Свържете се с нас

България

Отчаяна жена даде на ходжа 90 000 лева за… разваляне на магия

Историята на жена, която твърди, че е дала 90 000 лева на представяща се за ходжа, която обещала, че ще развали родови проклятия, разказва разследващата журналискта от NOVA Вероника Димитрова в рубриката си „По следите“.

„Случаят е от град Игнатиево до Варна. Този път има направени парични преводи и смятам, че това може да се докаже”, каза Вероника Димитрова.

По думите ѝ въпросната „ходжа“ е 20-годишна и е признала пред полицията, че е получила около 40-50 хиляди лева от въпросната жена, но като финансова помощ, а не за разваляне на магии.

„Жената, която ми писа, е имала здравословни проблеми. Майка ѝ е била на легло, мъжът ѝ се е отдръпнал, имала е проблеми с децата и в един момент се е озовала в този цикъл, който е продължил шест месеца”, разказа репортерът.

„Ходжата” пуска обяви във Facebook и Instagram и твърди, че прави много неща. Нейната жертва обаче никога не я е виждала на живо.

В репортажа си Вероника Димитрова се среща с 20-годишата Малина Минчева, която се представя за ходжа Шерифе, и с майка ѝ. Те отричат обвиненията и дори се стига до агресия – замерят камерата на NOVA и размахват метла, с която заплашват да ударят репортера.

Така наречената ходжа се рекламира в социалните мрежи и сайтовете за обяви, като твърди, че разваля родови проклятия, помага да се отключи каналът на богатствата, връща любими хора, разваля „зло око“ и изгражда огнени защити от магически нападения за цял живот. Работи само онлайн и твърди, че има две секретарки.

Жертвата на Минчева е от София и желае да остане анонимна, защото се страхува. „Бях отчаяна, нищо не вървеше. Майка ми падна и претърпя тежка операция, с мъжа ми се бяхме отдалечили, децата като че ли също имаха някакви проблеми“, казва тя.

По телефона представящата се за ходжа ѝ открила черна магия и родово проклятие и казал, че членовете на семейството били настъпили мъртвешка вода в дома си.

Очаква се Районната прокуратура във Варна да определи наблюдаващ прокурор и да се започне проверка или наказателно производство по случая.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com