Свържете се с нас

България

Отваряме очите на България за Дебора, никой в България не забеляза досега един детайл

Преди дни Дебора Михайлова с 400-те шева на 18 години излезе за първи път с лицето си и каза няколко думи.

Тя порази не само с ясното си послание, но и с излъчването си.

Изключително блага и силна личност, премерена реч и интелигентен тон.

Мнозина не очакваха да видят това.

Закономерно въпросите около личността на Дебора стават все повече и интересът към нея расте.

Косата й е пораснала малко, на клипа се видя белега под ръкава й, който свидетелства за случилото се и сигурно ще й напомня цял живот.

Георги Георгиев от Стара Загора, за когото се твърди, че е въртял макетния нож, отрича да е автор на деянието.

И все пак личността на Дебора безспорно е важен момент за България, защото сякаш промени обществото ни.

Наблюдателен зрител откри детайл, който никой досега не забеляза.

Дебора сякаш е двойник на една велика личност.

Ето какво пише Чавдар Панов

„Малко е да кажа, че съм изумен от благото излъчване на Дебора Михайлова в съвсем краткото клипче на благодарност към хората, които я подкрепят.

Кратко, ясно, без една излишна дума, напук на всичката логорея, която се изля тук.

Струва ми се, че виждаме нещо невиждано по нашите земи – жертвата, обиждана многократно не само от автора на деянието, но и от много от нас, ни показва пътя, по който трябва да тръгнем като общество.

Намирам поразителна прилика между Дебора и Жана д’Арк от великата класика на Карл Теодор Драйер.“

Момичето от Стара Загора получава подкрепа от цяла България.

Вече й бе дадена перука, докато порасне косата й, макар да не й е нужна, защото вече изглежда прекрасно.

Специалисти й предложиха процедура за премахване на белезите.

Със сигурност след време Дебора ще застане пред цяла България с пълния си блясък.

И нека припомним думите й:

Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми!
Благодаря ви!

Вероятно Дебора скоро ще говори лично по БТВ и Нова, които със сигурност търсят начин да вземат интервю.

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com