Свържете се с нас

България

Петков откачи от парламентарната трибуна, блъска и вика като обезумял

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков излезе извън контрол по време на дебатите на второ четене, посветени на измененията и допълненията в Изборния кодекс.

Заради опитите на „Промяната“ да бламира заседанието с процедурни хватки, Георги Свиленски от БСП поиска прекратяване на дебатите по параграф 17, който връща смесеното гласуване.

Поредица от процедури поискаха от ПП, защото точка 17 е фундаментална, мотивира се Мирослав Иванов.

А Кирил Петков изпадна в истерия от парламентарната трибуна, защото на българите не се давало възможност да се чуят аргументите как ще бъде откраднат вотът.

„Не е нормално да ни ограничавате да направим изказвания по най-важния параграф от този законопроект. Да лишавате гражданите да знаят за какво става на въпрос. А става на въпрос за кражба на вота на българските граждани, за кражбата на техните данъци. Това не може да продължава това.

Това, че сте първа политическа сила не ви дава право да ограничавате гласа на българските депутати“, разкрещя се Петков, удряйки по парламентарната трибуна, обръщайки се към съпредседателя на НС Росен Желязков.

„Уважаеми колеги, приемете това като нормален ораторски патос“, заключи председателстващият заседанието Росен Желязков.

„Трети народен представител плаши българския народ с бунтове, в парламента има мнозинство, което иска да работи. Направихте 22 процедури и само едно изказване на Никола Минчев. Не обвинявайте председателстващия заседанието, защото дори вашата група в момента е 45 човека. А гласуването за прекратяване беше взета с мнозинство“, каза Георги Свиленски от БСП.

По-рано ГЕРБ, БСП и ДПС наложиха решение за удължаване на днешното заседание на парламента до окончателно приемане на промените в Изборния кодекс. Те предвиждат връщането на хартиените бюлетини.

Впоследствие депутатите върнаха хартиената бюлетина. „За“ гласуваха – 124 народни представители, „против“ бяха 95.

 

Така на следващите избори в секции с над 300 избиратели и гласоподавателят ще има право на избор дали да гласува с машина, или с хартиена бюлетина.

Първо на гласуване беше подложено предложението на Кирил Петков параграфът да отпадне, с което да отпадне и връщането на хартиената бюлетина. Депутатите отхвърлиха предложението.

В залата настана объркване, а депутатите от „Продължаваме промяната“ опитаха да манипулират гласуването, като заявиха, че депутатите са решили да има само гласуване с хартиена бюлетина.

Радомир Чолаков разясни, че предложението е такова, че с приетите промени при извънредни избори ще се гласува смесено, а ако се приемат другите редакционни предложения, на местните избори есента ще се гласува с хартиена бюлетина, която ще се сканира от машина.

„Тоест гласуването ще е изцяло машинно“, аргументира се председателят на правната комисия. blitz

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com