системата „Таракан“ да продължава да гърми в плътните руски отбранителни линии, украинските загуби в Големия юруш края на третия месец да достигнат 90 000 човека безвъзвратни загуби (убити и тежко ранени), 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини.

Това ви беше прогнозирано поне месец преди началото на Големия юруш, нали така. Като гледате, очакваната обща бройка на унищожената бронирана техника е 1800 бройки. Дотук са над 1500 бройки. Тъй, че по тези показатели се очаква преизпълнение.

Утилизацията на пушечното месо продължава с очакваните темпове. Тук въпросът е – дали има толкова пушечно месо, че да се изпълни бройката 90 000. Два корпуса са си това. Да не вземе да се спихне работата преди края на третия месец. Да видим.

Както ви е прогнозирано – юрушът си е в запек. Първата отбранително линия на руснаците още си стои непробита.

Пропагандата – грамадни голи куки за чудовищни успехи на украинската армия. Какви чудовищни успехи, първата отбранителна линия на руснаците не е пробита, чудовишни са камарите изгоряла натовска техника по бойните полета. Нашите юрдеци се мятат по голите куки.

Юрдечета-а-а-а-а, Витанов чака прогнози от вас, не мятаници по голите куки. Ей такива прогнози, като неговите. Видите ли как прогнозата за Големия юруш и неговият запек се изпълнява.

Видите ли, как количествената част от прогнозата се изпълнява? Че, хайде де, давайте.

Ето – третият месец от Големият юруш ще свърши, какво ще става после? Кажете на народа, застанете с имената си зад прогнозата си. Не смеете, нали така. Давайте, де, като минат трите месеца, аз ще кажа на народа какво очаквам да се случи по-нататък.

Изпреварете ме, заемете позициите със суперпрогнози. А ние със сериозните американски анализатори ще си пием бирата и ще чакаме да видим какви прогнози ще излязат от наведените ви вектори.

На американците няма да им е интересно, те знаят, че както са ви навели векторите, така и ще се мятате по куките.

На мен ми е по-интересно, че събирам материал за поканени статии. Покани ли са ме хората, да опиша как се оправям с юрдеците. Крякайте, крякайте, че да събера още материал как не трябва да се води пропагандна кампания.

Така-а-а-а, какво става във Вилнюс?

Съвсем според прогнозите. Дойде господарят, насмете бауцащите и те почнаха да бауцат в правилна посока. На Зеленски му се каза, че ако не спечели войната, няма и да влезе в НАТО, гласува му се оръжие и бе пратен да утилизира пушечното месо.

Нищо неочаквано. Декларацията на Народното събрание за подкрепа на членството на Урайна в НАТО бе използвана по предназначение, т.е. като лист хартия в най-малкото помещение в къщата, дето е казал Волтер.

Нали знаете, едно от най-кратките писма на Волтер – „Уважаема госпожо, намирам се в най-малкото помещение на къщата. Вашето писмо е пред мен, скоро ще бъде зад мен. Ваш, Волтер.“ Та нищо неочаквано и с декларацията.

Следващият път е добре да е на салфетка, написана само от едната страна. Слушайте Витанов, така ще е много по-добре, защото ще дойде времето на салфетката, а после салфетката ще иде в музея.

Няма да слушат Витанов. Бауцането и навирането пред устата на тиранозавъра ще продължи. Векторите са наведени в посока на разгологъзване (ех каква дума). Е, значи гребем от българската армия и даваме на украинската. Тъй каза господарят във Вилнюс. То така и така, като падне големият камък с ядрената бойна глава много не можем да направим.

Чарщафите не си ги даваме, че ще ни трябват да се завием по пътя към гробищата. Всичко си е наред. Витанов, като защитил докторат в Бавария и ходил на Хумболт в Саксония (при великия професор Радебергер) гледа американските му колеги анализатори да не се изтърват и да пият некачествена бира. И тъй си чакаме горещините да минат и да свърши третия месец на Големия юруш.

Я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 353 дни. Това наближава 365 дни. Каква беше това – 365 дни. А-а-а-, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 457 дни. 15 месеца са 455 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.

 

---

България

Славея Сиракова запозна дъщеря си с новия й „татко“ (ФОТО)

Славея Сиракова не си губи времето и вече представи на 4-годишната си дъщеричка новия й „татко“. Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и днес бъдещият й вече е част от семейството.

Тези дни малката Амили имаше рожден ден и годеникът на майка й не са бе гост на партито, но изцяло бе заел родителските си позиции. „Позираше заедно със Славея на всички семейни снимки, сякаш той е таткото на Амили, а не Иван“, цъкат с език гости на празника пред Intrigi.bg.

Славея изцяло се отдръпнала от бащата на дъщеря й и все по-рядко поддържала връзка с него.

Щерката на Наско Сираков много държала Амили да създаде здрава връзка с новия си „татко“ и отношенията помежду им да са като на баща и дъщеря.

Двамата с новия й мъж се сгодиха в средата на февруари по време на почивката си в Бали. Годежът бе изненада за всички, дори за майка й Илиана Раева. „Не е важно аз да го одобрявам, а дъщеря ми! Важното е да са здрави, щастливи и заедно. За сватба още не сме говорили“, сподели пред медиите тогава шефката на родната федерация по художествена гимнастика.

И добави, че кандидат-зет й „уникално момче“ – сякаш говори за някой от танцуващите на паркета в „Денсинг старс“.

---

България

Близък до певицата разкри: Емилия е съсипана, хвана мъжа си на калъп с млада жена в таен апартамент

Разялата на Емилия с милионера с арабски произход Жорж Башур, за която „Уикенд” съобщи пръв още преди няколко месеца, е била провокирана от грозен инцидент, научи наш репортер от сигурен източник. Оказало се, че певицата е заловила мъжа си на калъп с доста по-млада от него любовница, в таен апартамент, обитаван от него, в затворен комплекс в София.

Изпълнителката имала подозрения, че съпруга й кръшка още от миналото лято, когато той започнал често да отсъства от дома им уж поради бизнес задачи. Мнителната Емилия обаче решила да направи собствено разследване и започнала да го следи. Така установила, че Башур има таен телефон, по който общувал с любовницата си. Апаратът бил държан в автомобила му, а притиснат натясно, арабина се заклел, че телефона му служи за „специални бизнес операции” и секретни разговори със съдружници от чужбина.

Емилия обаче вече била наясно, че бащата на второто й дете си има любовница и се заела да го следи.

Така се натъкнала на информация, че той ползва апартамент в затворен комплекс, който Жорж бил купил на една от фирмите си и уж служил за офис.

Една вечер, когато Башур отново обяснил, че няма да го има поради неотложни ангажименти, Емилия отишла в комплекса и цъфнала на вратата на жилището. Там се оказало, че арабина е в обятията на новата си млада изгора. Последвал „цирк „Балкански”, а огорчената певица почти направила гърч от плач и сълзи. Притиснат натясно, Жорж признал, че има отношения с млада брокерка от имотна компания, с която се срещали в последно време.

„Двамата се разделиха около Коледа, а Емилия беше направо сломена. Сега запазиха добрите си отношения в името на детето и поне няма драми между тях. Бизнесменът всеки месец дава пари за дъщеричката си”, разясняват ситуацията източниците на „Уикенд”. Емилия се надявала неверния й съпруг да се насити на любовницата и да се върне при нея, но шансовете за това били сравнително малки.

---

България

Бебето на Валери и Николета стана звезда

Най-известното бебе в България в момента несъмнено е Никол Божинова, „България  Днес“ първи се добра до снимки на новородената дъщеря на Валери Божинов и Николета Лозанова. Все още е трудно да се прецени на кого от известните си родители прилича малката. Никол е с дълга тъмна коса, кафяви очи и тежи 3500 грама.“ Това пише на първа страница на любимия вестник на 17 април 2012 г. И какво по-добро доказателство за това, че съдбата има чувство за хумор, от факта, че и в момента новините около Николета отново са свързани с бебе.

Изкусителната красавица зарадва с дъщеря един от най-добрите приятели на Валери Божинов – вратаря Николай Михайлов. Второто момиче на Николета се казва Борислава. Кръстена е на своя дядо по бащина линия, легендарния страж на националния отбор и бивш президент на БФС Борислав Михайлов.

А каката Никол вече е на 12 години и гледа към тийнейджърската възраст. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в компанията на приятелки, в нощно заведение в Coфия.

Чаровната госпожица покани гостите си на участие на певицата Биляна Лазарова – Биляниш. Снимки, качени в социалните мрежи, показват как хлапетата припяват на един от хитовете на изпълнителката. Предишният рожден ден на Никол, когато тя навърши 11, също беше •незабравим. Освен че пътува до Париж за празника, дъщерята на Валери и Николета получи специален поздрав от футболната суперзвезда Неймар.

„Здравей, Никол. Благодаря, че ме подкрепяш. Целувки, чао“, казва бразилският нападател в специално видео. „Честит рожден ден на мен и много благодаря, Неймар“, написа рожденичката в коментар. Е, който е орисан още от бебе да бъде звезда, явно не може да избяга от съдбата си! „България Днес“ пожелава много здраве и радост на Никол и да радва близките си с успехи!

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com