Свържете се с нас

България

Приятел на садиста Георги също биел зверски жена си Снимки

Поредно забавено разследване за насилие над жена. Вече година случаят ѝ не е предаден на съда, споделя жертвата. Диляна буквално е отвлечена и малтретирана, след като излязла от заведение в града. Разказва, че била пребита от мъжа, с когото живеела и от когото има деца. Той бил приятел на Георги, който е обвинен за обезобразяването на 18-годишното момиче. Побоят продължил около четири часа.

„Нараняванията бяха жестоки. Едното ми око беше затворено. По главата си имах множество травми. По шията имах следи от душене. Бяха ми счупени два зъба. Имах фрактура на крака и ключица”, разказва жертвата на насилие.

Според Диляна мъжът, който я е пребил, е приятел със задържания Георги Георгиев. „Познават се. Той беше охранител в местна дискотека. Винаги, когато аз съм посещавала заведението, той е получавал сведения от въпросния Георги, че аз влизам в дискотеката. За което ми създаваше проблеми, когато дойде”, обяснява тя пред Нова телевизия.

След четири месеца в ареста, насилникът на Диляна отново е на свобода.

„Разкарва се свободно. Към мен има заплахи, отправени в чатове и разговори. Непрекъснато ме следи и изпраща хора, които да ме следят. Не мога да си обясня факта защо все още няма насрочено дело, след като жалбите ми и ограничителните заповеди са многократни, а досието е огромно”, пита жертвата на насилие.

Кадър: Нова ТВ

На този фон, прокуратурата в Стара Загора започна проверки от 2015 година за случаи на упражнявано насилие в нощни заведения.

„Опитваме се ежедневно да правим някакъв тип мониторинг на информацията, която е в социалните мрежи. Това е много трудоемко”, посочи районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова.

Властите се самосезират след коментари в социалните мрежи за момичета с нарязани коси. „В тези публикации се съдържат данни за осъществени престъпления – посегателства и нанесени телесни повреди над жени в Стара Загора”, обясни още Димитрова.

От общината също вземат мерки срещу насилието в нощните заведения, при констатирани нередности от полицията. „Ще отнемаме издадените разрешения за удължено работно време”, заяви секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов.

Разширява се и видеонаблюдението пред нощните заведения. „За да са в помощ и превенция на евентуално извършени нарушения”, добави Иванов.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com