Свържете се с нас

България

Полицай на точното място

Снимка на случайно преминаващ полицай покрай горящия днес по обяд до старата поликлиника лек автомобил обиколи социалните мрежи и събра стотици харесвания и одобрението на потребителите във Фейсбук.Това е инспектор Стоян Радославов от група Териториална полиция при Районното в Шумен, съобщиха от пресцентъра на полицията. От там разказаха и неговата история.

По време на обедната си почивка днес, слизайки в посока към „Цар Освободител“, забелязал мъж, който маха с ръце. Видял, че има дим и побързал да стигне до мястото. Като разбрал, че гори лекият автомобил, незабавно подал сигнал в пожарната.
Веднага направил и оценка на обстановката – ремонтни работи по улицата, затруднено движение, много граждани в района на пожара.
„Облякох си жилетката, извадих си палката. Освободих движението, за да може безпроблемно да стигне пожарният автомобил до огъня. Започнаха да излизат силни пламъци, притесних се за хората и започнах да им давам указания да се отдалечат, както и да не ги допускам в периметъра на пожара“, разказва Радославов.

„Останах, докато пристигнаха огнеборците и загасиха пламъците. Нямаше време да търся съдействие от колеги, защото всяка секунда беше ценна“, каза още той.

Източник: Велмира Стефанова /БНР/
Снимка: Радослав Златанов /Фейсбук/

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com