Свържете се с нас

България

Никой не очакваше това от Гала: Съобщи го публично! (виж тук)

Гала съобщи новина, която никой не очакваше!

Водещата на “На кафе” Гала взриви обществеността с признанието, което направи. Никой не очакваше това точно от нея, но ето, че се оказа факт. Блондинката, която от години ежедневно е на екран – къде обичана, къде мразена, разкри, че е искана за… депутат.

Нещо повече – предложили са й тлъстата сума от 100 000 лева, само за да се кандидатира и да влезе в избирателните листи. Разбира се, офертите са били за нейния роден град Плевен, откъдето е щяла да бъде избирана.

Самата Гала разказа това като поясни, че е имала не едно, а цели три предложения за народен представител, пише вестник “Всеки ден”. Първото от тях е било още през далечната 2005-та година, когато лично Симеон Сакскобургготски се сетил за нея.

Идеята на Царя е била да събере в редиците на партията си чисти лица. На хора, които народът вярва и обича. По онова време Гала се радваше на завиден рейтинг, не беше втръснала на зрителите и тъкмо това я правило идеална за кандидатурата.

Второто предложение дошло от партия ГЕРБ четири години по-късно. Тогава хората на Бойко Борисов искали да я сложат на второ място в листата на родния й Плевен.

Третата оферта за депутат пък била от “Зелените”, които преди две години я потърсили с невероятно и доста апетитно предложение. Гала така и не пожелава да разкрие коя от трите партии е била готова да й цака 100 бона на ръка, но признава, че сумата е наистина колосална за нея.

“Години наред трябва да работя, за да събера тези пари. От тези разговори осъзнах каква огромна пропаст има между политиците и народа. И с какви суми боравят хората от властта. Истината обаче е, че никога не съм се виждала като политик и не искам да се занимавам с това. Не и в България. Не и при цялата нечестност и мръсотия у нас”, категорична е водещата.

Тя не разкри какъв съвет й е дал половинката й Стефан Николов по въпроса, но двамата успяват да преживяват прилично с нейната и негова заплата в телевизията.

По последни данни Гала се разписва месечно под сумата от 20 000 лева. Докато новобранецът Стефан Николов се задоволява с 5 000 на месец, но за едва половин час на екран. Дай Боже всеки му такава заплатка!…

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Пламна Беклемето

Нов пожар е възникнал в дере до старопланинския проход Беклемето. Най-вероятно огънят е причинен от мълния. Горят сухи треви и храсти в ниската част от южната страна на прохода, предава Plovdiv24.bg.

Към мястото са изпратени голяма част от пожарникарите, които гасиха огъня в село Отец Паисиево. Там е и директорът на пловдивската пожарна старши комисар Васил Димов. С механизирана техника се правят просеки, за да не се допусне разпространението на огъня към Балкана.

Екипи на пожарната начело с началника на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ Димитър Бришимов остават в село Отец Паисиево. Днес ще се обхожда периметъра и се очаква ситуацията да бъде напълно овладяна, уточниха от РДПБЗН.

---

България

Проф. Попов тревожно: Имате ли тези симптоми, пипнал ви е летният COVID

„Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинацията срещу COVID -19 и след боледуването. Вирусът непрекъснато мутира“.

Така проф. Георги Попов, началник на клиника по Инфекциозни болести обясни появата на COVID -19 през лятото.

„Симптомите на летния COVID -19 са лека температура – 37-38 градуса, болки в гърлото и лека кашлица. Може да има и стомашни проблеми. Все по-рядко се среща и онзи симптом за промяна на обонянието“, обясни инфекционистът.

„Ковид пак се появи, но това не е нещо изненадващо. След онези големи вълни в началото на пандемията този вирус придоби нов маниер на разпространение. Освен през есенно-зимния период, вече има втори пик и през лятото“, поясни проф. Георги Попов.

Експертът допълни, че това се дължи на два основни фактора: изчерпването на имунитета на ваксиниране и преболедуване, и на постоянната му мутация в шипчестия протеин.

За да поддържаме в оптимално ниво имунната ни система, инфекционистът сподели, че за целта трябва да се избягва стресът, повече да си почиваме, да консумираме здравословна храна и да водим здравословен начин на живот.

В заключение проф. Попов предупреди, че рано или късно вариантите на COVID-19 – „Флирт“ и „Флюке“, които в момента върлуват в САЩ и Западна Европа, ще дойдат и у нас.

---

България

ЧЕТИРИ зодии няма да знаят къде да си дянат парите! Голямата печалба е само въпрос на време:

Телец

За Телците цялата тази година ще бъде в знак на просперитет и изобилие.

Това се отнася особено за онези представители на знака, които се занимават с ИТ и социални мрежи. Портфейлите им ще са най-дебели през юни, а периодът на изобилие ще започне малко по-рано, около 25 май.

Скорпион

Скорпионите вече са владетели на финансовия сектор. През юни те могат да получат по-голяма сума пари, а през декември ви очаква наистина голяма сума. Тогава ви очакват нови бизнес възможности, които ще знаете как да инвестирате много добре

Овен

Най-богатият период за Овните ще започне в края на май. Но вие ще почувствате това влияние още през април, когато вашите планети и други влияния просто ще се изравнят. През летните месеци ще ви уважават още повече, което ще се отрази и на джоба ви.

Водолей

Водолеите са късметлиите тази година, защото това наистина е тяхната година. Справяте се добре от януари и ще продължите да го правите през цялата година. Пътят е широко отворен за всички ваши проекти, така че не се страхувайте.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com