Свържете се с нас

България

Потресаващо: Мегз взриви мрежата с това разкритие за Тото от СкандаУ! (ударът е брутален – виж тук)

Мегз стигна много далеч в глупостите си за Тото от СкандаУ!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз разтърси мрежата преди часове. Този път обаче тя отиде твърде далеч в мръсотията и опитите си да навреди на Тото от СкандаУ.

Коко Шанел от Раковски си позволи да удари Йонислав Йотов под кръста, при това по най-подлия начин. А причината за постъпката й е съвсем безобидно селфи, което Тото си направи в центъра на Пловдив, пред един от магазините й.

Както виждате на снимката, рапърът е застанал пред витрината на бутика на Мегз и позира доста комично. С празен поглед, леко идиотски и странна поза на тялото, Тото от СкандаУ очевидно се майтапи с Мигленчето.

Известна с болезненото си чувство на гордост и патологична обидчивост, Каканашева моментално реагира. Първо тя пусна няколко поста в профила си, на които написа, че видиш ли, Тото искал да се цани за Ангел на Мегз. Но нямало да му се отдаде, освен с типичните за него измами.

После тя сама изтри постовете си, за да ги замени с друг. Крайно обиден и подмолен такъв. С привидно мил тон, Мегз се извини на всички, че не е сдържала яда си и е реагирала остро на Тото. И дори се опита да го оневини, милата…

“Почувствах се зле, защото разбрах, че постъпвам точно като него. А не искам да действам в състояние на афект. Разбрах, че преставам да бъда идолът и примерът, за който ме смятат толкова много хора и се извинявам. Всъщност този, който агресира най-много, той има нужда от любов.

Тото е имал доста трудно детство. В училище са го малтретирали и много са му се подигравали затова, че е наполовина ром. Предполагам, че затова сега се държи така”, “състрадателно” каканиже Каканашева.

Която, на практика, постави на Тото от СкандаУ етикета “циганин”. Феновете на Йонислав Йотов, а и доста от доскорошните симпатизанти на Мегз са категорични, че по-ниско от това няма накъде да падне.

“И от Танзания, и от Патагония да е Тото, пак е в пъти по-достоен и читав човек от тази раковска селянка. Злобата й ще я изяде. А опитите да я прикрие под маската на благородна девица я правят още по-смешна”, коментират потребители в мрежата.

/goreshto.net

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Автобус с работници застина във вертикално положение на входа на тунел след катастрофа

Пътен инцидент с участието на автобус, превозващ работници към близка текстилна фабрика, е предизвикал задръстване по магистрала С-32 до Барселона, съобщиха местни медии.

По все още неизвестни причини автобусът е останал диагонално заклещен на входа на тунела.

Всичи 47 души в превозното средство са били извадени от пристигналите на място спасителни екипи, за щастие няма данни за жертви.

От „Гражданска защита“ уточниха в социалната мрежа Х, че на мястото на инцидента са били изпратени 14 линейки и два медицински хеликоптера.

По-късно властите съобщиха, че трима души са в критично състояние, а петима в тежко, поради което са били транспортирани с хеликоптери до най-близките болници в Барселона и Жирона.

Междувременно ръководителят на Каталунската служба по автотранспорт информира, че причините за инцидента са в процес на изясняване.

Инцидентът е станал близо до Пинеда де Мар, средиземноморски крайбрежен град. Магистралата е затворена за всички превозни средства, движещи се в посока на север от Барселона.

---

България

На 100 км от София: Ще настръхнете от „Мъртвата сватба“ и как майка играе на гроба

Нашите географски ширини са известни с голямото разнообразие от обичаи, много от които, за щастие, вече не практикуват. Но не може да се отрече, че е интересно да се говори за тях.

Без значение дали тези обичаи се предават от поколение на поколение, някои неща все пак заслужават да останат в миналото. Един от тях определено изпъква.

Той е „Мъртва сватба“.

Най-страшният обичай сред ужасните и най-странният сред странните. Практикувал се е в източните части на Сърбия, само на стотина километра от София. Някъде се нарича и „Черна сватба“.

Правилата са ясни – ако млад мъж умре неженен, годеницата му или друга девойка от селото – да се омъжи за покойника! Този вид брак е валиден една година, а майката на починалия младеж трябва да изиграе коло на гроба на сина си.

Някога се е смятало, че неженените не могат да преминат от другата страна и да завършат живота си. Повечето християнски нации вече не практикуват някои от тези странни обичаи, така че те несъмнено имат своите корени в езичеството или суеверието.

Въпреки че някои обичаи ни карат да настръхваме, има твърдение, че те все още се практикуват и днес. Така както на помена се носи храна и напитки на гробището за покойника, семейството се облича в черно за покойника, а също така покойниците се погребват в церемониални дрехи, много често с ценни предмети.

В Сърбия също имало обичай неомъжените момичета да се погребват в булчински рокли или в бели ковчези.

---

България

Чутовна буря връхлетя Русе и Велико Търново, по пътищата е хаос

Мощна лятна буря връхлетя Русенска област днес следобед, създавайки сериозни затруднения за шофьорите в региона. Силните пориви на вятъра са довели до падане на множество дървета върху ключови пътни артерии, което наложи спешни мерки за възстановяване на нормалното движение.

Най-сериозно е положението в участъка между „Две могили“ и „Обретеник“, където паднали дървета са блокирали част от пътното платно. Шофьорите са принудени да навлизат в насрещното движение, за да заобиколят препятствията, което създава потенциално опасни ситуации. По маршрута Русе-Силистра също са регистрирани паднали дървета, особено в отсечката между Русе и „Сливо поле“. Това допълнително усложнява трафика в региона.

Веднага след получаване на първите сигнали за инцидентите, те са докладвани на спешния телефон 112. Очаква се мобилизиране на екипи от пожарната служба и пътното управление, които да се заемат с разчистването на засегнатите участъци.

Предвид създалата се ситуация, се препоръчва на всички шофьори, пътуващи в района да шофират с повишено внимание и намалена скорост, да се съобразяват с временната пътна сигнализация, ако такава бъде поставена, да следят за актуална информация относно състоянието на пътищата. При възможност да отложат пътуването си или да изберат алтернативни маршрути.

Силен дъжд вали и във Велико Търново и населените места в региона. Дъждът е придружен с ураганен вятър. Потребители от социалните мрежи съобщават за съборени дървета по пътищата в областта.

Дъждът е проливен и интензивността му се увеличава. Ситуацията продължава да е динамична, съобщава БТА.

Внезапната буря е типично явление за летния сезон в България. Метеоролозите напомнят, че през този период често се наблюдават краткотрайни, но интензивни валежи, придружени със силен вятър. Тези условия могат да доведат до падане на клони и дървета, особено в горски участъци и алеи с по-стара растителност.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com